Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Înlocuirea orei tradiționale cu ora de vară, are consecințe devastatoare asupra sănătății umane

Continuăm seria articolelor pe tema inițiativelor nefaste ale guvernelor, ce au drept scop reducerea populației umane pe planeta noastră. Pământul a devenit neîncăpător pentru omenire, pe care nu o mai poate hrăni din cauza iresponsabilității guvernelor, care alocă fonduri bănești substanțiale pentru înarmare, în loc să le dirijeze pentru educație, sănătate și bunăstarea speciei umane. Populația globului a depășit numărul critic de 7 miliarde locuitori. Guvernele lumii încearcă să reducă populația Pământului prin metode lipsite de scrupule și neselective totodată, prin poluarea chimică a  solului, a subsolului, a aerului pe care îl respirăm, pe cale biologică, radioactivă, electromagnetică, prin războaie regionale și au în pregătire un nou război mondial, de data asta nuclear, care va devasta iremediabil Terra. Un război mondial nuclear se va solda cu extincția speciei umane, laolaltă cu speciile animale. A se reține că uraniul sărăcit utilizat pentru armament nuclear ”curat”, este activ 4,5 miliarde de ani! Pe lângă metodele neortodoxe expuse, folosite pentru împuținarea speciei umane terestre (a se vedea în acest sens și articolul din JP, intitulat Chimistul Shane Ellison:  ”Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația” ), guvernele recurg și la procedee lente de ucidere a populației, prin înlocuirea orei tradiționale, cu ora de vară - acțiune ce a bulversat bioritmurile circadiene, săptămânale, lunare, sezoniere și anuale ale indivizilor umani, conducând la boli letale și reacții necontrolate din punct de vedere psihic.

Ora de vară a fost introdusă de Germania și Austro-Ungaria în primul război mondial, începând cu 30 aprilie 1916, în scopul economisirii rezervelor de cărbuni, ce erau dirijați către producția de război. Prin urmare, trecerea la ora de vară este în strânsă legătură cu starea de beligeranță a omenirii. De câteva decenii se aplică ora de vară și în România, începând cu ultima duminică din luna martie și durează până în ultima duminică din luna octombrie. Potrivit cercetărilor medicale recente, cei care suferă de depresie sau au probleme cardiace, prin trecerea la ora de vară dezvoltă un risc foarte mare de atacuri vasculare, de boli psihice și sinucideri. Studii medicale făcute în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), relevă că fiecare al cincilea cetățean al Uniunii Europene ar trebui să se trateze într-o clinică de boli nervoase. În România situația este și mai gravă: fiecare al patrulea român necesită tratament psihiatric. Prin urmare, din 100 de locuitori, 25 au deja probleme psihice, ce se cer trate în clinici de specialitate. Prin modificarea parametrilor funcționali ai metabolismului uman din cauza trecerii la oră de vară, omenirea se îmbolnăvește de obezitate și de maladii asociate obezității, printre care diabet de tip 2, crește riscul atacului de cord, apar durerile de cap - unele persoane manifestă migrene grave -, nu rareori apar cancere letale. Se înregistrează totodată, scăderi considerabile ale eficienței profesionale. Accidentele de muncă se amplifică, având loc și o creștere semnificativă a coliziunilor rutiere prin scăderea atenției șoferilor și chiar adormirea acestora la volan. ​

Dacă omul era la volan, în trafic rutier, accidentul ar fi fost inevitabil.


Oameni de știință de la universități din Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Cehia și Ungaria au estimat că prin trecerea la ora de vară, Uniunea Europeană pierde 131 miliarde euro în fiecare an prin costuri medicale. Acesta este și interesul urmărit de industria farmaceutică, ca omenirea să fie din ce în ce mai bolnavă, să consume cât mai multe medicamente care nu vindecă boala în sine, ci o mențin în stare cronică.

Prof. dr. Till Roenneberg

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian, din Munchen, a declarat recent că, din cauza schimbării orei tradiționale,   costurile medicale au o valoare mai mare decât 131 de miliarde de euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competenţa lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituţia europeană se apără din nou susţinând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post.)

Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc. Într-un studiu publicat în revista Science, de pildă, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mentală a speciei umane.

Guvernele trebuie să renunțe la obiceiul trecerii la ora din vară, pentru a nu periclita și mai mult sănătatea publică, ce se degradează în mod galopant. Jurnal Paranormal nu pledează pentru ieșirea oamenilor în stradă, pentru atingerea acestui deziderat. Pot fi găsite și soluții pașnice, care să ducă la interzicerea trecerii la ora de vară. În acest scop, guvernele trebuie să admită concluziile la care au ajuns oamenii de știință, privind ravagiilor în planul sănătății umane de care se face responsabil acest nefast procedeu și să aducă lucrurile pe făgașul lor natural. Guvernații înșiși sunt victime ale acestui flagel și se îmbolnăvesc laolaltă cu ceilalți semeni de obezitate și de boli asociate obezității. Potrivit datelor statistice prelevate de OMS, obezitatea și bolile ce apar din cauza obezității au ajuns la cote pandemice și sunt considerate drept principala cauză a mortalității speciei umane. Nu trebuie să punem în pericol sănătatea noastră și a generațiilor viitoare, prin neimplicare în rezolvarea acestei probleme stringente. Prin neglijarea sănătății noastre și a generațiilor de mâine, riscăm să pierdem legătura cu viitorul omenirii.

 

Citiți următorul articol, ce va fi publicat în Jurnal Paranormal, în care vor fi prezentate date confidențiale asupra situației catastrofale în care se găsește la ora actuală specia umană și celelalte specii biologice de pe Terra. Cititorii vor afla adevărata cauză a neșanselor ce s-au abătut asupra omenirii, ținută secretă de guvernele lumii.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.