CUPRINS | DESPRE AUTOR | ABOUT THE AUTHOR | REDACȚIA | CONTACT
Cititorii care analizează articole publicate în JURNAL PARANORMAL, vor înțelege pentru ce insist asupra acestei teme de importanță majoră pentru specia umană. Am intrat în ceasul al 12-lea în care mai putem să ne activăm energiile extrasenzoriale din subconștient, ce stau nefolosite în adormire.
Potrivit prognozei elaborată de oamenii de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert.) Și celelalte simțuri ale speciei umane se află într-un pronunțat regres. Cauzele acestui flagel sunt cunoscute: contaminarea cu substanțe chimice a solului, a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm, precum și poluarea planetei până la saturație cu radiații electromagnetice, emise de zeci de milioane de surse tehnice aflate pe suprafața Terrei și în spațiul extraterestru. La care se adaugă comoditatea în care se complace specia umană, prin neglijarea super-simțurilor specifice materiei vii. Evoluția civilizației tehnologice a făcut ca omul să devină din ce în ce mai vulnerabil în fața fenomenelor adverse, ce se manifestă zilnic împotriva sa. La speciile animale se menține constant simțul mirosului și evoluează neîncetat simțul văzului, ca o necesitate stringentă pentru supraviețuire într-un mediu, care devine din ce în ce mai ostil pentru organisme biologice.
Omenirea este unica specie terestră care își distruge în mod deliberat habitatul. Salvarea pământenilor de la extincție, constă în activarea grabnică a energiilor extrasenzoriale, ce se află în stare latentă în subconștient și încă se mai transmit pe cale genetică între generații. Orice individ cu energiile extrasenzoriale activate, dacă nu prezintă tare importante la nivel neurologic, poate beneficia de unele abilități paranormale pe care le manifestă animale terestre. Proprietățile materiei sunt aceleași pentru toate organismele biologice. Pentru convingerea semenilor mei că așa stau lucrurile, inserez în continuare câteva performanțe din lumea animală.
Câinele domestic, pe lângă alte abilități, poate detecta celule canceroase în organismul uman, simte fenomenele precursoare crizelor de epilepsie sau cardiace la persoanele de care se atașează afectiv şi le atenționează prin mijloacele sale să ia medicamentele necesare prevenirii sau atenuării crizelor patologice. Există câini şi pisici care presimt fără greş, cu câteva zile înainte, decesul oamenilor. Sunt şi câini specializaţi să descopere droguri, arme, muniţii, bani ascunși, să detecteze zăcăminte minerale în adâncul pământului, etc. Practic în orice domeniu al activităților umane, câinele poate contribui la rezolvarea unor probleme, care depășesc capacitățile senzoriale ale omului.
Urşii polari pot adulmeca prada de la o distanţă de 40 km. Lupul poate mirosi de la 5 km o particulă olfactivă, diluată într-un miliard de molecule de aer. Copoii pot mirosi de la 11 km un gram de sudoare. Albinele au simţul mirosului de un mililion de ori mai dezvoltat decât al omului. Fluture mascul al viermilor de mătase simte femela de la 16 kilometri distanţă. Somonii (specie de peşti oceanici) după 4 ani de viaţă în ocean, pot simţi o picătură de apă din râul în care s-au născut, diluată în 8.000.000 de litri de apă din mare. Şoimul vede prada de la 10 km depărtare. Alte animale văd şi în radiaţii ultraviolete. Canidele şi felinele văd prada pe întuneric; iar unele animale văd și pe întuneric absolut, având capacitatea fenomenală de refacere în permanență a retinei.
Furnicile din America Centrală, când se înmulțesc excesiv în muşuroi, o parte dintre acestea trebuie să roiască pentru a întemeia o nouă colonie. În vederea migrării, printr-un impuls cerebral le cresc aripi cu care zboară spre destinaţie, după care îşi smulg aripile şi devin furnici terestre. Abilitatea furnicilor de a se dota cu aripi în vederea migrației, nu este un caz izolat în lumea animală. De pildă, lăcustele când se pregătesc să roiască în altă zonă pentru a se hrăni, le cresc aripi și zboară întru-un roi format din miliarde de indivizi.
Urşii hibernează 3–4 luni fără să mănânce şi fără să bea apă. Urşii şi-au dezvoltat un mecanism biologic care previne osteoporoza şi alte boli în timpul hibernării. Şerpii pot sta 6 luni fără să mănânce. Crocodilii pot sta 2 ani fără mâncare iar ploşniţele 6 ani. Căpuşele pot supravieţui fără mâncare 9 ani, iar alte specii până la 18 ani.
Şopârlele când îşi pierd coada, creşte alta la loc. Racii masculi marini când îşi pierd un braţ cu cleşti în timpul unei lupte cu alţi masculi, îngroapă membrul amputat (ca să nu vadă rivalii handicapul intervenit), se retrag într-un loc ascuns şi în două săptămâni le creşte brațul la loc. Salamandra are capacitatea fenomenală de refacere a tuturor organelor din corpul său.
Disponibilitățile materiei vii sunt nelimitate și pot fi dezvoltate în funcție de necesitățile de supraviețuire. Omenirea s-a lenevit de când beneficiază de facilități tehnologice și a renunțat la cultivarea super-simțurilor ancestrale care, nemaifiind folosite, s-au retras în adormire în subconștient. În loc să își dea silința să dezvolte capacități extrasenzoriale proprii celorlalte specii terestre, omul preferă să se îndrepte către un viitor nesigur, în care așteaptă să îi fie implantate organe artificiale.
Cum va arăta omul viitorului, dacă nu va renunța la lenea sa cerebrală. |
O parte dintre semenii noștri sunt de părere că numai bogații planetei vor beneficia de implanturi cu organe artificiale, în timp ce ceilalți muritori vor fi lăsați de izbeliște. Înseamnă că specia umană de află într-adevăr pe marginea prăpastiei. Omul preferă să se autodistrugă, în loc să își dea silința să își dezvolte extra-simțurile, care necesită un dram de osteneală cerebrală. Atenția speciei umane se îndreaptă prioritar către tentațiile culinare și de altă natură, la ură și beligeranță între semeni, la distrugerea mediului ambiant care întreține viața tuturor organismelor vii pe Pământ. Omenirea nu este conștientă de faptul că, potrivit concluziilor recente la care au ajuns oameni de știință credibili, viața omului continuă și după decesul său vremelnic. Nu pierdeți articolul următor din JURNAL PARANORMAL, în care vom analiza disponibilitățile reale ale creierului uman.
Vasile Rudan