Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (8)

[Citește aici toată seria]

Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer

 

Monstrul unei puteri nestăpânite

Există un grup relativ mic de persoane care conduce de fapt programele secrete OZN. Acest grup de control nu are nimic de-a face din punct de vedere al cunoaşterii, autorităţii operaţionale şi executive cu preşedintele Statelor Unite sau cu Congresul.

De fapt mi s-a comunicat direct de către un director executiv al E-Systems că această companie a fost puternic implicată în aceste domenii de activitate. El a spus: „Foarte puţini oameni care lucrează cu această corporaţie ştiu.“ Banii pe care astfel de corporaţii îi primesc sunt trecuţi prin câteva operaţiuni sub acoperire şi prin diferite agenţii, sfârşind în aceste proiecte „negre“ super secrete.

Există o întrepătrundere a structurilor de conducere a entităţilor corporatiste, instituţionale, financiare şi religioase. Acestea nu operează în conformitate cu nimic care să se asemene cu vreo lege sau în acord cu Constituţia Statelor Unite sau a oricărei alte ţări. În interiorul acestei lumi ascunse există şi elemente criminale care s-au detaşat de operaţiunea principală. Există câteva elemente criminale foarte puternice în această ţară şi în interiorul anumitor grupări secrete. Acestea au legături vagi cu grupul principal – dar pot acţiona independent şi uneori chiar împotriva planurilor grupării principale. Prin urmare totul este foarte complex.

Este ca şi cu straturile unei cepe: crezi că ai ajuns la centru după care descoperi că mai sunt alte 20 de straturi de decojit. Decojesc aceste straturi de aproape 15 ani şi mi-am făcut o idee destul de clară despre cine sunt aceşti oameni, cum sunt structurate lucrurile şi care este agenda acestor organizaţii.

Există oameni în grupul central de control care au legături cu guvernul, dar care în realitate nu ştiu ce naiba se petrece în interiorul FEMA sau în interiorul imperiului corporatist mormonic şi nu ştiu nimic despre planurile lor ascunse, bizare, cu privire la soluţia lor escatologică la problema omenirii. La mijlocul lui 1990 am fost invitat la un „salon“ în San Francisco, în Pacific Heights. O persoană mondenă, care este prietenă cu Gordon Getty, Willy Brown şi Steven Bechtel (de la Bechtel Corporation), a dorit ca eu să prezint aceste probleme cercului ei de prieteni. (Apropo, Bechtel Corporation este un contractant al guvernului din umbră, iar George Schultz este asociat cu ei. Ei sunt toţi părţi ale acestui aparat al guvernului secret. Există o celulă foarte puternică implicându-i pe George Bush (tatăl), Frank Carlucci, Maurice Strong şi alţii asociaţi cu puternicul Grup Blackstone). Preşedintele AT&T a fost acolo, cât şi fostul şef al Stanford Research International (SRI). Eram acolo pentru a le prezenta ce ştiam şi pentru a discuta planurile noastre de viitor. Lângă mine stătea fostul şef a SRI. La un moment dat s-a aplecat către mine şi

mi-a spus: „Ştii n-am ştiut niciodată despre toate aceste lucruri, dar am ştiut că unele dintre acestea trebuie să se fi desfăşurat în cadrul SRI. Dumneavoastră ce ştiţi despre asta?“ şi aşa mai departe.

Mi-a explicat că el, la fel ca şi directorul CIA, doar a administrat lucrurile şi nu era necesar ca el să fie informat în legătură cu astfel de subiecte, acestea fiindu-i ascunse. El a afirmat că „eu am fost practic un birocrat, omul cu punga, încercând să fac ca banii să continue să «curgă» în această imensă operaţiune. Dar dacă DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) a avut vreun proiect în desfăşurare, eu nu cunosc detalii despre acesta. S-ar putea să fi auzit nişte «şoapte» pe ici pe colo, însă acest tip de proiecte erau foarte strict controlate, neţinându-se cont că eu sunt directorul SRI. Şi modul în care am ajuns acolo a fost ştiind să nu pun prea multe întrebări! Prin urmare vreau să vă întreb pe dumneavoastră!“ În timpul audierilor Iran–Contra, senatorul Inouye a afirmat că există un grup secret care are propria sa bază aeriană, propria bază maritimă, propriile sale mecanisme de finanţare şi este dincolo de lege.

Acest lucru este în mod special adevărat în domeniul tehnologiilor avansate secrete, a fenomenului OZN, a problemelor legate de extratereştri şi a armelor acestora. Una dintre cele mai periculoase tendinţe care a evoluat între anii ’1960 şi perioada actuală este aceea că acest guvern din umbră a devenit capabil de autofinanţare, acest lucru făcând-ul atât de puternic.

