Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

NASA: în viitorul apropiat, omenirea riscă să fie distrusă de extratereștri!

O echipă de cercetători de la NASA a elaborat, în anul 2011, un raport secret, ce atestă posibilitatea ca extratereștrii să invadeze omenirea. În acest mod, NASA a recunoscut existența civilizaților extraterestre. În timp ce o pleiadă de savanți se străduiesc – contra cost! – să acrediteze ideea năstrușnică că nu s-au descoperit până în prezent urme de viață extraterestră în imensitatea spațiului cosmic, oamenii de știință de la NASA se alătură campaniei pentru conștientizarea populației asupra existenței extratereștrilor. Mai mult, în viitorul apropiat se are în vedere o posibilă invazie extraterestră asupra omenirii, asemănătoare cu cea care a distrus civilizația umanoidă de pe planeta Marte. (A se vedea și articolul din JP, intitulat Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte, a fost distrusă în urma unui atac nuclear!)

Prin urmare, să renunțăm cât mai este timp la ideea păguboasă, potrivit căreia extratereștri vor veni să ne salveze. De cine să ne salveze, de propriile noastre porniri beligerante, de comoditățile noastre ancestrale și de greșeli în administrarea Pământului? NASA, Vaticanul și alte organisme sociale și politice de pe mapamond, au inițiat un plan prin care atrag atenția omenirii, că va exista în curând o întâlnire cu civilizații extraterestre; și acest lucru se poate solda cu impact violent asupra speciei umane terestre.

Agenția de Securitate Națională a Statelor Unite (NSA) a declasificat recent un document secret, în care confirmă că au existat mai multe contacte cu rase extraterestre și reprezentanți guvernamentali americani. Documentul este publicat pe site-ul NSA şi poate fi accesat la adresa (http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml).

Personalități care atestă existența extratereștrilor:

Cercetătorul Foster Gamble

Dr. Steven Greer, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligentei Extraterestre

Fizician dr. John Brandenburg, specialist în domeniul tehnologiilor și a propulsiei spațiale cu plasmă, la compania americană Orbital Technologies. 

Astronaut dr. Brian O’Leary

Astronaut, dr. Edgar Mitchell

Dr.Clark C. McClelland

John Callahan, Senior FAA Official, Accidents Investigations 

Col. Dwynne Arneson

Prof. dr. Robert Jacobs

Harry Allen Jordan, operator radar pe nava  USS Roosevelt

Clifford Stone,  U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team. A declarat că a participat la discuții cu humanoizi extratereștri, din alt sistem solar.

Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF)

Chase Brandon, fost agent CIA.

Duncan M. Roads, editor al revistei internaționale Nexus new times magazine, science & alternative news.

Paul Hellyer, fost Ministru al Apărării din Canada

Umanoizi din alte sisteme solare

Trebuie să renunțăm, totodată, la orgoliul nostru că am fi superlativul absolut în materie de estetică și inteligență în Univers. Nu suntem nici pe departe cei mai frumoși indivizi, nici cei mai deștepți. Omit cu bună știință să fac referire la morală. De-a lungul timpului, omenirea a ajuns la concluzia că tot ce este omenesc este și frumos; și ce este în contradicție cu scara noastră valorică, este inestetic. Există numeroase rase extraterestre mai plăcute la vedere decât suntem noi și mai inteligente, cu valori morale superioare speciei umane terestre.  

În ce privește intervențiile extratereștrilor în treburile planetei noastre, lucrurile sunt mai nuanțate. Potrivit concluziilor oamenilor de știință Seth Baum şi Jacob Haqq-Misra de la Universitatea din Pennsylvania și a astrobiologului de la NASA, Shawn Domagal-Goldman, extratereștrii vor interveni în cazul unei catastrofe mondiale, ce va avea loc în curând pe Pământ: coliziunea cu un steroid imens, erupții vulcanice violente, cutremure de pământ devastatoare, etc. Dacă o catastrofă planetară va fi produsă de mâna omului, cum ar fi război nuclear, chimic, bacteriologic sau se va interveni în mod ireversibil asupra climei și biosferei terestre, se va trece la invazie extraterestră și exterminarea speciei umane. Raportul publicat de cei trei oameni de știință a luat prin surprindere omenirea.

De ce extratereștrii nu intră în contact cu pământenii?

