Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

În legătură cu articolul BAGDAD-RĂPIREA INOCENȚIILOR. OMAR HAYSSAM: ”NU A EXISTAT O RĂPIRE”

Omar Hayssam, unul dintre principalii inculpați în procesul jurnaliștilor români răpiți în Irak la începutul anului 2005, a declarat recent că potrivit informațiilor pe care le-a strâns în ultimii 10 ani, jurnaliștii români nu au fost răpiți. Prin urmare, încă o sursă confirmă că au fost corecte rezultatele telelecțiilor extrasenzoriale bazate pe efectul Rudan, făcute asupra celor trei condeieri dâmbovițeni în aventura lor în Orientul Mijlociu.

Nu cunosc circumstanțele în care s-a derulat afacerea cu cei trei jurnaliști români în Irak și nici nu m-a interesat acest lucru. Nu intenționez să public episodul 4 din articolul Badgad – Răpirea inocenților, în care redau cu acte doveditoare ce însoțesc textul, halucinanta desfășurare a evenimentelor după recuperarea” celor trei jurnaliști din Irak, ce vădește o crasă incompetență profesională și paranoia ce au existat la cea dată în unele servicii de informații autohtone.

Totodată, consider că nu este cazul să știu unde au ajuns hărțile militare secrete ale NATO, de circa 2,50 x 3 metri fiecare, pe care erau poziționate obiective militare terestre ale NATO în Orientul Mijlociu, prevăzute cu mențiunea top-secret, pe care le-am folosit pentru urmărirea extrasenzorială a subiecților umani. A doua zi după repatrierea jurnaliștilor, l-am rugat pe ofițerul de informații M.P. să vină să ia acele hărți din casa mea. A durat mai bine de trei săptămâni până s-a indurat colonelul M.P. să vină să ridice hărțile militare ale NATO, de la domiciliul meu. Pe M.P. l-am văzut la televizor, la Palatul Cotroceni, împreună cu ceilalți membri ai Celulei de criză, prezidată de șeful statului.

Eu aștept de 10 ani să-mi fie plătită munca remarcabilă pe care am prestat în perioada sejurului celor trei jurnaliști și călăuza lor Mohammad Munaf, în Irak, timp în care i-am monitorizat extrasenzorial zi și noapte la cererea unui Serviciu secret și a Celulei de criză de la Palatul Cotroceni. Dacă Serviciul secret vizat și Instituția Prezidențială nu au bani să plătească conform convenției încheiate, ar putea să apeleze pentru ajutor financiar la fostul șef al statului, Traian Băsescu, care a fost beneficiarul principal al monitorizării extrasenzoriale, că d-sa are de unde să plătească.

Ca fapt divers, în a doua parte a anilor 90 am întâmpinat dificultăți serioase privind accesul pe drumurile forestiere din Munții Orăștiei, cu o echipă de cercetare multidisciplinară pentru un studiu guvernamental din care făcea parte și generalul de divizie Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. Din cauza autocamioanelor grele englezești Layland, noi-nouțe, ce transportau fără întrerupere bușteni tăiați din pădurile din zona menționată către gara Orăștie pentru export, noi trebuia să reparăm frecvent drumurile forestiere distruse de autocamioanele respective, pentru a putea înainta cu mașina noastră de teren. Am întrebat pe șoferi cine este patronul firmei pentru care lucrează și ne-au dat un nume de rezonanță în politica românească postdecembristă.

Este jenant că Serviciul secret vizat și Instituția Prezidențială au  țepuit un cercetător de avangardă în domeniul extrasenzorial. La ora asta sunt cel mai avansat cercetător în acest domeniu din România (și nu numai) și sper că în urma acestui articol nu voi lua drumul din nou către spital, ca urmare a unui alt accident vascular. Posed date experimentale științifice importante din domeniul extrasenzorial, pentru sectoare civile și militare.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.