Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană

Cursul pe care îl predau pentru activarea energiilor paranormale ale omului, are în vedere un spectru larg al problemelor ce stau în prezent în fața speciei umane. Din cauza unor fenomene cosmice și terestre, care se desfășoară implacabil în zilele din urmă, viața omului va fi pusă în viitorul apropiat în grea cumpănă. Printre fenomenele nefaste ce se desfășoară în zilele noastre, amintim: inversarea polarității magnetice terestre, cu inducerea unor fenomene negative asupra vieții de pe Terra; bulversarea magnetismuliui solar și terestru, care influențează și componenta magnetică din biocâmpul tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, inducând stări de dezorganizare psihică în tiparele comportamentale ale ființelor vii, deci ale ale omului; evoluția fără precedent a focarelor geopatogene, cu urmări negative asupra sănătății noastre; cutremure devastatoare, erupții vulcanice și inundații catastrofale în care pier sute de mii de pământeni.
La aceste calamități se vor adăuga viitoarele bombardamente cu asteroizi, ce vor face milioane de victime umane. Impactul asteroizilor cu planeta noastră va fi provocat de ruperea echilibrului energetic cosmic, fenomen ce va fi produs și de energiile emise de miliarde de instalații electromagnetice de pe Terra și din spațiul extraterestru apropiat, de instalații tehnice pentru spionaj militar și economic aflate pe orbite terestre, de experimente militare cu armamente nucleare, etc. Potrivit oamenilor de știință, impactul asteroizilor cu planeta noastră va avea loc sigur, poate începând chiar din clipa următoare.
Trebuie totodată, să prevenim - în limita posibilităților - efectele generate de relații secrete între anumite guverne și ființe extraterestre, ce și-au stabilit bazele pe Pământ și în sistemul nostru solar. Omul trebuie să fie conștient de faptul că nu este singur în Univers, că există în spațiul cosmic miliarde de civilizații tehnologice mai avansate decât pe planeta noastră. Și că anumite guverne colaborează cu extratereștrii, oferindu-le în schimbul unor tehnologii extraterestre efemere o contravaloare biologică, ce ar zdruncina din temelii încrederea omenirii în politicienii pe care i-a ales să conducă destinele Terrei.
Competiția pentru resurse geologice și pentru habitat este asemănătoare pe orice planetă, care oferă condiții de dezvoltare a civilizației tehnologice. Implacabil, civilizațiile tehnologice secătuiesc resursele minerale ale subsolului planetelor de baștină, le poluează din punct de vedere chimic, radioactiv, electromagnetic și bacteriologic. Și atunci nu le rămâne extratereștrilor decât să caute pentru habitat alte planete, mai puțin poluate; și preferabil cu dezvoltarea tehnologică inferioară, ca să nu aibă indigenii mijloace adecvate de apărare împotriva forțelor extraterestre.
Omul a pierdut de-a lungul evoluției sale tehnologice, abilități senzoriale și extrasenzoriale importante, asemănătoare cu cele existente la regnul animal, ce îi asigurau existența pe o planetă supusă  fenomenelor geodinamice violente, meteorologice și cosmice. Astfel a întrerupt legătura dintre ființa sa, mediul ambiant și energiile subtile ale universului în care trăim. A venit timpul să activăm energiile extrasenzoriale, existente în stare latentă în subconștientul nostru. Detecția și teledetecția extrasenzorială, telepatia, premoniția pericolului sunt abilități ancestrale ale omului, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și pot fi activate. Vom avea nevoie mai curând decât ne imaginăm de aptitudini paranormale, ce există în stare latentă în subconștientul nostru.
Cursul intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială pe care îl predau, nu intră în contradicție cu legile fizicii cuantice, cu teoriile creaționistă sau evolutivă a speciilor biologice. Dacă aveți îndoieli cu privire la supersimţurile aflate în “adormire” în subconștientul vostru, citiți cele ce urmează:
Dacă credeţi că omul a fost creat de Dumnezeu după chipul şi asemănarea sa, în conformitate cu preceptele biblice, să vă gândiţi că în actul creaţiei omului, Dumnezeu i-a transmis şi abilităţi extrasenzoriale de proveniență divină, pentru a putea supraviețui pe o planetă frământată de fenomene telurice, meteorologice, cosmice şi de altă natură, cum era Pământul la începuturile sale. Creaţia lui Dumnezeu nu se poate măsura decât în unităţi divine. Aceste abilităţi subconştiente se transmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.
Dacă credeţi că omul este un produs aleatoriu al evoluţiei speciilor, să vă gândiţi la abilităţile senzoriale şi extrasenzoriale excepționale ale animalelor din care proveniți. Obligatoriu trebuie să aveţi stocate în subconștient, în stare latentă, abilităţi senzoriale și extrasenzoriale comparabile cu ale animalelor, conform teoriei evoluţiei speciilor. Aceste abilităţi se transmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi să exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri.

