Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (7)

[Citește aici toată seria]

Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer

 

Noua Eră...

Când au început toate aceste proiecte super secrete? Adevărul este că există încă proiecte „negre“ şi materiale de la sfârşitul secolului trecut şi din Primul Război Mondial care nu au fost încă declasificate! Motive pentru a păstra anumite lucruri secrete au existat într-un fel sau altul în societate de mii de ani. Întotdeauna au existat carteluri. Întotdeauna au existat societăţi secrete care au încercat să dobândească o putere secretă. Şi acestea au trecut prin diferite transformări, în funcţie de exigenţele timpului şi locului, de circumstanţele politice şi tehnologice.

Cu siguranţă că în secolul XX au existat programe secrete legate de importante interese industriale ce se refereau la aceste tehnologii – este vorba în special despre aşa numitele sisteme electromagnetice de tip free energy (sau „energie gratuită“), care au fost descoperite de Tesla.

Chiar şi Faraday a descoperit un efect supraunitar („over-unity effect“) în unele dintre experimentele pe care le-a efectuat în anii ‘1800.

Au existat motive pentru care aceste lucruri au fost suprimate şi ţinute sub tăcere pentru mult, mult timp.

În anii ‘1800 – era Vanderbilts, Rockefellers şi a Standard Oil – au existat interese puternice care au dorit să ţină secrete descoperirile legate de astfel de sisteme de free energy.

La un moment dat Standard Oil avea un venit mai mare decât guvernul Statelor Unite. Atât de mare şi de puternică a fost această corporaţie condusă de familia Rockefeller.

În acel context industrial monopolist, genii ca Tesla, T. Townsend, Brown şi alţii au venit cu

aşa-zisele maşini ce funcţionau pe baza „energiei punctului zero“ şi a „energiei gratuite“ şi cu sisteme antigravitaţionale de voltaj înalt.

Au existat rapoarte referitoare la nave extraterestre încă din anii ‘1800 – cum ar fi faimoasa „aeronavă înspăimântătoare“ a anului 1896.

Am aflat dintr-o sursă excelentă că generalul MacArthur a fost implicat în anii ‘1930 în recuperarea unui obiect extraterestru din China.

Deci de mai bine de 100 de ani au existat programe de observare a chestiunii extraterestre şi în acelaşi timp încercări de controlare a acestor tehnologii.

Oricum, în cadrul acestor programe s-a realizat un salt major în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. În perioada în care am început să dobândim cunoştinţe cu privire la armele termonucleare şi să fim pe cale de a explora spaţiul, existau deja programe ce investigau sisteme de propulsie ce arătau ca nişte farfurii zburătoare.

Von Braun a fost implicat în aşa ceva, aşa cum a fost şi Edward Teller, dr. Vannevar Bush şi alţii.

În 1936 şi 1937 Goddard a dezvoltat o parte din munca lui Tesla. Ei au furat munca lui Tesla despre antigravitaţie şi au vândut-o naziştilor pe la mijlocul anului 1930.

Dar odată ce am urcat de pe nivelul experimentelor şi al dezvoltării pe cel în care am utilizat (pe ascuns) arme termonucleare şi sisteme de propulsie antigravitaţionale, extratereştrii, care au supravegheat Pământul timp de mii de ani, au devenit foarte îngrijoraţi.

Ei ştiau că există o foarte mică distanţă din acel punct al dezvoltării tehnologice pe care noi îl atinsesem şi până la abilitatea de a realiza călătorii interstelare.

Şi iată, pe acest Pământ frumos, un grup de oameni, care în câteva decenii au trecut de la cai şi trăsuri la antigravitaţie, arme electromagnetice şi dispozitive termonucleare. Ei bine, ar trebui ca creierul tău să fie mort într-o manieră galactică ca să nu fii îngrijorat din această cauză!

În acea perioadă, în timpul şi după cel de-Al Doilea Război Mondial, recunoaşterile şi intervenţiile limitate efectuate de extratereştrii s-au înmulţit. Extratereştrii încercau să încetinească viteza cu care avansam pe această traiectorie distructivă.

Avem martori militari în Disclosure Project care descriu vehicule extraterestre ce au interceptat rachetele balistice intercontinentale lansate de la Baza Militară Aeriană Vandenburg şi deasupra Atlanticului de Sud. Extratereştrii încercau să întârzie înaintarea noastră sălbatică înspre o distrugere sigură şi totală.

Colonelul Diedrikson, care au lucrat cu Comisia Energiei Atomice, a observat că extratereştrii erau foarte preocupaţi de facilităţile noastre nucleare.

El ştia personal despre interceptarea unei rachete balistice intercontinentale care fusese în mod special proiectată astfel încât să explodeze pe Lună. Extratereştrii au interceptat-o înainte de a ieşi din atmosferă.

Prin anii ‘1940, am reuşit să doborâm vehicule extraterestre lângă Roswell, New Mexico, care la acea oră era singura noastră bază nucleară. Avem un document FBI adresat lui J. Edgar Hoover care afirmă că un sistem radar configurat într-un mod special a fost responsabil de doborârea acelor nave extraterestre.

Prin anii ‘1960 aveam „mijloacele de a călători până la stele“ aşa cum a afirmat Ben Rich (în prezent decedat), fostul şef al Lockheed Skunk Works.

În cadrul unor proiecte secrete, s-au dezvoltat sisteme electromagnetice care aveau abilitatea de a altera conştiinţa oamenilor şi de a le face rău. Apropo, Tesla a realizat un experiment antigravitaţional care a funcţionat, având chiar şi martori, înainte ca fraţii Wright să fi zburat!

