În atenția domnului Klaus Iohannis, președinte al Partidului Național Liberal, candidat la funcția de președinte al României

Supun atenției dumneavoastră, următoarele:

Domnul Rareș Mănescu, primar al sectorului 6 din București, lider al Partidului Național Liberal, a sistat odată cu preluarea funcției de primar reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 6. Interesant este faptul că, până la venirea domnului Rareș Mănescu ca primar al sectorului 6, erau bani pentru reabilitarea termică a blocurilor iar după înscăunarea domnului Rareș Mănescu la primărie, banii rezervați pentru acest scop s-au evaporat.

Așa a rămas de izbeliște blocul I-12, situat pe strada Arieșul Mare, o arteră intens circulată. Nutrim nădejdea că măcar în ceasul al 12-lea al propagandei dumneavoastră electorale, să-l convingeți pe domnul primar al sectorului  6, subalternul dumneavoastră pe linie de partid, să dea dispoziție pentru reabilitatea termică a blocului I-12, de pe strada Arieșul Mare nr. 5, care a rămas unicul bloc nereabilitat termic de pe strada menționată. Astfel ca să nu mai tremurăm de frig și în iarna următoare. Se spune că reabilitarea termică a blocurilor se face pe bani europeni. Unde au dispărut acei bani europeni, ce au fost repartizați pentru reabilitatea termică a blocurilor din sectorul 6?

Cu stimă, Vasile Rudan