“CINE NU GÂNDEȘTE CA NOI, E ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”

În pofida unor sfaturi înțelepte primite de la prieteni, de a nu mai răspunde atacurilor unor mediocrități cuibărite pe f.Rufon ce își fac reclamă pe spinarea mea, cu îngăduința cititorilor mai postez un ultim mesaj.

        Viesparul stârnit pe f.Rufon la adresa mea, are, în principal, trei componente: articolele publicate în revista NEXUS new times magazine, tematica articolelor din Jurnal Paranormal și cursurile pe care le țin pentru activarea abilităților extrasenzoriale, existente în stare latentă în subconștientul uman. Menajeria ce m-a luat în colimator, nu îmi poate ierta faptul că gândesc altfel decât ea. „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!” – reverberează peste ani, sloganul bolșevic al anilor ’40. Cu alte cuvinte, cine nu gândește ca noi, este împotriva noastră. Câțiva internauți semidocți au sărit pe mine să-și verse complexele acumulate de varii neîmpliniri sociale, profesionale, domestice sau de altă natură.

         Făcând abstracție de puzderia de inechități sociale în care trăim, semidocții s-au axat pe un singur obiectiv: Vasile Rudan. Omul care și-a permis să gândească altfel, decât gloata. Nu contează că sunt autori care publică lucruri aberante și totodată periculoase pentru țară. Nu contează că suntem spoliați de o gașcă de politicieni fără scrupule. Nu contează că în inima țării, imnul și însemnele naționale sunt înlocuite cu altele de pripas. A fost găsit vinovatul pentru toate neîmplinirile postdecembriste ale românilor: ucraineanul Vasile Rudan. Și este bălăcărit ca atare, în țigănia găzduită de f.Rufon.

         Nu mai contează serviciile pe care le-am adus (și încă le mai aduc) cu sacrificii personale și ale familiei mele, patriei noastre comune, România. (A  se vedea în acest sens și articolul Enigma monumentului de la Adamclisi și editorialul din Jurnal Paranormal, întitulat Complexul limbii materne). Sunt amenințat pe internet, impreună cu familia mea, cu exterminarea fizică. Oare de ce au pierdut acei români și bruma de inteligență pe care o aveau?

        Nivelul inteligenţei umane diferă de la un individ la altul. Pretenția acelor troglodiți să gândim toți în același fel, este cel puțin deplasată. Dacă nu îi convine cuiva ce scriu eu, este liber să facă abstracție de acel text. Dacă nu crede ceea ce spun eu, este liber să nu creadă. Care este problema?

        Din pricina numelui Rudan și a faptul că își are originea în provincia persană Rudan, având capitala cu același nume – subiect ce îi privează de somn pe unii internauți -, familia mea a vut de îndurat ponoase pe vremea comunismului. Frații tătălui meu au fost condamnați pentru originea lor și deportați, împreună cu familiile lor, în Siberia. Prin ricoșeu, nu au scăpat de la deportare nici frații mamei mele. Noi am supraviețuit în România, schimbând temporar numele de familie şi adresele la care locuiam. Așa încât este neavenită speculația privind numele Rudan, pe care o face un “inteligent” pe internet. Dealtfel, niciodată nu am făcut caz de numele meu, fiind convins că nu numele îl face pe om, ci omul își făurește propria sa anvergură, în sens pozitiv sau negativ.

        Un internaut se arată grijuliu față de mine, scriind că, dat fiind faptul că mă aflu în fața morții, ar trebui să-mi fie frică. Încă nu mă aflu în fața morții. Și nici nu îmi este frică de moarte. Aștept cu detașare acel moment al vieții terestre. Voi fi bucuros când îmi va fi dat să plec în eternitate, pentru că știu sigur unde mă voi duce. Afirmația mea poate stârni nedumeriri printre neinițiați. Este dreptul lor să creadă ce vor.

        Același spune că am fost ateu. Inexact. Am fost cu credință în Dumnezeu din fragedă pruncie. Dacă nu credeam în Dumnezeu și în patria mea, nu puteam accede la gradul de principe al secretului regal, ce îl deţin într-o organizație inițiatică mondială.

