Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Au fost detectate vestigii arheologice în subsolul planetei Marte

Fotografii realizate de NASA pe Marte.

Teledetecția extrasenzorială este o extindere a biodetecției pe distanțe foarte mari, inclusiv pe distanțe astronomice. Localizarea unor repere prin teledetecție extrasenzorială se realizează în timp real, instantaneu, idiferent de distanța la care sunt situate față de operator. Corifeii fizicii clasice vor spune că așa ceva nu este posibil, dat fiind faptul că cea mai mare viteză recunoscută a fi în univers este viteza luminii în vid, adică aproximativ 300.000 km pe secundă. În acest sens, lumina parcuge distanța de la Soare la Pământ în circa 8 minute. Dacă undele telepatice ar circula cu viteza luminii sau cu viteze inferioare luminii, nu ar mai fi posibilă comunicarea telepatică și teledetecția extrasenzorială. Viteza luminii în vid, considerată ca viteză absolută în univers, este o stavilă artificială pusă în fața omului de a nu se aventura prea departe în explorarea universului. Or, nu este deloc așa. Există în universul nostru viteze corpusculare superluminice - de exemplu, viteza de deplasare a tahionilor - și viteze instantanee. Numai că lucrurile acestea se petrec la alt nivel de organizare a materiei, guvernat de viteze corpusculare ce sfidează legile fizicii actuale. Celebrul fizian Alain Aspect a demostrat la începutul anilor ’80 pe cale experimentală, folosind cele mai moderne tehnici de măsurare cu laseri, că doi fotoni corelați produși de aceeași matrice energetitică, comunică telepatic între ei cu viteză istantanee, chiar dacă sunt la un moment dat la distanțe astronomice unul față de celălat. Albert Einstein a definit acest fenomen drept “comunicare supranaturală la distantă”. Acțiunea telepatică dintre doi fotoni corelați este un proces fizic cuantic, care stă și la baza comunicației telepatice și a teledetecției extrasenzoriale. De altfel, potrivit Agenției de știri AGERPRES, oamenii de știință de la NASA proiectează în prezent o tehnologie mai rapidă decât viteza luminii în vid.

Teledetecția extrasenzorială nu este o însușire supranatulală a omului. Absolvenții Cursului de apărare și protecție extrasenzorială pot localiza, în timp real, vestigii arheologice sau alte repere situate la distanțe astronomice. Odată cu activarea senzorului biodetecției situat în emisfera cerebrală dreaptă, teledetecția extrasenzorială devine o operație de rutină.

Autorul a detectat, prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte. Vestigiile localizate sunt de formă rectangulară, circulară și hibridă. Cea mai mare concentrație de vestigii ale unei foste civilizații umane pe Marte, se află în treimea de mijloc a planetei, situată între polul nord și polul sud. Este posibil ca unele structuri materiale localizate în subsolul planetei Marte, să fie folosite și în prezent.

Cercetători din diverse țări, prezenți la recentul Forum de la Davos, au reclamat că NASA a făcut publice puține informații și dozate, în privința datelor prelevate cu ajutorul roverului Curiosity, ce se află în misiune pe suprafața planetei Marte. Clasificarea informațiilor trasmise de roverul Curiosity este normală și oarecum motivată. În primul rând, nu este în interesul NASA să facă publice date despre repercusiunile civilizației industriale, cu care homo sapiens a distrus în vechime suprafața planetei  Marte, când pe Terra încă nu erau condiții prielnice de viață umană. În al doilea rând, costul mare al misiunii de pe Marte nu face rentabilă oferirea de informații în mod gratuit, națiunilor care nu au contribuit cu nimic la bugetul misiunii NASA. Prin urmare, vom afla date despre misiunea americană pe Marte, când guvernul american va decide să declasifice o parte din informațiile obținute prin intermediul roverului Curiosity; care informații vor trebui corelate și cu date obținute din surse extraterestre.

Figuri materiale bizare, fotografiate  pe suprafața planetei Marte.

Albii de ape curgătoare pe Marte.

Fotografii trasmise de Agenția Spațială Europeană. Se văd albii de râuri pe Marte.

Albie secată, pe Marte.

 

Despre autor:

Vasile Rudan este cercetător recunoscut în domeniul fenomenologiilor de frontieră. Timp de trei decenii a efectuat cercetări experimentale la cererea şi sub controlul Armatei. Deţine patru recoduri mondiale în comunicaţii tepatice. Este autorul descoperirii efectului Rudan (1965) în structura energetică externă a organismelor vii - un bioidicator extern al funcţiilor psihofiziologice, detectabil de la distanţe apreciabile. (Detalii asupra efectului Rudan sunt publicate în revista NEXUS new times magazinescience & alternative news și în Jurnal Paranormal.) A elaborat metode extrasenzoriale operative pentru detecţia şi localizarea vestigiilor arhelogice din subsol și a zăcămintelor petrolifere. A participat la misiuni speciale, având ca obiect monitorizarea extrasenzorială a unor ţinte umane, aflate în teatre de operaţiuni militare. A condus între anii 1995 – 1999 cercetările în teren pentru Studiul multidisciplinar de evaluare, delimitare, protecție și conservare a zonelor arheologice protejate în Munții Orăștiei, comandat de Ministerul Lucrărilor Publice și Amenajării Teritoriului. A elaborat studii pentru Institutul de Geodinamică “Saba Stefănescu” al Academiei Române și pentru firme private. A colaborat pe parcursul anilor cu generalul de divizie prof. ing.Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., pentru folosirea detecției extrasenzoriale în scopuri civile și militare. A făcut cercetări în domeniul terapiilor alternative. A elaborat o metodă eficientă bazată pe factori naturali de mediu, pentru  stoparea procesului supraponderabilităţii la copii.

