Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Adevărul despre civilizațiile extraterestre

Navele extraterestre – o realitate ce nu poate fi contestată.

Din analiza făcută asupra evoluțiilor navelor extraterstre, rezultă că acestea folosesc ca miljloc de propulsie gravitația planetelor pe lângă care se deplasează. Cu alte cuvinte, dispun de propulsie antigravitațională. Pentru această ipoteză pledează și observațiile personale pe care le-am făcut asupra zborului unor nave extraterestre. De plidă, în seara de 9 iunie, anul 1983, mă aflam la  Fișici, pe raza comunei Bozioru, județul Băzău, cu cinci colaboratori și am văzut trecând prin Calea Lactee două nave extraterestre, deplasându-se cu viteze superluminice pe un traseu în zig-zag, accelerând și decelerând când treceau prin dreptul unor corpuri cerești aflate în raza lor de zbor. (A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitual OZN-uri prin Calea Lactee. Extratereștrii sunt aici!) Astfel s-ar explica staționarea OZN-urilor la punct fix și viteza fantastică, de zeci de mii kilometri pe oră, când pornesc pe diagonală spre nemărginirea universului.

Potrivit unor cercetători fizicieni de avangardă, planeta noastră produce o energie inepuizabilă prin rotirea sa în spațiu, ca un rotor dintr-un dinam electric. Energia Terei circulă de la polul sud către polul nord, asemănător unui rotor electric. Osbervația este valabilă pentru orice corp cosmic aflat în rotație.

 

Extratereștrii colaborează cu pământenii, privind transferul unor tehnologii extraterestre.

Foști oficiali americani și canadieni, printre care și cosmonauți și alți oamenii de știință, au depus mărturie că extratereștri colaborează cu pământenii, în scopul transferării unor tehnologii extraterestre. Nu cred că toți extratereștrii colaborează de bunăvoie. Probabil provin din navele prăbușite, sunt ținuți în captivitate și siliți prin șantaj sau mijloace fizice dure, să colaboreze. Pământenii sunt experți în astfel de lucruri.

Astronaut dr. Brian O’Leary

Astronautul dr. Brian O’Leary, a declarat într-un interviu că extratereștrii ne vizitează din cele mai vechi timpuri, că sunt de mai multe rase și arată diferit față de pământeni. Brian O’Leary a spus că extratereștrii au o înfățișare bizară din punctul nostru de vedere. Extratereștrii călătoresc în astronave a căror propulsie modulează local spațiul și timpul, folosesc sisteme magnetice toroidale prin care crează antigravitație și câmp eletrogravitațional, pentru a ieși din realitatea spațiotemporală. Potrivit declarației astronatului american, sistemele de propulsie ale navelor extraterestre sunt total diferite de cele utilizate de către NASA. După ce a făcut aceste declarații, Brian O’Leary a murit în condiții suspecte.

Astronautut dr. Edgar Mitchell.

Astronautul dr. Edgar Mitchell, a şaselea om care a păşit pe Lună, a declarat pe 23 iulie 2008 la Radio Kerrang, West Midlands, UK, că OZN-urile şi extratereştrii există, că în ultimii 60 de ani ne-au vizitat planeta iar guvernele ne-au ascuns acest lucru.“Au existat vizite ale ET (extratereștrilor – n.a.) și au existat nave prăbușite. Au exitat materiale și trupuri recuperate.”

Dr. Clark C. McClelland, specialist în nave spaţiale, a declarat că a văzut un extraterestru de aproximativ 2,50 m înălţime pe monitoare în timp ce se afla de serviciu la Centrul Spaţial Kenedy, la controlul evoluţiei navetei în spaţiu. Extraterestrul stătea vertical în compartimentul navetei destinat încărcăturii. Era în discuţie cu doi astronauţi americani. A observat deasemenea pe monitoare nava extraterestrului, care se afla pe o orbită stabilă în spatele motorului principal al navetei.

