Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Astronave din alte sisteme solare, survolează Pământul de mii de ani. De ce tac guvernele?

Să renunțăm la ideea păgubitoare, că am fi unica specie umanoidă în imensitatea Universului - credință inoculată de religii și guverne terestre. Nu suntem singura specie biologică în nemărginirea Universului. Nu suntem nici pe departe cele mai inteligente ființe din Univers. Dovadă - războaiele pe care le purtăm pentru a ne distruge semenii, otrăvirea continuă a mediului ambiant, ce întreține viața tuturor organismelor vii, medicamentele care nu vindecă maladiile, ci le mențin la nivel cronic provocând alte disfuncții organice, pentru a obliga masele umane să cumpere și să consume cât mai multe produse de sinteză, răspândirea deliberată a unor viruși letali cu scopul reducerii populației umane, etc. În Univers există mii de miliarde galaxii și super-galaxii, cu mii de miliarde sisteme solare, cu miliarde planete pe care există civilizații tehnologice aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Galaxia noastră, Calea Lactee, conține mii de miliarde sisteme solare și miliarde de planete cu civilizații tehnologice aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Un fragment din galaxia Andromeda, cu mii de miliarde sisteme solare, ce au în componența lor miliarde planete asemănătoare cu Pământul. (Foto: NASA.)

Din cele mai vechi timpuri au existat contacte între pământeni și umanoizi extratereștri

Din cele mai vechi timpuri au existat contacte între oameni și rase umanoide extraterestre. Miturile religiilor au fost compilate în jurul vizitelor extratereștrilor pe Pământ. Și în Biblie sunt menționate întâlniri între pământeni și rase umane din alte sisteme stelare, cu descrierea amănunțită a unor astronave, în funcție de cunoștințele tehnice pe care le aveau omenii în antichitate. A se vedea în acest sens și capitolul din Biblie, intitulat Ezechiel.

Numeroși cosmonauți au depus mărturie, că au văzut astronave extraterestre în misiunile lor și au intrat în contact cu umanoizi din alte sisteme stelare. Iar Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, face dezvăluiri directe și tranșante, în cadrul unei audiții oficiale: Există mai multe rase de extratereștri, care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale.” Printre aceste rase, Paul Hellyer a inclus umanoizi din Zeta Reticuli, din Orion, din Pleiade și pe cei din Andromeda. Această audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor. Paul Hellyer a afirmat, că cel puțin doi umanoizi extratereștri colaborează cu guvernul american în cadrul unui proiect, ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut umanoizi extratereștri colaborând cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au anunțat, că în ultimii 60 ani extratereștrii vizitează frecvent Terra și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, dar guvernele ne ascund acest lucru. A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL cu titlul: Mărturii ale unor oameni de știință americani și canadieni despre rase umanoide extraterestre și astronave din alte sisteme solare.

Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor Richard French - fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonel Dwynne Arneson de la U.S. Air Force – SAC Control Officer, profesor dr. Robert Jacobs de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, profesor emerit dr. Jack Kasher - fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon - fost agent CIA, Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan - Senior FAA Official, Accidents Investigations și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea articole publicate în JURNAL PARANORMAL, intitulate Adevărul despre civilizațiile extraterestre și Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm).

Rase umanoide din alte sisteme solare survolează spațiul nostru aerian din antichitate timpurie. Astronavele extraterestre sunt o prezență frecventă în jurul planetei noastre, ținând sub observație specia umană actuală. În acest sens, Guvernul Angliei a luat inițiativa rezervării unui culoar de zbor exclusiv pentru astronave venite din alte sisteme solare, pentru a se evita coliziuni cu aeronavele terestre. Despre această stare de fapt ar trebui să țină cont și savanții tributari științei tradiționale, potrivit cărora nu s-a găsit nicio dovadă privind existența unei civilizații tehnologice în Univers.

De ce tac guvernele în această privință? Simplu: dacă ar divulga în mod oficial că există și alte civilizații în Univers, puzderia religiilor răspândite pe Pământ ar rămâne fără obiectul exercitării profesiei. Religiile au la bază mitul, că în cer” veghează dumnezeu sub formă de bărbat răzbunător, căruia trebuie să te supui necondiționat – cea ce urmăresc și guvernele terestre. În realitate, nu există cer”; există nemărginirea Universului, cu mii de miliarde sisteme solare și cu miliarde planete pe care trăiesc semenii noștri.Dumnezeul” inventat de religii este un personaj fictiv, născocit pentru păcălirea maselor umane. Credincioșii se închină în zadar la icoane zugrăvite din imaginația unor pictori naivi, la statui realizate de sculptori după modele fanteziste și la moaște - în fapt, resturi organice aflate în descompunere ale unor pământeni, ce au fost ridicați la rang de sfinți” de către prelați. Prin pupatul icoanelor și a moaștelor se răspândesc boli grave, printre care tuberculoza, sifilis, sida și mai nou, infecțiile letale cu coronavirus.

În Univers există un Dumnezeu adevărat, situat la alt nivel de organizare a materiei vii, care este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate. Adevăratul Dumnezeu nu pedepsește; și nici nu iartă. Fiecare semen se va întrupa în viața viitoare, în funcție de informațiile conținute în energiile sale.

Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori

Multiple antene parabolice în cadrul programului SETI nu sunt pentru a căuta viață în spațiul cosmic, după cum se afirmă în mod oficial pentru uzul maselor umane. Aceste instalații tehnice sunt folosite cu scopul declanșării alarmei pentru ”elitele” omenirii, să coboare grabnic în cele peste 70 de așezări subterane construite în secret de guverne, pentru evitarea unui atac extraterestru asupra speciei umane, care va urma în viitorul apropiat. A se citi și articolul Secrete guvernamentale: Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori.

Antene parabolice ale programului SETI, pentru declanșarea alarmei la un viitor atac extraterestru.

Precedentul a fost creat pe o altă planetă din sistemul nostru solar. Civilizația tehnologică umană pe planeta Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear, lansat de o rasă extraterestră. A se vedea articolul publicat în JURNAL PARANORMAL, intitulat Fizicianul John Brandenburg: Civilizația de tip umanoid de pe Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear!

Trăim sub spectrul autodistrugerii

Trăim sub spectrul autodistrugerii speciei umane actuale. Ne putem salva dacă vom renunța la ură, la rapacitate, la minciună și la instincte criminale față de semenii noștri, față de celelalte ființe terestre și față de mediul ambiant, care întreține viața tuturor organismelor vii pe Pământ. Omenirea este preocupată să adune cât mai multe averi, pe care le va lăsa de izbeliște la finalul acestei vieți, în dauna intereselor sale de viitor. Viața omului nu se sfârșește cu decesul fizic actual. Energiile pe care le dezvoltă materia vie - inclusiv ființa umană, sunt nemuritoare în conformitate cu legile termodinamicii. Prin energiile ale sale, viața omului se perpetuează prin reîncarnări succesive. Materia vie este formată prioritar din energii și informații, care sunt atașate în mod indisolubil de energii. Să fim atenți la informațiile pe care le acumulăm în viața actuală. Informațiile din energiile noastre, vor avea influență decisivă asupra destinul fiecăruia dintre noi.

Vasile Rudan

Nota autorului. Am asistat împreună cu alți martori oculari, la patru fenomene OZN cu certitudine extraterestre. În Munții Orăștiei (județul Hunedoara) am văzut de aproape un vehicul extraterestru cu echipaj umanoid - observație la care a participat și generalul de divizie, ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.