Știați că bolile inimii se vindecă cu vitamină C, fără alte medicamente?

Dr. Linus Pauling.

O echipă de cercetători canadieni, condusă de dr. G. C. Willis, a descoperit că bolile de inimă sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic și se pot vindeca cu doze mari de vitamină C. Fără operații pe cord și tratamente cu medicamente costisitoare, cu efecte secundare devastatoare în plan organic și psihic. Dar procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamină C nu este agreat de instituțiile medicale și de Industria farmaceutică, care câștigă miliarde de dolari din operații pe cord deschis și din vânzarea medicamentelor care se folosesc în terapii alopate pentru bolile cardiace.

Descoperirea cercetătorilor canadieni a fost confirmată la sfârșitul anilor ’80 de către doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel, cel mai renumit om de știință al vremii sale. Terapia concepută de dr. Pauling include vitamina C, cu adaos de lizină (aminoacid cu calități nutritive, existent în majoritatea proteinelor vegetale și animale) și funcționează ireproșabil, vindecând boli ale inimii despre care se credea că erau incurabile. Prin terapia dr. Pauling se înregistrează adevărate miracole ale vindecării afecțiunilor coronare.

Dr. Richard J. Roberts. 

Potrivit statisticii realizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în fiecare an se înregistrează peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. În acest sens, instituțiile medicale și Industria medicamentelor și-au dat mâna pentru împuținarea discretă a populației planetei noastre. A se consulta și articolul apărut în JURNAL PARANORMAL, cu titlul: Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil – în care veți găsi o declarație de presă pe această temă, făcută de savantului Richard J. Roberts, laureat al premiului Nobel pentru medicină.

Ceea ce se ascunde pacienților este faptul, că operațiile pe cord deschis eșuează în proporție 40-50% dintre cazuri, întrucât boala reapare imediat după operație. Rezolvarea sigură și eficientă a celor mai cunoscute boli ale inimii, constă în administrarea zilnică a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamină C. Se știa demult că deficiența vitaminei C în organism slăbește arterele umane prin formarea plăcilor de aterom (infiltrare a pereților aortei și a unor artere cu o substanță grasă), care împiedică circulația sanguină. Dr. Pauling și echipa sa au constatat că în urma depunerii plăcilor de aterom în interiorul arterelor, are loc deseori o ruptură a unei artere slăbite și rezultă cheaguri de sânge, ce duc la atac de cord sau infarct. 

Dr. Sidney Bush.

Scorbutul cronic, responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat și prin cardio-retinometrie și a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C, de către dr. Sidney Bush, din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat că plăcile de aterom se reduc și dispar în urma unor doze zilnice de până la 10.000 mg vitamina C. Pe baza acestor observații, a elaborat o nouă metodă de diagnosticare a bolilor coronare, denumită cardio-retinometrie. ”Vascularizarea pericorneală demonstrează că toți oamenii sunt la un moment dat afectați de scorbut, majoritatea suferind de această afecțiune aproape tot timpul. Forma subclinică cronică, necunoscută pe scară largă, poate fi diagnosticată și vindecată de optometriștri, folosind imaginile arteriale retinale electronice secvențiale și cantități variabile de vitamina C, asociată cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush. (Sursa: Nexus magazine – science & alternative news, Australia).

Dacă luăm în calcul statistica realizată de OMS privitoare la decesele anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea făcută în anii ’50 de cercetătorii canadieni au murit miliarde de pământeni în urma bolilor cardiovasculare, ce puteau fi vindecate cu vitamină C, de a căror experiență profesională ar fi putut benefica omenirea. Decesele în urma bolilor de inimă, cauzate de scorbutul cronic, ar putea fi evitate prin simplă cură cu vitamină C. Fructele citrice conțin vitamină C, care este necesară ca să evitați boli ale inimii; sau să beți zilnic câte o cană de ceai în care să scurgeți sucul unui sfert de lămâie. Este o alternativă terapeutică eficientă, la îndemâna fiecăruia semen.

(Notă: ORTODOXINFO.ro a publicat recent un articol apărut anterior pe această temă în JURNAL PARANORMAL, căruia ORTODOXINFO.ro a schimbat titlul, fără indice sursa din care provine articolul. În termeni laici, acest procedeu se numește plagiat.)

Suntem în zorii nașterii medicinei paranormale

Când energiile extrasenzoriale vor fi activate din subconștientul uman se va naște o nouă medicină, bazată pe tratamente alternative paranormale. În primul rând, va fi dezvoltată terapia placebo prin care vor fi eliminate medicamentele de sinteză, care produc efecte negative la nivel organic și psihic uman. Vor fi eradicate o serie de boli ”incurabile” de care suferă omenirea. Acum înțelegeți, stimați cititori, care este rostul înființării FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE VASILE RUDAN?

Vasile Rudan