        Un alt cititor se miră pe internet, cum de am scris în articolul Apocalipsa terestră, la 21 decembrie 2012? că sfrâșitul lumii (?) nu va avea loc, iar în alt articol susţin contrariul. Menționez, spre știrea dânsului, că în primul articol am dat o informaţie bazată pe propriile cercetări, făcute asupra focarelor geopatogene seismice. Și s-a adeverit ce am scris. Speram că mă exprim pe înţelesul tuturor. Nu ştiu ce s-ar mai putea adăuga în plus, la fraza: „în mod cert apocalipsa terestră nu va avea loc la 21 decembrie 2012”. Iar în finalul celui de-al doilea articol, am făcut referire la o posibilă extincţie a speciei umane, ce va avea loc, potrivit estimărilor făcute de oameni de ştiinţă, în anul 2075, când Terra va fi lovită de un asteroid cu diametrul de câţiva kilometri. Oamenii de ştiinţă, înclusiv cei de la NASA, au calculat că asteroidul va intra în coliziune cu Pământul în anul 2075. Pe de altă parte, coliziuni neprevăzute dintre asterozi și planeta noastră sunt posibile în orice clipă. Recomand cititorului nedumirit de pe site, să urmărească între două emisiuni la televiziunea sa preferată, şi filme documentare știinţifice pe această temă, certificate de oameni de știință, ce se transmit la alte televiziuni. Astfel va înţelege mai bine la ce mă refer.

        Închei acest ultim articol pe tema elucubrațiilor unor semidocți care nu pot dormi de grija mea, cu un pasaj din Prologul cărții de supraviețuire, scris pe patul de spital.

“În zilele şi în nopţile de chin ce au urmat, am ajuns la concluzia sinceră că nimeni - nici măcar cei mai inverşunaţi duşmani ai mei  -  să nu treacă prin suferinţele pe care le înduram eu. Şi atunci am simţit că mi se luminează mintea şi m-am detaşat de universul frământărilor omeneşti. I-am iertat pe toţi cei care mi-au făcut rău, m-am împăcat cu toată lumea. Pentru mine nu mai există inamici. Toţi sunt oameni. Unii indivizi sunt programaţi genetic să facă bine pentru semenii lor; alţi indivizi sunt programaţi să facă rău. Nu este vina lor că s-au născut cu un program cerebral negativ. Viaţa lor devine un coşmar, fiind nevoiţi să gândească în permanenţă cum să şicaneze pe semenii lor, în loc să-şi canalizeze energiile psihice către ceva cu adevărat notabil; iar plata pentru acest comportament, se află mai sus de vrerea noastră.”

 

Comentarii

In primul rand vreau sa te intreb de cand un paznic din port este expert la curtea de apel a Frantei? Asa rau ai ajuns,sa te dai mare si cu ceea ce nu esti? mai apoi sa lamurim un lucru: forumul ala pe care zici ca ai activat odata...pai odata a fost cu 2 zile in urma,cand dupa repetate iertari care ti-au fost acordate de administratia acelui forum,s-a pus punct.Adica ti s-a sters contul! Si vad ca nu iti pasa de acel forum,mai ales cand ma uit in logul de interdictii,si vad ca inclusiv astazi la ora 11.33 ai incercat sa intri pe acel forum...plus alte cateva zeci de incercari de logare...deci nu iti pasa.Si pentru linistea ta,am publicat deja pe rufon corespondenta aia a noastra in care te imploram sa ma iei cu tine...cine doreste o poate vedea acolo...ca sa inteleaga lumea cu ce expert au de-a face...deci nu mai trebuie sa te deranjezi sa o trimiti tu domnului Rudan,pentru ca ea este deja publica...a...am uitat ca tu nu poti vedea forumul rufon,pentru ca ti s-au banat TOATE IP-urile de pe care ai postat vreodata...
si da,forte malefice s-au pus contrata...he he he...vezi sa nu mai dai cu bocancul de tavan cand esti cu el in picioare...sa ai grija si la mancare acu de revelion,ca stii ce ai patit data trecuta cu reptilianca aia care te-a otravit...