Dr. Clark C. McClelland

„Am observat acest eveniment timp de un minut şi şapte secunde – a declarat omul de ştiinţă american, Clark C. McClelland– timp suficient pentru a memora tot ce am văzut. Era vorba de un extraterestru şi o navă spaţială. Era o făptură înaltă de aproximativ 8-9 picioare înălţime (aproximativ 2,50 m), de formă umanoidă, avea două braţe, două picioare, un torace îngust şi un cap de dimensiuni normale pentru statura sa. [...] Îşi mişca foarte mult braţele – ca şi cum ar da indicaţii. Nu am auzit nici o comunicaţie vocală. Casca sa nu era la fel de mare precum ale celor doi astronauţi NASA şi avea un vizor pentru vedere frontală. Avea un mic dispozitiv, probabil pentru comunicaţii, ataşat doar pe partea dreaptă a căştii. Nu am văzut nici un rezervor pentru oxigen. Era înfăşurat cu o centură lată. […] Nu am observat nimic din ceea ce putea fi o armă. […] Ulterior am fost contactat de un prieten care mi-a spus că a observat deasemenea un extraterestru de 8-9 picioare înălţime în interiorul compartimentului pentru echipaj al navetei noastre. Ambele misiuni au fost întâlniri DoD (Pentagon) Strict Secret (TS)”.

Cei doi oameni de știință de la NASA, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, au declarat că în ultimii 60 ani extratereștrii ne-au vizitat planeta și că aceștia colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii iar guvernele ne ascund acest lucru.

Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada.

Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada face dezvăluiri directe și tranșante, în cadrul unei audiții oficiale. Există mai multe specii de extratereștri care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el amintește pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade și din Andromeda. Aceasta audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor. Paul Hellyer a depus mărturie că există cel puțin doi extratereștri, care lucrează în prezent cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

Au mai depus mărturii despre existența extraretereștrilor și Richard French, fost locotenet-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson, de la U.S. Air Force – SAC Control Officer,  Prof. Robert Jacobs, de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, Prof. emerit Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon, fost agent CIA, Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan, Senior FAA Official, Accidents, Investigations și alți oficiali sau foști oficiali americani.

 

Ce spun extratereştrii despre rasa umană.

Conform unor documente secrete arhivate de un cercetător de la Departamentul de Apărare al SUA, extratereştrii care colaborează cu pământenii la anumite proiecte confidenţiale, spun că ei ne-au creat pe noi acum 50.000 de ani, prin încrucişare cu versiuni mai vechi ale lui homo sapiens. Şi că ei la rândul lor, au fost creaţi de o altă rasă extraterestră mai evoluată din punct de vedere psihic şi fizic, având pielea portocalie şi înălţimea de 2,10 – 2,40 m. (La Scăieni, în Curbura Buzăului, în anii ’60 a fost descoperită o necropolă cu schelete gigantice de 2,20 – 2,40 metri. Întâmplător au fost observate OZN-uri planând deasupra necropolei de la Scăieni. 


Ce spune despre civilizațiile extraterestre, Dr. Steven Greer, fondatorul Centrului pentru Studierea Inteligenței Extraterestre.

Dr. Steven Greer.

John Callahan, Senior FAA Official, Accidents, Investigations.            

„Atunci când vorbim de inteligență extraterestră, vorbim de fapt despre civilizații, care au ajuns la nivel conștient la fel ca noi, dar a căror tehnologie și, poate, aptitudini sociale sunt atât de avansate, că au devenit civilizații interstelare sau interplanetare. Și ne confruntăm cu faptul că, cel puțin în galaxia Calea Lactee, sunt minum 10.000 de planete asemenea Terrei, cu viață inteligentă pe ele. Și cel puțin jumătate dintre ele sunt la fel de avansate sau mai avansate ca a noastră. [...] Avem peste 4000 de cazuri în care aceste nave au aterizat pe sol și au lăsat dovezi fizice. Avem sute de cazuri, înclusiv  al unui investigator de vârf al FAA, John Callahan și ale altor numeroși operatori ce au urmărit pe radar  aceste obiecte, ce zburau cu zeci de mii de kilometri pe oră, sau se dematerializau și apăreau în alt punct de cer.”

Ce spune despre extratereștri, Duncan M. Roads, editorul australian al revistei NEXUS new times magazine, omul care are acces la surse de informare situate la cele mai înalte paliere guvernamentale, printre care se numără oficialităţi americane, canadiene şi engleze.

