Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

În atenția românilor! Cutremurele de pământ pot fi prognozate extrasenzorial de către om


De peste trei decenii am descoperit modalitatea predicției cutremurelor, prin mijloacele extrasenzoriale ale omului. De peste trei decenii predic în pustiu pe această temă. Românul de rând (scuzată-mi fie expresia) preferă să se lamenteze sub spectrul seismelor și să ceară mila proniei cerești pentru a-l mântui, în loc să-și dea silința să înțeleagă că există posibilitatea predicției cutremurelor, prin abilitățile sale extrasenzoriale.

Animale dețin senzorii biologici pentru detecția fenomenelor precursoare cutremurelor de pământ. Ca atare, ele evită zonele în care se structurează seismele. Numai românul de rând, cantonat în teoria materialist-dialectică, refuză să-și reconsidere moștenirea extrasenzorială, ce se află în stare lalentă în subconștient său.

Prin metoda extrasenzorială pusă la punct de autor, pot fi detectate fenomenele precursoare structurării cutremurelor, cu două săptâmăni înainte de producerea acestora. Prin urmare, tot românul ar putea dormi liniștit, controlând periodic evoluția focalelor geopatogene seismice chiar și din apartamentul său. Dar pentru a ajunge la acest deziderat, trebuie să-și dea silința să activeze energii latente din subconștientul său, urmând un curs de trei zile sub îndrumarea unui specialist în domeniu.

La regnul animal, posibilitatea predicției a cutremurelor este un fapt atestat din punct de vedere științific. De exemplu, potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea Duisburg-Essen din Germania, furnicile își modifică comportamentul, înaintea producerii unui cutremur de pământ cu magnitudinea mai mare de 2 grade pe scara Richter. Acestea părăsesc colonia înainte de seism pentru a nu fi prinse sub mușuroi și revin în colonie a doua zi după producerea cutremului. Cercetătorii au dedus că furnicile sunt sensibile la fenomene precursoare seismelor (gaze telurice, modificări ale câmpului magnetic în straturile geologice, etc.).

Şarpele Dragonul-pământului din China iese din gaură când simte că se structurează un cutremur mai mare de 5,1 grade Richter. Dacă nu are unde să fugă, se izbeste cu capul de obstacole până moare.

Păunii (Pavo cristatus) şi fazanii (Phasianus colichius) simt structurarea cutremurelor cu două săptâmăni înainte de a se declanşa. Oamenii de ştiinţă pun această abilitate pe seama captării de către organismul lor a fenomenelor precursoare seismelor prin infrasunete, radiaţii calorice din adâncul pământului şi a variaţiilor neperiodice ale unor unde electromagnetice care preced cutremurele.

Și alte animale sunt sensibile la fenomenele premergătoare seismelor. Cu alte cuvinte, s-a dovedit sub raport ştiinţific că animalele au abilitatea detecţiei extrasenzoriale a structurării cutremurelor. Românul de rând face o diferență netă, uneori irațională, dintre om și animal, disprețuindu-l pe acesta din urmă. Recent, cercetătorii au descoperit că, granița dintre inteligența umană și animală este mai îngustă decât s-a crezut. În fapt, unele animale ar putea fi mai inteligente decât o parte însemnată a omenirii.

Cu dram de silință cerebrală, românul de rând ar putea reuși să prevadă  cutremurele. Cu o condiție: să lase în pace capra vecinului pentru un timp și să se ocupe de salvarea sa și a familiei sale. Să nu aștepte mântuirea divină, pentru că aceasta nu va veni. Noi, românii, credem că în perioade de restriște Dumnezeu își întorce fața de la noi. De ce considerăm că Dumnezeu trebuie să stea cu fața spre noi? După cum ne comportăm cu semenii noștri și cu celelalte viețuitoare tereste, ar trebui să ne așteptăm să fim uitați de Dumnezeu pentru totdeauna.

Prof. dr. George Purcaru 

Ne așteaptă evenimente geomagnetice, geologice, meteorologice, cosmice și de altă natură, ce vor pune în grea cumpână viața pe Pământ. Potrivit concluziilor seismologului George Purcaru, de la Institutul de Științe Geologice din cadrul Univesității “J. W. Goethe” din Frankfurt, Germania, (cel care a prezis marele cutremur din anul 1977), în lunile următoare va avea loc în România un cutremur devastator, cu magnitudinea cuprinsă între 6,7 și 7,1 grade pe scara Richter.

Iar cel mai mare supervulcan de pe planetă, localizat în Yellowstone, SUA, se trezește pregătindu-se să pulverizeze o treime din teritoriul nord-american și să arunce Pământul în haosul iernii vulcanice, ce va fi provocată de cenușa ce ar înconjura planeta. Se estimează că explozia supervulcanului Yellowstone va fi de 1000 de ori mai puternică decât explozia vulcanului St. Helens, din anul 1980. Potrivit seismologilor americani, citați de Daily Mail, nu se mai pune problema dacă va erupe supervulcanul Yellowstone, ci când se va produce erupția.

Închei acest articol cu precizarea că, metoda detectării extrasenzoriale a  fenomenelor precursoare seismelor este un fapt cert, verificat de autor și colaboratorii săi pe parcursul a peste trei decenii de cercetare experimentală.  În plus, metoda este verificabilă de toți cei care au deprins abilitatea detecției și teledetecției extrasenzoriale. Ce mai așteptăm, să ne bage Dumnezeu în traistră cunoștințele de rigoare?

A se vedea și articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Descoperire majoră, peste care s-a depus praful uitării: predicția cutremurelor prin focare geopatogene seismice;Omul ar putea să simtă energiile telurice, precursoare cutremurelor de pământ;Cutremurele pot fi prognozate extrasenzorial.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.