Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Avantajele activării extra-simțurilor umane

Spre deosebire de speciile de animale terestre, care au simțurile în stare activă și le perfecționează neîncetat în funcție de necesitățile de supraviețuire, specia umană actuală are super-simțurile blocate în subconștient. Dat fiind faptul, că simțul vederii ocupă circa 80% din funcțiile creierului uman antrenate în cele 5 simțuri recunoscute de știința oficială, înseamnă că o parte a creierului este supusă unui proces nefast de atrofiere. Până în anul 2050, potrivit concluziilor la care au ajuns oamenii de știință, câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea. Adică, vor orbi. A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL, intitulat Prognoza elaborată de oameni de știință este fermă: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050.

Micșorarea creierul uman din cauza stopării exercitării extra-simțurilor.

Trebuie să ne reactivăm de urgență energiile extrasenzoriale din subconștient, pentru a supraviețui în mediul pe care l-am creat din nesăbuința noastră. Super-energiile pe care le deține ființa umană în stare latentă în subconștient, se transmit pe cale genetică între generații și pot fi reactivate prin procedee psihice. Eu am descoperit pe parcursul a peste trei decenii de experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei, că energiile extrasenzoriale ale omului pot fi reactivate la oricare vârstă. Prin reactivarea super-simțurilor umane se pot recupera și simțurile clasice”, care au slăbit pe parcursul vieții. De exemplu, eu am recuperat acuitatea mea vizuală și am renunțat definitiv la ochelari de vedere de peste 30 de ani. Văd perfect fără ochelari, citesc texte scrise cu cele mai mici litere și văd detalii tehnice la obiecte situate la 4 – 5 km distanță. Am împlinit vârsta de 85 ani și vederea mea se menține în parametri optimi. Un om obișnuit nu poate să își dea seama de avantajele unei acuități vizuale sporite, în comparație cu vederea prin lentile unor ochelari. Prin lentilele ochelarilor de vedere se îngustează drastic și câmpul vizual perceput de ființa umană.

Câmpul vizual restricționat, perceput de specia umană prin ochelari de vedere.

Semenii mei nu sunt preocupați de slăbirea continuă a vederii lor? Ce mai așteaptă? Să se producă o minune prin care să le fie remediată acuitatea vizuala, fără să depună niciun efort în această privință? Sau așteaptă (la calende!) să fie inventat un dispozitiv tehnic, care să le remedieze beteșugul ocular? Nu este clar avertismentul lansat de oameni de știință, potrivit căruia câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050?

Și omul ar putea detecta prin mijloacele sale extrasenzoriale, energiile precursoare cutremurelor de pământ

În urma unor cercetări experimentale care s-au desfășurat de-a lungul anilor, am descoperit că și omul ar putea să prevadă cutremurele de pământ aidoma speciilor de animale terestre, pentru a se feri de ravagiile pe care le produc seismele. Energiile telurice premergătoare cutremurelor pot fi detectate prin mijloace extrasenzoriale ale omului, dacă aceste energii biologice vor fi reactivate din subconștientul uman. Persoane oficiale guvernamentale sunt de părere, că s-ar isca panică dacă oamenii ar afla despre producerea iminentă unui cutremur devastator. Abordarea oficialităților este greșită. În acest mod, omenirea este condamnată să trăiască toată viața sub spectrul nesiguranței producerii unor cutremure devastatoare, cu mii de victime umane. Un om informat prețuiește mai mult decât un semen dezinformat asupra evoluțiilor energiilor telurice. Specia umană ar trebui adusă la un nivel comparabil cu celelalte specii terestre, în privința folosirii super-simțurilor.

Vă puteți da seamă, stimați cititori, de liniștea care te cuprinde seara la culcare, când ești sigur că nu se va produce niciun cutremur semnificativ în perioada următoare? Deocamdată singura cale pentru prevenirea dezastrului biologic spre care se îndreaptă specia umană, constă în tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL. În revista tipărită voi publica în detaliu modalitățile de activare a energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman, ce se transmit pe cale genetică între generații – cerință stringentă pentru specia umană actuală. Prin ediție tipărită a revistei JURNAL PARANORMAL vor fi protejate articole pe care le voi publica, de ingerințele unor indivizi răuvoitori. Vor fi incluse știri despre secrete deținute de NASA și de alte organisme mondiale. Cititorii noștri vor avea prilejul să publice în JURNAL PARANORMAL propriile articole, în care vor exprima păreri asupra fenomenelor ce se desfășoară în Univers. În ediția tipărită va exista și o rubrică permanentă de dialog cu cititori și alte rubrici de interes pentru omenire.

Eu nu posed banii necesari pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL. Fac apel la donațiile cititorilor, care sunt preocupați de viața speciei umane pe Pământ. Amintesc în acest sens, conturile bancare pentru tipărirea și difuzarea revistei JURNAL PARANORMAL:

Cont în lei având codul IBAN la Raiffeisen Bank: RO15RZBR0000060020325503
Cont în valută USD: IBAN Account Raiffeisen Bank: RO85RZBR0000060020325504

Am ajuns la o vârstă înaintată, la care contează timpul pierdut în așteptări sterile. Trebuie să mă grăbesc să finalizez obiective importante pentru semenii mei.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.