Duncan M. Roads.

“De-a lungul timpului am fost vizitaţi frecvent de mai multe civilizaţii (extraterestre), astfel de vizite având loc chiar și în momentul de faţă. Unele dintre aceste civilizaţii ne-au văzut ca pe nişte rude îndepărtate şi doresc să ne ajute, unele ne privesc cu interes imparţial şi curiozitate ştiinţifică, iar unele doresc doar să aibă acces la resurse ce sunt unice în partea noastră de “pădure”.

Autorul a asistat la patru fenomene OZN extraterestre de lungă durată și într-un caz, petrecut în munții Orăștiei, m-am aflat la un moment dat la o distanță de 8–9 metri de o navă extraterestră. Am văzut în cadrul evenimentelor OZN la care am participat, extratereștri din două rase: cu pielea gri, de circa 1,90 metri înălțime, bine proporționați și alții cu pielea albă, părul blond foarte deschis, cu ochii mari de un albastru-azuriu și capul ceva mai mare decât la rasele umane terestre. Am observat că ambele rase se remarcau printr-o demnitate deosebită. Din relatările unor cosmonauți americani rezultă că sunt și rase extraterestre care au un aspect diferit de al nostru, chiar bizar după normele atropologice umane.

Desigur v-ați pus întrebarea de ce NASA publică doar fotografii neclare, nesemnificative, de regulă imagini retușate cu nave extraterestre. Există mii de fotografii reale, cu rezoluție foarte bună cu navele extraterestre și cu ocupanții lor, dar aceste imagini sunt strict secrete. Potrivit declarației făcute de dr. Clark C. McClelland, aceste misiuni sunt  catalogate de Pentagon drept Top Secret (TS). Misiunile NASA se află sub controlul Pentagonului.

 

De ce extratereștrii nu intră în contact cu restul pământenilor?

Rămâne în supspensie întrebarea: de ce extratereștrii nu intră în contact cu restul pământenilor? Să privim cu atenție în jurul nostru. Teoretic, omenirea are principii morale înalte, dar aceste pricipii rămân literă moartă pe hărtie. Potrivit concuziilor exprimate de oameni de știință responsabili, comparativ cu civilizația la care au ajuns anumite rase extraterestre, civilizația omenirii de află la nivel zero; adică ne găsim încă în epoca primitivă. La fel instinctele și morala noastră. Oamenii sunt depășiți de tehnologia pe care o posedă, pe care nu sunt sunt în stare să o stăpânească. Nivelul tehnologic actual al omenirii, depășeste nivelul responsabilități morale umane. Omenirea distruge planeta Pământ și este în căutare de noi planete pe care să le distrugă în continuare, cu caraterul ei beligerant.

Specia umană, prin conducătorii săi, a compromis viitorul omenirii. Cele mai bune tehnologii ce ar putea să înlesnească traiul omenilor pe Pământ, sunt folosite prioritar în domeniul militar. Adică pentru distrugere și moarte. Dezvoltarea armelor de distrugere în masă – convenționale, nucleare, chimice și bacteriologice - a scăpat de sub cotrol. Unele deșeuri nucleare rămân active timp de 10.000 - 20.000 de ani  iar uraniul “sărăcit” – U-238, împrăștiat prin obuzele trase în Orientul Mijlociu și în Yugoslavia la ordinul dat de un lider politic sărit de pe fix, rămâne activ 4,5 miliarde de ani, adică atât timp cât va mai exista sistemului nostru solar! Efectele catastrofale ale uraniului “sărăcit” se vor menţine până la necrozarea planetei noastre pe cale naturală. Prin inhalare, particule de U-238 provoacă leucemii, cancere, malformaţii congenitale. Factorii meteorologici au răspândit uraniul “sărăcit” pe vaste zone geografice, aflate la mii de kilometri în afara zonelor de operațiuni militare. (A se vedea și articolul Crimă de proporții planetare, publicat în Jurnal Paranormal.) Armele chimice pot, la rândul lor, infesta regiuni întregi de pe Terra prin factorii meteorologici, iar armele bacteriologice vor răspândi molime incurabile pe tot mapamondul.

