Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Autodistrugerea speciei umane actuale

Precizez un lucru de importanță crucială, referitor la specia umană actuală. Oamenii de știință au demonstrat fără putință de tăgadă, diferențe structurale existente între creierul uman feminin și creierul masculin. Creierul feminin are mai multe legături între neuroni decât creierul masculin, deci este mai performant, ceea ce permite abordarea unor probleme complexe. Care să fie explicația, că femeile se subordonează hotărârilor luate de unii bărbați cu mintea bulversată, deși sunt conștiente că aceste decizii sunt în defavoarea speciei umane? Nu intră în discuție femei cu defecte neurologice moștenite sau dobândite pe parcursul vieții, care se încadrează în patologii distincte.

Începând din antichitate timpurie, când bărbații au preluat prerogativele conducerii planetei noastre prin lupte crâncene purtate împotriva femeilor, creierul majorității femeilor a intrat în regres din punct de vedere funcțional. Se știe că funcțiile biologice dacă nu sunt folosite, trec în stare latentă (în ”adormire”) în subconștientul uman. Creierul feminin deși structural este mai performant decât creierul masculin, nu este folosit la capacitate maximă de majoritatea femeilor. Din acest motiv, femeile nu iau nicio măsură față de dezastrul provocat omenirii de bărbați iresponsabili prin războaie permanente, prin poluarea planetei până la saturație cu diferite noxe, prin pandemii scăpate de sub control care compromit dezvoltarea generațiilor viitoare ale omenirii. Ele au grijă numai de aspectul lor fizic, în dauna dezvoltării capacității cerebrale umane la parametri optimi. Cu alte cuvinte, majoritatea femeilor acordă o grijă exagerată ambalajului, în dauna conținutului. Din această cauză, o parte dintre funcțiile cerebrale feminine s-au retras în stare latentă în subconștient.

Redau câteva pasaje din articole apărute în JURNAL PARANORMAL, pe această temă.

Imagine de pe friza Mausoleului din Halicarnas (353 î.e.n), una ditre cel șapte minuni ale lumii antice, pe care este redată lupta grecilor cu amazoane. 

Conform lui Herodot, amazoanele după ce au fost învinse de greci, s-au refugiat în nordul Mării Negre. (Sursa: Enciclopedia Wikipedia). În urma unor cercetări arheologice internaționale efectuate în sudul Ucraniei, au fost descoperite mai multe necropole cu vechimea estimată la 4500 de ani, în care sunt înhumate femei luptătoare având armele asupra lor. Se confirmă astfel, că informațiile trasmise posterității de Herodot despre amazoane de la Dunărea de Jos sunt reale. Și pe continentul Americii de Sud au existat așezări fortificate conduse de femei, care prezentau un nivel înalt de civiliazație (cunoșteau și aplicau electricitatea), pe care nu îndrăzneau să atace nici conchistadorii spanioli. (A se citi și articolul din JURNAL PARANORMAL: Imperii antice prospere și pașnice, conduse de femei, despre care istoricii nu vorbesc.)

Papa Paul al II-lea a emis ipoteza, că Dumnezeu ar putea fi femeie. Femeile dau naștere vieții; bărbații o distrug prin războaie și poluarea mediului înconjurător. Omenirea este în acest sens în contradicție cu legile firii. În cadrul speciilor de animale sociale, femela are rol conducător iar masculii se ocupă de protejarea familiei. La elefanţi, lei, bizoni, lupi, mistreţi, hiene, manguste, lemurieni, orci, etc., femela alfa este cea care conduce turma, pentru că beneficiază inteligență şi simţ responsabil faţă de familie, superioare masculilor. Caii eliberați în sălbăticie se constituie în herghelii conduse de femele. Femele din regnul animal au creierul mai dezvoltat decât masculii. De pildă, neocortexul responsabil cu funcții superioare cognitive are un volum mai mare la femele decât la masculi.