Rămâne în suspensie întrebarea, de ce extratereștrii evită să intre în contact cu grosul pământenilor. Să privim cu atenție în jurul nostru. Teoretic, omenirea are principii morale înalte, dar aceste principii rămân literă moartă pe hârtie. Potrivit concluziilor exprimate de oameni de știință responsabili, comparativ cu civilizația la care au ajuns anumite rase extraterestre, civilizația omenirii de află la nivel zero; adică ne găsim încă în epoca primitivă. La fel instinctele și morala noastră. Oamenii sunt depășiți de tehnologia pe care o posedă, pe care nu sunt sunt în stare să o stăpânească. Nivelul tehnologic actual al omenirii depășește nivelul responsabilități morale umane. Omenirea distruge planeta Pământ și este în căutare de noi planete, pe care să le ruineze în continuare cu caracterul ei beligerant.

Specia umană a compromis viitorul omenirii. Cele mai bune tehnologii inventate de pământeni, ce ar putea să înlesnească traiul oamenilor, sunt folosite prioritar în domeniul militar. Adică, pentru devastarea mediului înconjurător și pentru moarte. Dezvoltarea armelor de distrugere în masă – convenționale, nucleare, chimice și bacteriologice - a scăpat de sub control. Unele deșeuri nucleare rămân active timp de 10.000 - 20.000 de ani,  iar uraniul “sărăcit” – U-238, împrăștiat prin obuzele trase în Orientul Mijlociu și în Iugoslavia la ordinul dat de un lider politic sărit de pe fix, rămâne activ 4,5 miliarde de ani, adică atât timp cât va mai exista sistemului nostru solar! Efectele catastrofale ale uraniului “sărăcit” se vor menţine până la necrozarea planetei noastre pe cale naturală. Prin inhalare, particule de U-238 provoacă leucemii, cancere, malformații congenitale. Factorii meteorologici au răspândit uraniul “sărăcit” pe vaste zone geografice, aflate la mii de kilometri în afara zonelor de operațiuni militare. (A se vedea și articolul Crimă de proporții planetare, publicat în Jurnal Paranormal.) Armele chimice pot, la rândul lor, să infesteze regiuni întregi de pe Terra prin factorii meteorologici, iar armele bacteriologice vor răspândi molime incurabile pe tot mapamondul.

Omenirea a purces la modificări genetice iresponsabile. Cereale, legume, fructe și animale de consum modificate genetic (rasele extraterestre evoluate nu consumă proteină animală), au urmări incalculabile asupra sănătății fizice și psihice ale speciei umane. În laboratoare militare de genetică umană se proiectează indivizi având creierul modificat genetic, care să se avânte în luptă fără să țină cont de principii morale sau să aibă teamă de propria moarte. De altfel și în lumea animală găsim corespondențe de acest gen. De plidă, la furnici și la termite există indivizi formați genetic să fie soldați, pentru a apăra mușuroiul de intruși  sacrificându-și propria viață. De asemenea, cercetătorii din laboratoarele militare proiectează indivizi umani modificați genetic, ai căror organe să fie folosite în transplant pentru “elitele” omenirii.

Pe de altă parte, clima planetei noastre a fost dată peste cap din cauza insistenței diabolice manifestată de conducătorii vremelnici ai omenirii, de a se folosi resurse energetice poluante, în locul energiilor curate. Totul este dirijat astfel încât marile companii din industria energetică să nu își piardă privilegiile financiare. Drept care, conducătorii noștri – pe care noi i-am ales! - au decis să polueze Pământul și să  distrugă biosfera terestră, fără nicio responsabilitate pentru generațiile viitoare ale omenirii. Aceasta este măsura adevăratei noastre inteligențe!

Ați observat, desigur, că nu am citat părerea niciunei femei relativ la extratereștri. În pofida faptului dovedit de oameni de știință, că femeile au creierului mai dezvoltat decât al bărbaților, având mai multe conexiuni interneuronale între cele două emisfere cerebrale, ele sunt ținute, împotriva firii, departe de problemele pe care le-ar putea rezolva mai lesne și mai cu folos decât bărbații. Bineînțeles, mă refer la femei cu inteligență dovedită. Dacă femeile s-ar implica prioritar în administrarea treburilor planetei noastre, ar fi o soluție care să contracareze dezastrul produs de bărbați. O corespondentă nota că bărbații nu vor fi niciodată de acord ca femeile să preia conducerea Terrei. Pentru schimbări majore în vremuri de restriște ale speciei umane, femeile nu trebuie să ceară acordul bărbaților.  

