Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Bruno Gröning – o enigmă pentru știința medicală

Vindecătorul Bruno Gröning

În luna ianuarie 1959, Bruno Gröning s-a stins din viață la Paris, în vârstă de 52 de ani. Medicul care i-a făcut autopsia a declarat că era ars total pe dinăuntru, aparent în urma unei combustii interne spontane. Mulți medici integri care l-au cunoscut, au declarat că nu au auzit să mai existe în Germania sau în altă țară din lume, un vindecător de talia lui Bruno Gröning.

A rămas o enigmă pentru știința medicală. O enigmă care ar fi putut fi elucidată în cei 8 ani pierduți în procese, intentate fără un motiv plauzibil. El nu prescria medicamente bolnavilor, nu le făcea injecții, nu făcea apel la procedeele naturiste de vindecare, nu lua bani de la bolnavi. Bruno Gröning, pur și simplu, vindeca instantaneu câte 5.000 – 10.000 bolnavi incurabili odată. Era un pământean cu gene extraterestre. Îşi rezuma astfel crezul: „Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu.” Cuvintele rostite de Bruno Gröning pe patul de suferință, sunt tulburătoare: “Toți oamenii trebuie să moară. Și eu voi muri. Trupul meu va fi pus în pământ dar eu nu voi fi mort. Iar dacă cineva mă va chema, voi veni la el să-l ajut în continuare. Și când va veni momentul, fiecare va dobândi de la sine putere, ajutor și vindecare.” (Extras din articolul: Bruno Groning – un miracol în psihoterapie).
 

Mii de suferinzi incurabili așteaptă să fie vindecați de Bruno Gröning.


Bruno Gröning continuă să vindece oamenii suferinzi și după moartea sa terestră. Pentru a mă convinge de acest lucru, în dimineața zilei de 12.09.2017 am cerut ajutor pentru vindecarea piciorului drept, care a rămas deviat în urma atacului vascular suferit în anul 2010. De atunci nu l-am putut îndrepta. Instantaneu, piciorul mi s-a îndreptat! Și pot să umblu nestingherit. Miracol? Miracolul este în noi. Este miracolul vieții terestre. 
 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.