Medicamente produse de Industria farmaceutică sunt testate numai pe bărbați

Cercetări recente realizate de neurologi, relevă că medicina viitorului va trebui să elaboreze medicamente separate pentru bărbați și pentru femei, din cauză particularităților genetice cerebrale și a modului diferit de procesare a substanțelor chimice. S-a descoperit că unele antibiotice pot vindeca bărbații dar în cazul femeilor au efect nul sau negativ. O echipă de cercetători de la Universitatea Johns Hopkins din SUA, care a efectuat studii asupra 3000 de pacienți, a dovedit diferențe surprinzătoare în procesul îmbătrânirii inimii la femei și la bărbați. În cazul bărbaţilor, muşchiul cardiac ce înconjoară ventricolul stâng creşte şi se subţiază odată cu înaintarea în vârstă, în timp ce la femei dimensiunile aceluiași mușchi rămân neschimbate sau se diminuează. “Rezultatele obţinute sunt o demonstraţie frapantă a conceptului, că bolile cardiace pot avea diferite fiziopatologii la femei şi bărbaţi, ceea ce înseamnă că au nevoie de tratamente adaptate care să abordeze aceste diferenţe biologice importante”, a declarat cercetătorul João Lima, de la Universitatea şi Şcoala de Medicină Johns Hopkins. (Sursa: Mail Online). În concluzie, reacția la medicamente este diferită la femei și bărbați, diferențele neuroanatomice influențând eficiența și efectele adverse ale medicamentelor. De ce tac femeile? Mă refer la femei înțelepte care se ocupă de educația copiilor, ca să asigure perpetuarea speciei umane pe Pământ.

Machiaje și articole de parfumerie otrăvesc femeile

Se știe că organismul uman absoarbe prin piele circa 60% din substanțele ce se depun pe suprafața sa. Potrivit unei estimări făcute de Grupul de Activități pentru Mediu din SUA, din cele aproximativ 10.500 substanțe chimice care intră în compoziția produselor cosmetice, numai 11% au fost testate și declarate cam cu jumătate de gură de către producători, inofensive pentru sănătatea omului. Restul de chimicale nu au fost testate și reprezintă un pericol potențial pentru specia umană, îndeosebi pentru femei. A se vedea în acest sens și articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat: Produsele cosmetice – un cocktail mortal de chimicale.

Rolul mass-media în spălarea creierelor femeilor

Întrucât mijloacele de comunicare în masă sunt conduse îndeobște de bărbați, aceștia dețin controlul și asupra mijloacelor subliminale folosite în mass-media, pentru abaterea atenției femeilor de la problemele importante ale omenirii. Rolul mass-media în acest caz este de spălare a creierelor femeilor și atragerea lor nu spre dezvoltarea cerebrală cum ar fi firesc, ci spre nimicuri: machiaje și parfumuri toxice, modă, injecții cu botox care le paralizează mușchi faciali și le desfigurează chipul, etc. Se face reclamă în mass-media la sâni implantați cu silicon, la mărirea feselor posteriorului, la lungimea picioarelor. În privința inteligenței femeilor și cum poate fi fructificat acest tezaur fabulos - tăcere pe toată linia.

NASA: ”Dacă ați știi numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea!”

Dr. Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA.

Asistăm la evenimente uluitoare puse sub controlul exclusiv al bărbaților. Recent, dr. Paul Hertz, directorul Diviziei de Astrofizică din cadrul NASA, a declarat: ”Dacă ați știi numai o fracțiune din lucrurile cu care ne ocupăm, nu ați mai dormi noaptea, vă asigur!” NASA (National Aeronautics and Space Administration) este o organizație militarizată aflată în subordinea PENTAGONULUI. Informații despre descoperiri făcute în spațiul cosmic de această organizație ultra-secretă și fotografiile realizate în timpul misiunilor spațiale sunt clasificate operativ. Activitățile desfășurate de către NASA au două componente principale: o componentă civilă, care include zboruri cu astronave cunoscute cu scopul difuzării prin mass-media internațională a unor informații false și fotografii retușate despre spațiul cosmic pentru uzul populației civile și o componentă militară ultra-secretă, în care se folosesc aparate de zbor cu propulsii anti-gravitaționale, ce dezvoltă viteze de zbor superioare vitezei luminii în vid.

La pupitrele de comandă ale misiunilor spațiale ale NASA se află numai bărbați.

Există o șansă pentru oprirea speciei umane de la autodistrugere

Există o șansă pentru oprirea speciei umane de la autodistrugere, prin revenirea societății umane la matriarhat. Fiecare specie biologică terestră trebuie să rămână pe locul destinat prin legile Naturii. Specia umană nu poate face excepție de regulă. Terra poate fi administrată numai de ființe responsabile pentru viitorul omenirii. Acest lucru include și protejarea mediului înconjurător, care întreține viața tuturor organismelor biologice terestre. Cum se poate reveni la conducerea firească a planetei noastre fără convulsii sociale, întrebați femeile înțelepte, care au calități de lideri. Dar în patriarhat nu se discută aceste probleme; în patriarhat se poartă măști controversate peste orificiul bucal și se merge înainte - în pas de front! - spre buza prăpastiei.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.