Guvernul din umbră l-a lovit pe la spate pe Eisenhower, aşa cum a mărturisit generalul (în retragere) Lovekin: „Eisenhower şi-a dat seama de acest lucru… oricare ar fi fost acele lucruri cu care trebuia să ne confruntăm, nu aveau să ajungă pe mâini bune. Din câte îmi aduc aminte aceasta a fost expresia folosită «Nu au să ajungă în nişte mâini bune». Aceasta era un real motiv de îngrijorare. Şi s-a demonstrat că aşa a fost.“

 

Am învăţat de la oameni precum Catherine Austin Fitts că un număr enorm de fonduri este extras din fiecare agenţie guvernamentală prin intermediul unor programe stupide...

 

Un moment important

Am învăţat de la oameni precum Catherine Austin Fitts – care a lucrat în cadrul primei preşedinţii Bush ca secretar asistent pentru Departamentul de Construcţii şi Dezvoltare Urbană – că un număr enorm de fonduri este extras din fiecare agenţie guvernamentală prin intermediul unor programe stupide, pentru aceste proiecte „negre“.

Când a descoperit acest lucru ei au alungat-o din oraş şi au încercat să-i distrugă viaţa din punct de vedere financiar şi profesional. Catherine este o persoană credibilă care a făcut parte din cele mai bune firme de investiţii bancare din ţară.

Aşa cum spun prietenii mei de la Pentagon: „Un miliard aici, un miliard acolo şi foarte curând poţi vorbi de bani adevăraţi“. Mii de angajaţi sunt implicaţi în numeroase proiecte, dar nu cunosc detalii despre munca pe care o efectuează.

Cineva se poate ocupa cu un mic lucru aici, în interiorul unui departament care este parte a altui departament, care şi el este parte a unui alt departament – lucrurile sunt ţinute foarte strâns sub control. Grupul de control este alcătuit din 200-300 de persoane şi este trasnaţional. Statele Unite nu reprezintă nici pe departe singurul centru important de activitate. În acest grup există reprezentaţi importanţi din China, America Latină, Vatican, Europa, Rusia.

De fapt, graniţele naţionale nu reprezintă nimic. Problemele naţionale sunt irelevante. Nu este nici măcar vorba despre guvernare aşa cum ne-am gândi noi. Este o acţiune centrată în jurul unor interese corporatiste, financiare, transnaţionale şi religioase.

Singura şi cea mai puternică entitate din interiorul acestui grup, în zilele noastre este imperiul corporatist mormonic. Ierarhia mormonică deţine un număr de holding-uri financiare şi corporatiste aflate în legătură cu aceste programe sub acoperire, dar membri de rând nu au nici o legătură cu acestea.

Constrângeri…ştiţi, întotdeauna le spun oamenilor, „Oh, CIA? Acei tipi sunt nişte pisicuţe.“ Cei în legătură cu care trebuie să vă faceţi griji sunt indivizii care lucrează pentru Lockheed sau E-Systems sau aceia care lucrează pentru acest grup care este asociat cu cei care se numesc Discipolii Diavolului, o bandă de motociclişti. Este o subsecţiune a grupării Îngerii Iadului care este implicată în mod frecvent în sacrificii umane, tortură şi vivisecţii – când eşti spintecat de viu – în vederea impunerii păstrării secretului în anumite circumstanţe…

Oamenii care sunt în aceste roluri cheie sunt de obicei în acele poziţii pentru că le-au fost transmise de la o generaţie la alta.

L-am menţionat de exemplu pe James Jesus Angleton, cel care a aprobat realizarea înregistrării convorbirilor telefonice are lui Marilyn Monroe. Am fost contactat de către un descendent al său care este enorm de bogat şi care este implicat în acest grup ascuns, dar nu lucrează cu agenţia (CIA). Tot ceea ce este important este în afara agenţiei, într-o lume privată. După evenimentul Disclosure Project acesta m-a sunat şi a spus: „Ai grăbit aducerea la suprafaţă a acestei informaţii de către noi cu 6 până la 12 ani.“ Eu am răspuns:

„Bine“. El a adăugat, „Noi verificăm acest material împreună cu NATO; există în Europa, un departament operaţional în interiorul sediilor centrale NATO care se ocupă de aşa ceva. Dar ceea ce plănuim noi să facem – şi ne-ar place dacă tu ai coopera în această privinţă – este ca, în câţiva ani, să facem ca lideri politici, militari şi religioşi importanţi ai lumii, să anunţe că extratereştrii au fost detectaţi şi că avem certitudinea că nu suntem singuri şi că există fiinţe extraterestre“. I-am spus:

„Este puţin cam târziu pentru aşa ceva, nu credeţi?“ El încerca să mă convingă să îmi amân dezvăluirile astfel încât acestea să se potrivească cu „orarul“ lor. Bineînţeles că am mai fost abordat în acest mod şi înainte – amintiţi-vă de generalul T.E. Am spus: „Sunt îngrijorat de faptul că dacă întârziem această dezvăluire, acest lucru va fi o oportunitate pentru o viitoare consolidare a puterii în jurul unei agende (plan) ce este în directă contradicţie cu direcţia pe care Pământul ar trebui s-o urmeze.“

Membrii simpatizanţi ai acestui grup – incluzându-l aici şi pe acest domn, Angleton – sunt deschişi la a scoate această informaţie la suprafaţă mai degrabă mai devreme decât mai târziu.

Există foarte mult spionaj contra spionaj în interiorul guvernului din umbră şi există atât de multe facţiuni şi alianţe mereu în schimbare. Este o situaţie extrem de dinamică. Oamenii autendinţa de a vedea acest grup secret de control ca fiind ceva fix, monolitic dar el nu este de fapt aşa. Este foarte dinamic, chiar împărţit în mai multe facţiuni...

 

(Va urma)

[Citește aici toată seria]

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.