Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Apel către cititorii noștri

Munca redacțională prevede documentare din surse credibile, traduceri din limbi străine, scrierea articolelor, corectarea lor, tehnoredactare și citire de către un ”cap limpede” înainte de fi postate pe internet. Aceste operații sunt consumătoare de energii creatoare, de timp și de bani. Se împlinesc 10 ani de când prestăm muncă voluntară, ca să menținem la dispoziția cititorilor revista online JURNAL PARANORMAL. Suntem nevoiți de împrejurări să ne restrângem activitatea, deși cititorii așteaptă noi articole despre evenimente paranormale care au loc pe planeta noastră.

Articole publicate în JURNAL PARARANORMAL poartă girul unor oameni de știință de notorietate internațională. Sunt neavenite comentariile unor cititori în necunoștință de cauză, asupra conținutului articolelor. Părerile personale nu prezintă interes pentru cititori. Recomandăm cititorilor de acest gen să se abțină de la comentarii; sau să caute un alt orizont de exprimare a propriilor idei, de pildă să participe la simpozioane internaționale în care să combată concluziile unor oameni de știință. Un inginer din București, absolvent al unei facultăți tehnice, este de părere că sunt ”aberații” concluziile unor medici laureați ai Premiului Nobel pentru medicină, potrivit cărora medicamentele produse de Industria farmaceutică actuală sunt ineficiente și toxice pentru organismul uman. Pe același segment cu inginerul bucureștean mai sunt din păcate și alți cititori.

Specia umană a intrat pe un drum periculos. Neglijează avertismentele oamenilor de știință, potrivit cărora câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. Se știe că simțul văzului ocupă aproximativ 80% din capacitatea creierului uman destinată celor 5 simțuri conștiente. Prin purtarea ochelarilor, 80% din conexiunile neuronale destinate simțului vederii nu mai funcționează în mod normal. Este știut de către neuropsihiatri și psihologi, că numai 1% din acțiunile noastre zilnice sunt realizate pe cale conștientă; restul de 99% sunt inconștiente, adică paranormale. Din neglijența omului, creierul său are conexiuni neuronale în curs de atrofiere. Din acest motiv, grosul speciei umane judecă cu mintea bulversată evenimentele care au loc pe Terra. Reacțiile negative ale semenilor noștri față de pandemia covid – 19 sunt edificatoare.

Cercetătorul Vasile Rudan a descoperit cu mai bine de 30 de ani în urmă, în cadrul unor experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei, o metodă sigură de refacere a acuității vizuale umane la orice vârstă. Apelul făcut către personalități care dispun de resurse financiare, să doneze bani pentru înființarea și funcționarea FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE VASILE RUDAN, prin care să fie derulat acest proces crucial pentru specia umană actuală, a rămas fără răspuns. Potrivit recomandărilor de ultimă oră ale oamenilor de știință, specia umană trebuie să își dezvoltate neîntârziat energiile paranormale, pentru a supraviețui pe Terra în condiții iscate de pandemii. Pandemia coronavirus va fi urmată de alte maladii ucigătoare, cu proliferare mondială. Noi am elaborat un program detaliat pentru activarea energiilor extrasenzoriale umane dar nu poate fi aplicat din lipsă de fonduri financiare corespunzătoare. Cerem scuze cititorilor pentru restrângerea temporară a activității noastre. Vom relua eforturile pentru activarea energiilor paranormale umane și informarea cititorilor imediat ce vom găsi surse de finanțare pentru FUNDAȚIA CARITABILĂ EUROPENĂ VASILE RUDAN.

Redacția.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.