Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Apel către cititorii revistei Jurnal Paranormal

JURNAL PARANORMAL este citit în prezent în peste 70 țări. Este unica publicație care tratează fenomenele paranormale sub raport științific și înregistrează în fiecare clipă numărul cititorilor pentru fiecare articol în parte. Este un mijloc eficient de studiu pentru sociologi și pentru cititorii care doresc să afle domeniile de care sunt interesați semenii lor. Unele articole au depășit 86.000 de cititori. Articole din JURNAL PARANORMAL sunt distribuite pe internet de către cititorii noștri în sute de publicații. JURNAL PARANORMAL a dovedit pe parcursul a peste 6 ani de apariție, că este o publicație importantă, pusă exclusiv în slujba cititorilor săi. Nu aparținem de nici un trust de presă și nu suntem tributari doctrinelor politice. Singura politică pe care o promovăm se rezumă la salvarea speciei umane de autodistrugere.

A venit timpul ca cititorii revistei JURNAL PARANORMAL să se implice în mod activ în sesizarea forurilor statale, în legătură cu problemele dezbătute în articolele noastre și să urmărească cu perseverență rezolvarea lor. Nu mai este un secret, că specia umană terestră se află în pragul extincției. Este în puterea noastră să oprim acest nefast deznodământ și să dăm o șansă omului să revină pe făgașul său natural. Nu vă mulțumiți cu faptul că luați act de greșelile pe care le-au făcut guvernele de-a lungul deceniilor și le fac în continuare. Insistați pe toate căile la rezolvarea deficiențelor constatate.

Să începem cu dorința pe care au exprimat zeci de mii de români din țară și din străinătate: revenirea țării noastre la denumirea antică DACIA. Să scăpăm pentru totdeauna de numele de ocară român, care vine - potrivit Dicționarului explicativ al limbii române, editat de Academia Română - de la rumân, ce înseamnă clăcaș, șerb, iobag, care se confundă fonetic cu rrom (țigan). Militați ca țara noastră să revină la denumirea antică DACIA. România este singura țară din Europa, care își trage numele din iobăgie. A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL, cu titlul Țara noastră trebuie să revină la denumirea antică DACIA. Este în interesul nostru, al tuturor locuitorilor țării noastre, să declanșăm grabnic această schimbare vitală de nume.

O altă problemă de interes major, cu afecte distructive galopante asupra sănătății noastre psihice și fizice, constă în procedura Uniunii Europene de a se trece în fiecare an la ora de vară. Ungaria și Turcia au refuzat să mai schimbe ora, cu scopul prezervării sănătății cetățenilor din cele două țări. La interpelarea făcută de oameni de știință către Parlamentul European pentru sistarea acestei situații nocive, s-a primit răspunsul, că nu Parlamentul European trebuie să corecteze acest neajuns, întrucât nu Uniunea Europeană a introdus ora de vară.

Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului abominabil de trecere la ora de vară, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora ceastă procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul organic și psihic al omului, Parlamentul European se face părtaș la crime împotriva umanității.

”Această calamitate îndreptată dinspre U.E. asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara, parțial, pagubele produse la nivelul organic și psihic al omului, cauzate de trecerea la ora de vară.” […]

”Singura soluție viabilă pentru masele umane din interiorul Uniunii Europene de a scăpa de acest flagel premeditat de către politicieni, este oprirea din start a nebuniei ce se manifestă la unii europarlamentari, prin sancționarea lor politică în timpul prezentării la vot pentru un nou mandat.” (Citat din articolul intitulat Concluzia oamenilor de știință: Trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mentală a speciei umane.)

Este lesne de înțeles, că anumiți politicieni din Parlamentul European sprijină schimbarea orelor în fiecare an, în folosul Industriei medicamentelor; care medicamente nu sunt elaborate să vindece bolile, ci să le mențină în stare cronică, pentru ca omul bolnav să cheltuiască bani pe medicamente toată viața. A se vedea și articolul Un secret teribil al Industriei farmaceutice: Medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile. În noi stă puterea să curmăm acest obicei barbar, îndreptat împotriva sănătății noastre.

Pe de altă parte, la inițiativa prim-ministrul autohton este în curs de elaborare o lege, potrivit căreia vaccinările devin obligatorii, în pofida faptului că în documente secretere ale guvernului britanic există dovezi, că vaccinurile sunt o farsă pusă la cale de Industria farmaceutică. A se vedea și articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul Documente guvernamentale secrete britanice: Vaccinurile sunt o farsă. JURNAL PARANORMAL semnalează totodată și alte probleme stringente pentru omenire, care își așteaptă rezolvarea cu sprijinul cetățenilor.

Nu vă lăsați îmbrobodiți de guverne, care vă inoculează idea că nu aveți decât 5 simțuri recunoscute oficial și sunteți la coada clasamentului în ce privește energiile pe care le dezvoltă materia vie. Toate ființele din Univers sunt formate din materie vie, care are proprietăți energetice asemănătoare. Fiecare ființă umană deține în subconștient și extra-simțuri în stare latentă, comparabile cu cele existente în stare activă la animale. Trebuie doar să fie activate și utilizate în viața de zi cu zi. (Citiți în acest sens articolul: Simțurile subconștiente pe care omul actual nu le folosește niciodată.)

Nu ezitați să recitiți articole publicate în JURNAL PARANORMAL. În paginile revistei noastre veți găsi subiecte care vă interesează. Accederea la vârsta a treia – de care nu scapă nici un semen! - nu trebuie considerată drept sfârșitul carierei voastre profesionale și sociale. Trebuie să ne trezim la timp din letargia pe care ne-au inoculat-o politicienii fără scrupul. Mâine va fi prea târziu. Oamenii de știință au dovedit că viața omului nu se termină odată cu decesul terestru. Vom fi întrebați, ce am făcut în viața noastră pe Pământ și pentru ce am trăit. Ce vom răspunde? Să punem umărul la demararea marșului către viitorul omenirii. Să ne mobilizăm și să pornim cu hotărâre la drum, pentru binele nostru și al urmașilor noștri!


Nota autorului. Dacă voi rezolva unele probleme financiare, în curând cititorii vor avea la dispoziție revista JURNAL PARANORMAL și în format tipărit, în limbile română și engleză, în care vor găsi și indicații pentru activarea super-simțurilor umane din subconștient.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.