Sa trecem si la lucruri serioase:reinoiesc invitatia adresata dvs. domnule Rudan,aceea de intra in dialog cu membrii forumului RUFOn.De asemenea,reinoiesc si promisiunea ca nu voi permite sa fiti jignit pe forum,sau sa vise aduca ofense. Cu speranta ca veti hotara sa ne acordati posibilitatea de a dialoga in continuare cu dvs. va urez LA MULTI ANI si UN AN NOU FERICIT!

Cu stima alx

PS imi cer scuze ca fara voia mea vendeta si frustrarile unui fost user de pe rufon s-au mutat,prin persoana lui Cristian Ciuca (ex calator astral de pe forumul rufon) pe site-ul dvs,in conditiile in care acest...domn are o problema personala cu mine si cu restul administratiei forumului respectiv.

Salut alx si ne bucuram ca ai gasit pana la urma calea de a posta comentarii pe jp. Momentan pe jp poate posta comentarii orice user autentificat. Autentificarea poate fi facuta prin oricare din metodele:
1. Creare cont pe jurnalparanormal.ro
2. Autentificare prin contul de facebook
3. Autentificare prin contul Google
4. Autentificare prin contul de Blogger
5. Autentificare prin contul de Yahoo!
6. Autentificare prin contul de Wordpress
7. Autentificare prin OpenID

By default, exista sub fiecare articol si o interfata ce iti permite sa postezi comentarii prin facebook, in paralel cu orice alta forma disponibila. Formularul pentru comentarii clasice, se gaseste - asa cum singur ai si realizat - sub comentariile de facebook. (putin inconvenient, dar sunt unele limitari software).

Multumim si iti dorim un An Nou fericit! La Multi Ani!

Uri/frici/vanitati si cuvinte grele, pe vremuri, barbati isi aparau idealurile si credintele in zori de zi cu un prieten martor… femeile puneau muraturi.Azi calatorim astral si folosim emulatoare de ip... iar VOI DOCTI ori SEMIDOCTI aveti grija ca si Icar a reusit sa zboare...ceva, inainte sa-si rupa gatu... ar fi corect sa purtati vendetele personale in privat sau in sali de box.Urmarind firul povesti observi ca nu exista substanta doar contradicti, invective, dispret si putin patriotism.. din pacate asta este rufon asa ca o toaleta publica unde chiar daca totul este curat nu stii cine intra si ce face el acolo//doar presupui//asa cum este si NORMAL forumul are stapanii lui care la randul lor cand obtin rezultate au stapanii lor...asa ca va putetzi uita in ochii mei/nostri (adica a gainilor speriate cu guritzele deschise a uimire ) si vorbi de impartialitate...
P.S.... credeti ca lui V.Rudan ii este frica de trecere... alooo, daca V. Rudan a trait 1% din ce vorbim noi aici are certitudinea ferma a continuitatzi/evolutiei spirituale si uite asa simplu totul devine la sfarsit un BANAL ritual de trecere …dar dar dar ca in orice poveste oameni din tufisuri cu ochii sticlosi si clefaind din falcutele pline de bale se uita pofticiosi si cu ochii marii poate poate domnul Rudan scapa o vorba despre ceva ce nu sa discutat pana acum … lumina aia va ramane cu el si familia lui, ia fost scris sa o vada si asta nu inseamna liniste si pace din contra o goana contacronometru o foame si curiozitate de nestapanit un dulce chin al cunoasteri si a perceptiei, nopti nedormite si intrebari fara raspuns…stiti ce a castigat…cateva intrebarii stiti ce a pierdut anii /zeci de ani de munca istovitoare si voi INTEROGATI vreti sa stiti ..parerea mea expertilor/atotcunoscatorilor vreti dovada priviti omul in ochi… asta daca reusiti sa va ridicati pe picioarele din spate.

incognito

Te rugam sa intelegi ca pe acest site se comenteaza doar subiectele si continutul articolelor. Aici se discuta fapte, nu persoane. Din acest motiv, comentariul tau a fost sters si speram ca pe viitor sa nu se mai ajunga la astfel de situatii.
Multumim.