Omenirea a purces la modificări genetice iresponsabile. Cereale, legume, fructe și animale de consum modificate genetic (extratereștri nu consumă proteină animală) au urmări incalculabile asupra sănătății fizice și psihice ale speciei umane. În laboratoare militare de genetică umană se proiectează indivizi având creierul modificat genetic, care să se avânte în luptă fără să țină cont de principii morale sau să aibă teamă de propria moarte. De altfel și în lumea animală găsim corespodențe de acest gen. De plidă, la furnici și la termite există indivizi formați genetic să fie soldați  pentru a apăra mușuroiul de instruși, sacrificându-și propria viață. De asemenea, cercetătorii din laboratoarele militare proiectează indivizi umani modificați genetic, ai căror organe să fie folosite în transplant pentru “elitele” omenirii.

Pe de altă parte, clima planetei noastre a fost dată peste cap din cauza insistenței diabolice manifestată de conducătorii vremelnici ai omenirii, de a se folosi resurse energetice poluante, în locul energiilor curate. Totul este dirijat asfel încât marile companii din industria energetică să nu își piardă privilergiile financiare. Drept care, conducătorii noștri – pe care noi i-am ales! - au decis să polueze Pământul și să  distrugă biosfera terestră, fără nicio resposabilitate pentru viitorul omenirii.

Aceasta este măsura adevăratei noastre inteligențe.

Ați observat că nu am citat părerea niciunei femei relativ la extratereștri. În pofida faptului dovedit de oameni de știință că femeile au creierului mai dezvolat decât al bărbaților, având mai multe conexiuni interneuronale între cele două emisfere cerebrale, ele sunt ținute, împotriva firii, departe de problemele pe care le-ar putea rezolva mai lesne și mai cu folos decât bărbații. Bineînțeles, mă refer la femei cu inteligență nativă dovedită.

Acesta este viitorul rasei umane?

La întrebarea ce ne bântuie de secole, de ce nu intră în contact extratereștrii cu masa pământenilor, putem găsi răspuns noi înșine. De ce am ezita noi, de pildă, să colaborăm cu un trib de canibali din jungla Noii Guinee? Cam această este diferența între civilizația extraterestră și civilizația umană de pe Pământ. Omul a rămas în era primitivă din punct de vedere al inteligenței și moralității sale. Un cursant îmi spunea că nivelul inteligentei umane a crescut, datorită computerelor și internetului. Dar dacă se înșeală? A crescut, într-adevăr, facilitatea de documentare a omenirii dar nu și gradul de inteligență. Nivelul inteligentei umane a scăzut simțitor, din cauză că nu mai folosim funcțiile noastre celebrale la întreaga lor capacitate, întrucât găsim totul de-a gata pe internet. Iar acest lucru se vede în viața noastră de zi cu zi. Potrivit studiilor făcute de neurologi, creierul omului involuează în ritm îngrijorător. Ne-a rămas doar orgoliul de cea mai “inteligentă” specie  de pe planetă. 

Cerința unor semeni de ai noștri de a li se arăta extraterștri pentru a se convinge de existența lor, este cel puțin deplasată. Iar pretenția ca toți oamenii să aibă același nivel de gândire este exagerată, ca să nu spun mai mult. Ne deosebim între noi, pământenii, prin felul de a gândi și prin moralitate. Pot emite pretenții să judece faptele noastre doar oameni cu o inteligență pozitivă superioară dovedită, iar nu pretinsă, care au o ținută morală desăvârșită. Dar asemenea indivizi sunt imposibil de găsit  în cadrul speciei umane. Prin urmare, înainte să judecăm comportamentul altora,  este bine să ne uităm prin propria ogradă pentru a ne încredința dacă totul este în regulă.

Recent, oamenii de știință au ajuns la o concluzie interesantă. Între inteligența umană și inteligența animală diferența nu este semnificativă, existând animale mai inteligente decât majoritatea semenilor noștri. În situația dată, nu ne rămâne decât să ne dăm silința să corectăm caracterul nostru beligerant. Poate că atunci ne vom învrednici să colaborăm cu rasele extraterestre, care au încercat să ne aducă pe căi oneste încă din vremi biblice. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.