Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

În disputa cu Uniunea Europeană privind schimbarea orei de vară, Jurnal Paranormal a obținut o victorie decisivă

Fiecare stat membru al Uniunii Europene (UE) va trebui să decidă până la sfârşitul lui aprilie 2019 dacă preferă să menţină ora de vară sau mai degrabă cea de iarnă, dacă proiectul menit să pună capăt anul viitor schimbărilor sezoniere de oră va fi ratificat, a precizat vineri Comisia Europeană. (Sursa: Agerpres.)


Prin articole publicate de revista online Jurnal Paranormal, susținute de argumente științifice imbatabile, am convins Uniunea  Europeană să renunțe la obiceiul malefic de a schimba orele de două ori pe an, procedeu ce compromite grav sănătatea organică și psihică a speciei umane. Inserăm mai jos câteva titluri de articole publicate în ultimi patru ani, în Jurnal Paranormal:

 


În articole publicate în Jurnal Paranormal am combătut asiduu varianta prezentată de Uniunea Europeană, potrivit căreia nu Uniunea Europeană trebuie să modifice acest obicei, întrucât nu Uniunea Europeană l-a introdus. (Sursa: Huffington Post). Până la urmă, Parlamentul European a cedat insistențelor documentate științific ale revistei noastre și a decis sistarea schimbării orei de vară, începând cu luna octombrie 2018.

Europarlamentari corupți s-au trezit astfel în situația să fie văduviți de șpăgile pe care le-au încasat în mod frecvent de la patronii industriei farmaceutice, pentru a menține obiceiul abominabil de schimbare de două ori pe an a orelor tradiționale. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro pe an, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a ține sub control pagubele produse la nivelul sănătății umane, cauzate de trecerea la ora de vară.

Este doar o coincidență faptul, că din momentul în care am cerut Uniunii Europene să sisteze schimbarea orei de vară, au început să dispară fotografii ilustrative din articole publicate în revista noastră, care ne susțin afirmațiile? Exemple sunt multe, vă prezentăm doar câteva:

 


Aceste articole au fost golite de conținutul lor imagistic, ceea ce le face greu de înțeles pentru cititori. Prin articole publicate, Jurnal Paranormal pledează pentru dreptul ființei umane la o informare corectă despre sine și despre mediul în care trăiește.

Pentru contracararea presiunilor la care este supusă în prezent publicația noastră, trebuie să trecem neîntârziat și la ediția tipărită a revistei Jurnal Paranormal. Mai ales că în perioada următoare vom începe să publicăm, în serial, procedura de activare a super-simțurilor aflate în stare latentă în subconștientul uman. Întrucât revista Jurnal Paranormal este nonprofit și apare în spațiul public de 8 ani în peste 70 de țări ale lumii, nu dispunem de fondurile bănești necesare pentru tipărirea și difuzarea revistei Jurnal Paranormal. Fac apel din suflet la cititorii noștri să doneze, fiecare după posibilitățile sale, banii necesari pentru tipărirea și difuzarea revistei către beneficiari. Jurnal Paranormal trebuie să rămână în continuare o publicație în slujba omului, neangajată politic.
 

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503

Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Rog să menționați: Pentru tipărirea revistei Jurnal Paranormal.

 

Mulțumesc cu anticipație pentru ajutor.

 

Editor,

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.