Apel către Comunitatea oamenilor de știință: NU SE PRODUCE NICIUN CUTREMUR DE PĂMÂNT, FĂRĂ EVOLUȚIA PREALABILĂ A FOCARELOR GEOPATOGENE SEISMICE!

Cu peste patru decenii în urmă am descoperit pe cale experimentală, că nu se produce niciun cutremur de pământ fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice - fenomen teluric pus în evidență de către autor în anul 1967. Timp de peste patru decenii am făcut determinări experimentale asupra focarelor geopatogene seismice, am corelat datele obținute cu seisme de diverse magnitudini şi am dezvoltat o metodă extrasenzorială precisă pentru predicția cutremurelor. Metoda elaborată de autor pentru predicţia cutremurelor de pământ, bazată pe monitorizarea prin teledetecție extrasenzorială a fenomenelor geodinamice precursoare seismelor, face posibilă predicția cutremurelor de pământ cu un avans de până la 14 zile.

Din dispoziția autorităților politice ale vremii, s-a dispus secretizarea metodei de predicție a cutremurelor de pământ prin metoda Rudan, prin argumentul că s-ar instala panică în rândul  populației civile, dacă s-ar afla că în următoarele zile (caz ipotetic) se va declanșa un cutremur local semnificativ.

Unele specii de animale detectează extrasenzorial fenomene telurice precursoare cutremurelor și evită să staționeze în zonele supuse riscului seismic. Seismologii au inclus aceste specii drept biosenzori anticipatori ai cutremurelor de pământ. Și omul ar putea să detecteze aceste energii generate de falii tectonice, dacă își va activa super-simțurile care se află în stare latentă (în adormire”) în subconștientul său și se transmit pe cale genetică între generații.

Am făcut zeci de mii de teste experimentale asupra evoluțiilor focarelor geopatogene seismice și niciodată nu am înregistrat un cutremur de pământ, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice. Metoda extrasenzorială pentru predicția cutremurelor, bazată pe monitorizarea evoluției focarelor geopatogene seismice are o precizie de 100%.

Am elaborat acest APEL drept răspuns la informația lansată recent de Agenția Reuter, că geofizicienii americani au identificat un fenomen teluric asemănător cu focare geopatogene seismice.

Vasile Rudan

Nota autorului.

A se consulta și articolul întitulat Rolul focarelor geopatogene seismice în predicția cutremurelor de pământ, apărut în revista online Jurnal Paranormal (jurnalparanormal.ro).