Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

În atenția absolvenților cursului teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială

Înainte de a vă prezenta la Cursul teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială modul 2 este necesar să exersați detecția extrasenzorială, după cum urmează:

-  Să faceți exerciții de mers cu biolocatoarele, până când subconștientul vostru va prelua poziția corectă a instrumentelor de reacție, fără să interveniți în mod conștient asupra lor;
- Să faceți exerciții de detecție cu țința la vedere, în dublu sens;
- Să faceți exerciții de detecție cu ținta ascunsă;
- Să detectați extrasenzorial focare geopatogene comune. Detecția și monitorizarea focarelor geopatogene seismice în vederea predicției cutremurelor, vom face la modul 2;
- Să detectați extrasenzorial radiația ER la ființe umane și vegetale și să corelați datele obținute cu starea de sănătate a subiecților experimentelor.

Între exercițiile menționate să luați pauze de 24 - 48 ore (în funcție  de adaptarea senzorului biologic individual al biodetecției), necesare fixării  în subconștiet a abilităților extrasenzoriale dobândite.

Chiar dacă simțiți impulsul să detectați alte obiective și energii situate la alt nivel de organizare a materiei, guvernat de viteze de propagare ce pot fi explicate doar parțial de fizica cuantică actuală, abțineți-vă. Le vom procesa corect pe parcursul modulului 2. Aveți trei luni la dispoziție pentru antrenamente până la primul curs modulul 2, ce va avea loc în luna septembrie, anul curent.

Vom anunța din timp, în NEXUS new times magazine și Jurnal Paranomal,  data și locul în care se va desfășura cursul  nostru. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.