La întrebarea ce ne bântuie de secole, de ce nu intră în contact extratereștrii cu masa pământenilor, putem găsi răspuns noi înșine. De ce am ezita noi, de pildă, să intrăm în contact cu un trib de canibali din jungla Noii Guinee? Cam această este diferența între civilizația extraterestră și civilizația umană de pe Pământ. Omul a rămas în era primitivă din punctul de vedere al inteligenței și al moralității sale. Un cursant îmi spunea că nivelul inteligentei umane a crescut, datorită computerelor și internetului. Dar dacă se înșală? A crescut într-adevăr, facilitatea de documentare a omenirii dar nu și gradul de inteligență. Nivelul inteligentei umane a scăzut simțitor, din cauză că nu mai folosim funcțiile noastre cerebrale la întreaga lor capacitate, întrucât găsim totul de-a gata pe internet. Iar acest lucru se vede în viața noastră de zi cu zi.

Acesta este viitorul speciei umane?

Potrivit studiilor făcute de neurologi, creierul omului involuează în ritm îngrijorător. Ne-a rămas doar orgoliul de cea mai “evoluată” specie  de pe planeta noastră. În realitate, nu am fost niciodată cea mai evoluată specie pe Pământ. Din punctul de vedere al numărului de genelor existente în ADN, specia umană se află aproximativ la mijlocul scării evolutive pe pe Terra. Agresivitatea omului nu are nimic comun cu înțelepciunea.

Cerința unor semeni de a li se arăta dovezi că extratereștrii există, este cel puțin deplasată. Cei care au văzut rase extraterestre, au dobândit un nivel superior de procesare a datelor la nivel cerebral. Prin urmare, ei nu sunt obligați să se întoarcă din drumul cunoașterii, pentru cineva care nu a văzut nici o rasă extraterestră și pretinde să-i fie arătat un extraterestru, pentru a ieși din scepticism. Scepticii ar trebui să investigheze singuri calea spre cunoaștere. Iar pretenția ca toți oamenii să aibă același nivel de gândire este exagerată, ca să nu spun mai mult. Ne deosebim între noi, pământenii, prin felul de a gândi și prin moralitate. Pot emite pretenții să judece faptele noastre doar oameni cu o inteligență pozitivă superioară dovedită, iar nu pretinsă, care au o ținută morală desăvârșită. Dar asemenea indivizi sunt greu de găsit în cadrul speciei umane. Prin urmare, înainte să judecăm comportamentul altora, este bine să ne uităm prin propria ogradă pentru a ne încredința dacă totul este în regulă acolo.

Recent, oamenii de știință au ajuns la o concluzie interesantă. Între inteligența umană și inteligența animală diferența nu este semnificativă, existând animale mai inteligente decât majoritatea semenilor noștri. În situația dată, nu ne rămâne decât să ne dăm silința să corectăm caracterul nostru beligerant. Poate că atunci ne vom învrednici să colaborăm cu câteva rase extraterestre, care au încercat să ne aducă pe căi oneste încă din vremi biblice.

Ce spun scepticii?

Un corespondent scria, deunăzi, că nu crede în existența extratereștrilor, decât dacă i se va aduce o fotografie cu un extraterestru. În primul rând, a crede nu rezolvă problemele existente în imensitatea Universului în care trăim. În Biblie este prevăzut sloganul crede și nu cerceta, pentru a-l face pe credincios mai ușor de strunit de către guverne și de către capii religiilor. Omul, ca ființă rațională, trebuie să discearnă cu mintea sa problemele cu care se confruntă în viața cotidiană, fără să aștepte ca alții să gândească în locul său și să-i prezinte soluții pentru nedumeririle sale. Trebuie să renunțe la lenea sa cerebrală și să-și formeze noi circuite neuronale, pentru a-l face apt de o gândire rațională. Creierul omului se poate autoperfecționa la orice vârstă. (Ar fi util să revedem și articolul publicat în JP, cu titlul Biblia și nemărginirea Universului.) În al doilea rând, chiar consideră corespondentul nostru că oamenii de știință sunt datori să-i dea raportul asupra descoperirilor pe care le fac despre fenomenele ce se desfășoară în Univers? Este un mod ciudat de a privi lucrurile. Ce vor face în viitorul apropiat ”scepticii” plătiți să nege existența vieții în imensitatea spațiului cosmic, pe care îi vedem în continuare dându-și cu presupusul pe diverse canale de televiziune de pe mapamond? Banii pe care îi încasează pentru dezinformarea maselor umane se duc, ocara va rămâne și după trecerea lor în neființă.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.