Acum, lăsaţi-mă să vă explic. Dick D’Amato membru al Senate Appropriations Committee avea dreptate când afirma că există mai mult de 100 de miliarde de dolari în bugetul negru, ilegal. Dar „marea acţiune“ se desfăşoară în lumea financiară privată, corporatistă. Să presupunem că a-ţi fi laboratoarele Bell din Murray Hill. Eu lucrez cu un martor care şi-a desfăşurat întreaga carieră la Bell Labs. El făcea parte dintr-o celulă care a realizat o mulţime de contracte secrete, sub acoperire, cu operaţiuni militare care deţineau dispozitive şi circuite extraterestre.

Dick D’Amato, membru al  Senate Appropriations Committee,  avea dreptate când afirma că există mai mult de 100 de miliarde de dolari în bugetul negru, ilegal.

Aceste laboratoare corporatiste au studiat aceste tehnologii şi au descoperit cum funcţionează şi care ar putea fi posibilele lor utilizări. Ei au venit la suprafaţă cu inovaţia A sau X care a fost ulterior patentată şi care s-a transformat apoi într-o industrie de sute de miliarde de dolari. Gândiţi-vă la fibra optică, circuitele integrate, laserele şi la alte astfel de lucruri. Acest mod de finanţare al guvernului sub acoperire este ca un cancer care a metastazat în nenumărate active financiare, tehnologice şi corporatiste. Astfel că în acest moment lumea corporatistă secretă, deţine tehnologii ce depăşesc tot ce deţine DIA, CIA sau oricare alte agenţii guvernamentale.

Alt martor din sfera corporatistă pe care l-am intervievat a afirmat că în timp ce era la Bell Labs, a văzut 28 sau 29 de dispozitive de tip free energy pe care aceştia le obţinuseră şi pe care le ţineau ascunse.

Acest martor a lucrat cu aceste tehnologii. Acum el este pensionar.

General Motors şi alte mari companii deţin de asemenea astfel de tehnologii, care ar putea salva Pământul, dar nu le vor face cunoscute publicului. Deci aceste interese financiare şi corporaţii multinaţionale reprezintă o operaţiune de multe trilioane de dolari, care are un atu asupra oricărei puteri cum ar fi Pentagonul sau guvernul Statelor Unite sau al oricărui alte naţiuni de pe Pământ.

Este un monstru al unei puteri secrete, corupte, corporatiste şi neverificate de nimeni, care este doar parţial guvernamentală. Prin urmare, din păcate, chiar dacă ai o persoană puternică în ceea ce oamenii numesc „guvern“, care ar vrea să facă cunoscut adevărul, el se simte copleşit de aceste alte „interese speciale“…

Unul dintre oamenii cu care eu am lucrat ani de zile este un membru operativ al unei astfel de corporaţii sub acoperire, implicat în astfel de operaţiuni.

Când i-am cerut să iasă în faţă el mi-a spus: „Nu există nici o agenţie sau guvern pe Pământ care să mă poată proteja de furia acestui grup, deoarece el este în afa puternic.“

Acum, când este vorba de ceva atât de mare şi de complex, există oameni implicaţi care au şi interese comune cu cele ale grupului dar şi interese separate. Şi cu cât interesele devin mai separate, cu atât sunt mai mari şansele de a apare un grup rebel.

Cele mai violente operaţiuni rebele sunt cele care sunt legate de ideologii, în opoziţie cu cele legate doar de bani şi îşi au rădăcinile în anumite viziuni ideologice şi escatologice asupra lumii. Aceştia sunt oamenii care au o viziune distructivă asupra lumii şi simt că singurul mod în care Iisus va veni din nou este acela de a distruge lumea şi de a ucide miliarde de oameni. Există un grup foarte puternic care are acest sistem de credinţe. Dar ei de fapt se uită în oglinda retrovizoare. Ce aşteptă ei este deja de ordinul trecutului. Ei nu ştiu în ce ciclu ne aflăm deja, ne mai ţinând cont de secolul în care ne aflăm. Deci ei sunt complet în afara liniei de evoluţiei rasei umane, dar nu-şi dau seama de acest lucru. Ei conduc lumea într-o anumită direcţie, pentru a se îndeplini interpretarea lor asupra unei profeţii, care s-a petrecut deja.

De asemenea, poate fi o profeţie care se auto-împlineşte a Armagedon-ului, una pe care au creat-o prin ignoranţă, superstiţie şi ură. Deci, în cele din urmă, problema este ignoranţa şi soluţia este iluminarea, cunoaşterea şi spiritualitatea veritabilă...

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.