Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Calomnie lansată de Paul Alexandru Moraru în spațiul public

Paul Alexandru Moraru, realizator de emisiuni pe teme medicale la televiziunea INEDIT TV, a postat pe internet o minciună incalificabilă: că nu eu sunt autorul articolelor pe care le public în JURNAL PARANORMAL, cu scopul de a afecta credibilitatea mea profesională în rândul cititorilor. Redau întocmai mesajul postat:

Alexandru Paul Moraru: […] V.RUDAN ....nu mai este activ ....altcineva scrie in locul lui ....mi.au spus si altii

O reputată cercetătoare cu doctorat în medicină, care a urmat cursurile mele de activare a energiilor subconștiente umane și aplică cu succes efectul Rudan, semnalează că a fost contactată de Facebook în legătură cu persoana mea și revista online JURNAL PARANORMAL. Redăm câteva fraze din sesizarea doamnei doctor:

Vă mai spun în încheiere că facebook mi-a cerut să confirm că pagina dvs este una reala, iar că site-ul și email-ul de pe site vă aparțin. Aceasta îmi arată că s-a cerut facebook închiderea paginii dvs de către una sau mai multe persoane. Ar fi bine să aveți în vedere acest aspect.”

Nu am cerut permisiunea doamnei doctor să îi public numele.

Paul A. Moraru.

Calomnia lansată pe internet de acest redactor inconștient din cadrul televiziunii INDEDIT TV, a prins; diverși cititori mă întreabă, dacă este adevărat ce spune Paul Alexandru Moraru despre articole pe care le public în JURNAL PARANORMAL. Care este scopul urmărit de acest redactor pus pe rele?

Anterior, declarase că este evreu. Este știut că evreii nu își pierd timpul cu acțiuni inutile. De ce i s-a pus pată pe revista online JURNAL PARANORMAL? Cu ce intenții mă atacă pe internet, Paul Alexandru Moraru? Îl voi da în judecată pentru calomnie în spațiul public, urmărind să distrugă credibilitatea mea profesională.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.