Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Călătoriile în timp sunt o realitate fizică incontestabilă

Specia umană călătorește zilnic în trecutul evenimentelor, ce se desfășoară în Univers. Este o realitate fizică incontestabilă, ascunsă de guverne și religii. Dacă omenirea ar fi informată asupra fenomenelor care au loc în imensitatea Universului, ar renunța la dogme religioase și, probabil, nu s-ar mai supune guvernelor terestre, alese prin vot democratic. Vot democratic înseamnă anularea voturilor cetățenilor în cunoștință de cauză, prin voturile cetățenilor în necunoștință de cauză, întrucât aceștia reprezintă majoritatea populației cu drept de vot. Guvernele care ne conduc sunt formate prioritar din indivizi votați de populația în necunoștință de cauză. Cu urmările de rigoare.

Să facem o călătorie în timpul trecut

Să privim bolta ”cerului”. În realitate, ”cerul” inventat de religii nu există; Universul este nemărginit. Soarele nostru pe care îl vedem, este forma astrului care a fost cu 8,28 minute în urmă. Fotonii emiși de soare au călătorit timp de 8,28 minute ca să ajungă pe Pământ.

Majoritatea stelelor pe care le observăm noaptea, situate la distanțe de mii de ani lumină de Pământ, nu mai există în realitate. Au dispărut demult și au rămas doar energiile pe care le-au generat, care se propagă la infinit prin spațiul cosmic. Noi percepem doar fantomele acelor stelelor, care ne influențează în mod negativ sănătatea și destinul prin energiile și informațiile pe care le-au generat, care călătoresc în spațiul cosmic cu viteza luminii în vid; adică cu aproximativ 300.000 kilometri pe secundă. Energiile sunt fără început și fără sfârșit – ceea ce reprezintă un fenomen paranormal, care nu poate fi explicat de știința tradițională.

Astronomii studiază și fantome ale unor stele, care nu mai există în realitate. Acești cercetători fac în fiecare noapte călătorii în trecutul Universului, prin observațiile pe care le fac. Prin urmare, călătoria în timpul trecut este un fapt demonstrabil din punct de vedere fizic.

Timpul prezent nu există; este doar o noțiune abstractă, născocită de omenire, fără acoperire în fapt. Există numai timpul trecut și timpul viitor. Timpul avansează neîncetat de la trecut spre viitor. Timpul din Univers nu se oprește niciodată pentru a face loc clipei prezente”.

Astronave venite din viitorul omenirii

Călătoria în viitor este de fapt o călătorie în timpul trecut, din perspectiva oamenilor din viitor. În acest sens, menționez un caz interesant. În timpul unor investigații în teren în zona Munților Orăștiei pentru o temă guvernamentală, cercetam prin teledetecție extrasenzorială subsolul unei terase antice perfect plană și orizontală, situată pe culmea unui munte. La un moment dat a apărut o astronavă extraterestră, cu doi umanoizi cu pielea de culoare portocalie la bord, care m-au examinat un scurt timp apoi au zburat cu viteză uluitoare pe o diagonală ascendentă și au dispărut în spațiu. La acest eveniment inedit a participat și generalul de divizie, ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Este posibil ca interesul manifestat de cei doi umanoizi extratereștri, să fi fost determinat de investigarea prin teledetecție extrasenzorială a terasei menționate. Au venit din viitor, ca să cerceteze acel fenomen uman terestru. Așa s-ar explica și astronavele venite din spațiul cosmic, care survolează Pământul de mii de ani, ”fiecare cu interesele sale” - după cum a declarat fostul ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer, în cadrul unei audiții publice oficiale. (În imagine, fostul ministru al Apărării din Canada, Paul Hellyer.) Au depus mărturii despre existența raselor umanoide din spațiul cosmic, care vizitează în mod frecvent Pământul, foști cosmonauți, comandanți militari, oficiali și foști oficiali ai guvernelor american, canadian, rus, diverse personalități implicate în tratative cu rasele umanoide venite din alte sisteme solare, etc. A se vedea și articolul intitulat: Astronave din alte sisteme solare, survolează Pământul de mii de ani. De ce tac guvernele?

Revenind la tema acestui articol, susțin cu fermitate: călătoriile în timp sunt o realitate fizică incontestabilă. Astronave extraterestre pot veni și din viitorul omenirii. Totul se rezumă la nivelul civilizației tehnologice de care dispune specia umanoidă, de pe fiecare planetă din imensitatea Universului. Să reținem: sunt miliarde planete în Univers pe care trăiesc semenii noștri, care beneficiază civilizații tehnologice aflate în diverse faze de dezvoltare. Prin urmare, călătoriile în timp sunt posibile cu astronave bazate pe tehnologii necunoscute de știința tradițională terestră.

Vasile Rudan

Nota autorului. Citiți neapărat articolul următor din JURNAL PARANORMAL. Veți afla lucruri interesante despre viața din Univers.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.