Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

„ROMÂNII AU TALENT”... LA ŢEPE!

         

         Cititorii ne întreabă dacă era ceva paranormal în prestaţia iluzionistului Cristian Gog, câştigătorul marelui premiu de 120.000 euro la concursul televizat intitulat „Românii au talent”.

         Paranormal nu era în nici un caz. Iluzionistul Gog continuă să fie desfiinţat de telespectatori pe internet şi nu numai. Profesionişti ai genului, printre care se numără şi cunoscutul magician Leonard Iosefini, reclamă subţirimea numerelor prezentate şi impostura ce poate fi întrucâtva contracarată prin show-ul prezentat. De exemplu, numărul cu lingurile, dintre care una este trucată pentru a se îndoi, magicianul Leonard Iosefini îl consideră un truc banal. Lingurile trucate se pot cumpăra cu 4 dolari bucata.

          „Ce a făcut Gog la “Românii au talent” sunt numere banale de magie. Opritul inimii pe scenă a fost o vrăjeală, o păcăleală" - conchide Iosefini.

         Piesa de rezistenţă ce a dus la câştigarea celor 120.000 euro de către concurent, a fost banalul număr cu valiza. Trucul se realizează, potrivit opiniei specialiştilor, cu concursul tacit al unor persoane din public. Care persoane au fost de data asta cei trei membri ai juriului. Membrii juriului au stabilit dinainte ce vor spune, astfel încât iluzionistul a scris cuvintele lor pe coli de hârtie şi le-a băgat în plicuri. Este un truc derizoriu, ce era făcut odinioară de scamatori pe la iarmaroace.

         Se pune întrebarea dacă membrii juriului aveau voie să se implice personal şi nemijlocit în acest show, pentru a-l scoate câştigător pe Cristian Gog. Şi banii „câştigaţi” de participant au rămas la ProTv, sau au fost împărţiţi frăţeşte între cei ce au participat la realizarea show-ului, ne întreabă alţi telespectatori. Este vorba, totuşi, de 120.000 de euro.

         Prin urmare, nu a fost nimic paranormal la „Românii au talent”. Totul ţine de iuţeală de mână şi nebăgare de seamă.

         P.S. Şi când te gândeşti o biată fată s-a sinucis, pentru că nu a reușit să câștige marele premiu la „Românii au talent”!

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.