Bolile inimii sunt forme ascunse de scorbut cronic. Se vindecă cu vitamina C!

Revin asupra unei teme de actualitate stringentă în aceste zile: proliferarea bolilor inimii și cum pot fi vindecate fără medicamente de sinteză și fără operații pe cord. Articolul anterior pe această temă, publicat în JURNAL PARANORMAL, a fost accesat de peste 30 de mii de cititori.

O echipă de cercetători canadieni condusă de dr. G. C. Willis, a descoperit în anii ’50, că bolile de inimă sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic și se pot vindeca cu vitamina C. Fără operații pe cord și tratamente cu medicamente costisitoare, cu efecte secundare devastatoare în plan organic. Potrivit statisticii realizată de ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII (OMS), în fiecare an se înregistrează peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. Dacă luăm în calcul statistica OMS, de la descoperirea făcută de cercetătorii canadieni au murit miliarde de pământeni de boli cardiovasculare, ce putea fi vindecați cu vitamina C de a căror experiență profesională ar fi putut benefica omenirea.

Descoperirea cercetătorilor canadieni a fost confirmată la sfârșitul anilor ’80 de către doctorul Linus Pauling, laureat al Premiului Nobel pentru medicină. Terapia concepută de dr. Pauling include vitamina C cu adaos de lizină (aminoacid cu calități nutritive, existent în majoritatea proteinelor vegetale și animale) și funcționează ireproșabil vindecând boli ale inimii despre care se credea că erau incurabile. Prin terapia dr. Pauling se înregistrează adevărate miracole ale vindecării afecțiunilor coronare.

Ceea ce se ascunde pacienților este faptul, că operațiile pe cord deschis eșuează în proporție 40-50% dintre cazuri, întrucât boala reapare imediat după operație. Rezolvarea sigură și eficientă a celor mai cunoscute boli ale inimii, constă în administrarea zilnică a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamină C.

Se știa demult că deficiența vitaminei C în organism slăbește arterele umane prin formarea plăcilor de aterom (infiltrare a pereților aortei și a unor artere cu o substanță grasă), care împiedică circulația sanguină. Dr. Pauling și echipa sa au constatat, că în urma depunerii plăcilor de aterom în interiorul arterelor are loc deseori o ruptură a unei artere slăbite și rezultă cheaguri de sânge, ce duc la atac de cord sau infarct. 

Scorbutul cronic responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat și prin cardio-retinometrie și a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C de către dr. Sidney Bush din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat că plăcile de aterom se reduc și dispar în urma unor doze zilnice de până la 10.000 mg vitamina C. Pe baza acestor observații, a elaborat o nouă metodă de diagnosticare a bolilor coronare, denumită cardio-retinometrie. ”Vascularizarea pericorneală demonstrează că toți oamenii sunt la un moment dat afectați de scorbut, majoritatea suferind de această afecțiune aproape tot timpul. Forma subclinică cronică, necunoscută pe scară largă, poate fi diagnosticată și vindecată de optometriștri, folosind imaginile arteriale retinale electronice secvențiale și cantități variabile de vitamina C, asociată cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush. Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news (Australia).

Prin contribuția unor cercetători de avangardă în domeniul medicinei, a fost deschisă o cale sigură și eficientă pentru vindecarea bolilor cardiovasculare prin mijloace naturale, fără operații pe cord care pun viața pacienților în pericol și fără tratamente costisitoare cu medicamente de sinteză, care au efecte secundare distrugătoare asupra organelor din corpul uman.

În concluzie, pentru a ține departe de noi bolile inimii este indicat să consumăm zilnic fructe citrice (lămâi, portocale, mandarine, etc.), bogate în vitamina C.


Vasile Rudan