Foto: Vasile Rudan, în timpul predării Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială.

Comentarii

alexvibes's picture

Si cei care ar dori sa participe si nu au asemenea bani, cum ar proceda? :)

Sharing is Everything

pe cand modulul 2 si tabara?

rudan's picture

Domnule Andi, tabăra pentru modulul 2 o vom organiza în vara anului 2015. Trebuie să mai vedem câteva locuri din țară, care să dispună de capacități de cazare și masă la costuri convenabile  pentru cursanți (eventual și pentru familiile lor) și să aibă în subsol vestigii arhelogice și alte repere pentru aplicații practice.

Buna ziua
Organizati acest curs si in Iasi?
Cum va putem contacta?
Cu respect

Marian Duta's picture

Buna ziua,
De foarte mult timp sunt interesat "pentru activarea energiilor paranormale", pentru "claritatea" mesajelor (pe care le primesc si nu le dau crezare in majoritatea cazurilor); pentru vindecarea celor care au nevoie si cer acest lucru. De foarte mult timp, sunt interesat de tot ce apartine domeniilor "para", "psi", etc. Acest curs, mi se portiveste ca "o manusa". Vreau sa il urmez. Pana in prezent, nu am reusit din motive financiare. Am un venit de 523 lei. INTREBARE: Exista o posibilitate sau o varianta accesibila pentru mine sa pot urma acest curs?

MARIAN DUTA
+40.743.155.222
+40.734.710.600
marianduta.ro@gmail.com

Marian Duta's picture

Buna ziua Domnule Vasile Rundan,

Luna viitoare se implineste 1 an de cand m-am inscris la cursul pentru activarea energiilor paranormale - modul 1. Pana in prezent, nu am primit niciun raspuns favorabil. Astept cu nerabdare acest curs. De foarte multi ani imi doresc sa merg pe acest drum. Insa, din pacate, din cate vad, in prezent, nu este posibil. Pentru un raspuns referitor la posibilitatea absolvirii cursurilor dumneavoastra, va las datele mele de contact:
Duta MArian; T: 0743155222; E: marianduta.ro@gmail.com

In asteptarea raspunsului dumneavoastra, va multumesc anticipat.

Cu deosebita consideratie,

Duta MArian

MARIAN DUTA
+40.743.155.222
+40.734.710.600
marianduta.ro@gmail.com

nica's picture

VARIANTA ACESTUI CURS ONLINE????PENTRU CEI CARE NU LOCUIESC IN ROMANIA?

nica

Cum dau de domnul Vasile Rudan?

Stoica Valeriu-Cristian

Marian Duta's picture

Buna ziua,
Revin cu intrebarea referitoare la cursurile predate pentru activarea energiilor paranormale, modul 1 si 2. Din anul 2014 nu am primit raspuns privind efectuarea si absolvirea acestora. Mai este posibila urmarea acestor cursuri? Imi doresc nespus de mult aceste cursuri. Va multumesc pentru intelegere.

MARIAN DUTA
+40.743.155.222
+40.734.710.600
marianduta.ro@gmail.com