Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Atenție, medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile!

Medicamentele produse de industria farmaceutică actuală nu sunt elaborate să vindece bolile, ci să le mențină în fază cronică, pentru a-i sili pe bolnavi să cumpere și să consume medicamente toată viața. Prin efectele secundare induse de medicamente, se produc pagube la nivel organic, ce necesită alte medicamente pentru a le trata, care conțin substanțe chimice dăunătoare pentru organismul uman.

Medicamentele produse de Industria farmaceutică sunt testate din punctul de vedere al nocivității organice, numai pe bărbați. Femeile sunt excluse de la teste, vădind o dictatură masculină fără precedent. Este cunoscut faptul, că femeile au creierul mai dezvoltat sub aspectul legăturilor inter-neuronale, decât bărbații. Se poate vorbi în acest sens de două subspecii umane distincte. Papa Paul al II-lea a emis ipoteza, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Întrucât procesul vindecării este inițiat în creier, ar trebui elaborate medicamente pentru ambele genuri ale speciei umane. A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL cu titlul Un secret teribil al industriei farmaceutice: medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile.

Pentru certificarea nocivității și slaba calitate a medicamentelor de sinteză, au depus mărturie personalități medicale de prim rang, distinse cu Premiul Nobel pentru medicină și chimiști premiați, care au lucrat în industria farmaceutică. Cităm din interviul dat de laureatul Premiului Nobel pentru Medicină, Richard J. Roberts, publicației spaniole La Vanguardia, cu titlul ”Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil”.

Richard J. Roberts: “Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli...”

Reporter: „Și de ce s-a renunţat la cercetări?”

Richard J. Roberts: „Pentru că industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulţi bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră, aşa că dintr-o dată, cercetarea respectivă este deviată către descoperirea de medicamente care nu vă vindecă întru totul, ci doar cronicizează boala şi vă face să resimțiți o îmbunătățire ce va dispărea din momentul în care nu mai luaţi medicamentul.”

Iar chimistul Shane Ellison, om de știință premiat, fost angajat la Array BioPharma și Eli Lily, a declarat fără echivoc: „Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide. Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici.” A se consulta în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL cu titlul Chimistul Shane Ellison: Adevărul despre fabricarea medicamentelor.

Ca să ne facem o idee asupra profiturilor bănești încasate de companiile producătoare de medicamente, inserăm declarația a unui reputat om de știință, profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, care a estimat, că numai costurile medicale ale Uniunii Europene în urma bolilor cauzate de bulversarea metabolismului uman în urma schimbării orelor tradiționale, trec de 131 de miliarde euro pe an! (Sursa: Huffington Post). Recent, un fost bolnav de coronavirus din SUA, a primit la externare din spital o notă de plată uriașă: 1 milion de dolari! Ceea ce ne face să ne întrebăm, dacă pandemia de coronavirus este întâmplătoare sau a fost provocată în mod intenționat.

Terapia placebo este mai eficientă în vindecarea unor boli, decât terapia prin medicamente de sinteză

În urma unor cercetări clinice pertinente, oamenii de știință au ajuns la concluzia, că terapia placebo poate înlocui cu succes terapia cu medicamente de sinteză și nu produce efecte secundare, specifice medicamentelor fabricate de Industria farmaceutică actuală. Terapia placebo constă în ”păcălirea” creierului uman să accepte medicamente fără substanțe chimice active. În acest fel, se pot evita efectele secundare dezastruoase produse de medicamentele de sinteză la nivel organic. Terapia placebo este viabilă și aplicabilă.

Terapia placebo acționează direct asupra creierului uman.

Există și o variantă mai expeditivă: omul trebuie să își dezvolte puterile paranormale, care să ducă la auto-vindecare conștientă. De pildă, mâncarea și apa pe care le consumăm zilnic, să le considerăm ca având virtuți vindecătoare. Procedura este complicată numai în aparență. Până când va decide specia umană să depună un efort cerebral minimal, pentru dezvoltarea capacităților sale extrasenzoriale, trebuie să ținem cont de un avertisment alarmant: ATENȚIE, MEDICAMENTELE NU SUNT ELABORATE CA SĂ VINDECE BOLILE!

 

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.