În prezent, autorul ține cursuri publice de apărare și autoapărare prin mijloace extrasenzoriale. Este editor al revistei online Jurnal Paranormal și coeditor al revistei NEXUS new times magazinescience & alternative news, ediția în limba română.

 

Citiți, în continuare, o relatare de la recentul Forum de la Davos, pe tema civilizației tehnologice din trecutul planetei Marte.

Rusia acuză NASA că ascunde adevărul despre Marte

Cercetătorii americani s-au confruntat cu dovezi de netăgăduit privind existenţa în trecut sau mai recent a unor “urme” ale unei societăţi industriale peMarte. Cu foarte puțin timp în urmă, în timpul Forumului de la Davos, Dmitri Medvedev a cerut SUA să “dea publicității adevărurile deținute despre viața extraterestră”!

Expertul rus Aleksandr Portnov, profesor universitar, doctor în ştiinţe geologice şi mineralogice, susține că  NASA că ar ascunde unele rezultate senzaţionale ale cercetărilor efectuate de roverul Curiosity pe suprafaţa Planetei Roşii, relatează în ediţia sa de joi de cotidianul Nezavisimaia Gazeta.

Abundenţa de imagini misterioase de pe Planeta Roşie, făcute de roverul Curiosity, precum şi informaţiile puţine şi dozate despre această sondă mobilă şi rezultatele activităţii acesteia de jumătate de an pe Marte au dat naştere la speculaţii că experţii de la NASA filtrează cu atenţie datele furnizate de rover, scrie publicaţia rusă.

Potrivit lui Portnov, citat de Agerpres, a trecut deja un sfert din programul de doi ani al Curiosity pe Marte, iar informaţiile despre activitatea roverului, căruia NASA i-a făcut o publicitate extraordinară, aproape că sunt absente. În opinia sa, nu poate fi considerată senzaţională fotografia unei pietricele în ceea ce pare a fi albia uscată a unei ape, întrucât capsulele Viking americane au fotografiat încă de acum 40 de ani o vale cu urme ale unor râuri uscate pe Marte. “Aceste văi uscate abundă în astfel de pietricele şi bolovani”, spune Portnov, pentru care nu a fost o senzaţie nici gaura de foraj în solul marţian de câţiva centimetri, făcută de Curiosity.

Încă în epoca sovietică, sondele sovietice Lunniki au forat pe suprafaţa Lunii, la o adâncime de aproape 30 de cm. Probe de regolit se află astăzi la Institutul de Geochimie şi Chimie Analitica de pe lângă Academia de Ştiinţe a Rusiei şi, în acelaşi timp, au fost trimise spre cercetare unor laboratoare occidentale.

 În acest sens, profesorul Portnov consideră că americanii ascund concluziile cele mai interesante referitoare la descoperirile făcute pe Marte, argumentând că toate sondele şi roverele SUA au raportat în trecut numai “date ieşite din comun”. Au fost descoperite văi cu albii ale unor râuri secate, vulcani mari, canionul gigantic Marineris, diferite roci sedimentare şi magmatice, o abundenţă de maghemite, un mineral rar întâlnit pe Pământ.

 În fine, pe Marte au fost descoperite urme clare de viaţă în trecut şi artefacte, foarte asemănătoare cu cele ale unei societăţi industriale, între care cele asemănătoare unor panouri, chiuvete şi chiar cranii antropoide, urme de OZN-uri, conducte, tuneluri, intrări cu “uşi” în măruntaiele planetei.

Primele imagini transmise de roverul Curiosity s-au dovedit într-adevăr foarte “surprinzătoare”, spune Portnov, enumerând o serie de fotografii şi înregistrări video de pe Planeta Roşie care au stârnit multă vâlvă pe Internet. Astfel, în apropierea sondei astronomii-amatori au descoperit un “pantof vechi”, asemănător cu talpa la nişte sandale, o sârmă în serpentină şi tuburi acoperite cu pete verzi. La orizont se poate vedea o cupolă misterioasă, iar pe cerul de deasupra munţilor – o pereche de OZN-uri în mişcare.

Se pare că s-a descoperit ceva pe Planeta Roşie care i-a determinat pe experţii NASA să clasifice din ce în ce mai multe informaţii transmise de sonda Curiosity, este concluzia expertului citat.

Sursa: Ştiinţă şi tehnică.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.