Când a fost ucis Bin Laden?

    La 5 aprilie 2004, cotidianul ZIARUL a publicat, sub semnătura jurnalistei Adina Mutăr, articolul intitulat „Soldaţii paranormali”. Referidu-se la testele extrasenzoriale pe care le-am întreprins în căutarea lui Bin Laden, bazate pe teledetecţia extraseznorială a efectului  Rudan – un bioindicator al funcţiilor fiziologice vitale, detectabil de la distanţe apreciabile - autoarea nota faptul că, în temeiul rezultatelor pe care le-am prelevat,  Bin Laden era mort.

    Cum se explică tergiversarea anunţării morţii lui Bin Laden? Simplu: americanii aveau interesul să caute „fantoma” lui Bin Laden prin Orientul Mijlociu (a se citi: să pună mâna pe resurse petrolifere şi să testeze armamentul din dotare în condiţii reale de luptă), iar ţările arabe din cealaltă parte a baricadei aveau nevoie de imaginea unui Bin Laden viu, pentru lupta lor împotriva americanilor.

   Ca fapt divers, Bin Laden a fost „ucis” în ziua în care începea campania electorală pentru un nou mandat al preşedintelui american, Obama. Asta, desigur, e doar o coincidenţă... Tot coincidenţă e şi faptul că preşedintele român, Traian Băsescu, a anunţat că nu există elemente care să facă necesară ridicarea gradului de alertă teroristă pentru România...

Comentarii

1. Dle Rudan salutari pentru initiativa.
2. tractorbeam ai dreptate.

Cred ca inainte de a face aprecieri vizavi de subiectele abordate de domnul Prof. Rudan, eu zic ca nu ar strica sa aratam totusi respectul cuvenit fata de activitatea domniei sale, pentru munca de-o viata pe care si-a dedicat-o acestor stiinte de frontiera. Daca totusi simtim un impuls nestavilit de-a ne etala inteligentele noastre geniale, macar sa o facem asumandu-ne acest lucru, si nu ascunzandu-ne in spatele unor identitati false.

In alta ordine de idei si fara a avea intentia de-a intra in polemica cu domnul... (tractorbeam), se pare ca intreaga dumneavoastra expunere este o varianta posibila pentru o realitate posibila. Din pacate pentru rationamentul dumneavoastra varianta expusa de domnul Rudan, care are la baza date reale de teledetectie extrasenzoriala si nu simple exercitii mentale, are o valoare certa.

Prin urmare cred ca ar trebui, daca tot nu avem ocazia sa vorbim din experienta proprie, sa ne documentam putin mai bine asupra problemelor ridicate (macar din sursele cat mai credibile de pe internet) si dupa aceea sa facem aprecieri asupra acestora.

Inchei interventia mea, reamintind ceea ce au spus doi dintre marii ganditori ai omenirii, Einstein si Socrate, si anume ca "marile spirite s-au lovit intotdeauna de opozitia celor mediocrii", precum si faptul ca "a fi intelept inseamna sa stii cat de putin cunosti".

Suciu Cristian, medic

Dle Suciu,

Imi pare rau ca trageti concluzii gresite, pripite si acest lucru vroiam sa il arat, ca se intra in polemica ce nua re legatura cu scopul acestui jurnal. Eu sunt economist, practicant in domeniul paranormal - doar atit pentru moment - si poate ca am gresit trecind acea concluzie scurta si aveam, si am intentia ca din experienta mea sa intervin cu unele precizari printre altele ca sa ii iau apararea dlui Rudan - eu chiar i-am transmis un email cu toate datele mele personale si i/am propus o colaborare in detectia unor comori dar nu am primit nici un raspuns . Din din cauza unor probleme personale si de documentare nu am putut finaliza expunerea. Poate o sa mai dureze, iar daca am deranjat pe cineva imi cer scuze, nu acesta era scopul interventiei mele, oricum, pe scurt o sa demonstrez ca in domeniul paranormal poate si intervine de multe ori, ,, eroarea ,, si daca cu aceasta ocazie a intervenit eroarea nu insemna ca metoda nu este exacta, sau ca as vrea sa deranjez pe cineva.
Se impunea ca Dl Rudan sa intervina imediat si sa dea explicatii.
Am trecut acea concluzie fugitiva pentru ca am vazut ca toata lumea il contreaza nejustificat pe tractorbeam desi are dreptate.

Cu stima : Ec. M.D.
tresor hunter
specialist in radiestezie -numai detectie obiecte, restul nu ma intereseaza

Stimate domn... skaraosky (chiar va place sa fiti capetenia dracilor!? ) revin cu unele precizari pentru a ma face mai bine inteles. In primul rand doresc sa accentuez faptul ca postarea mea anterioara nu face referire strict la persoana dumneavostra, iar faptul ca postarea mea a venit dupa a dumneavoastra, a fost o intamplare.

Avem cu totii bucuria de a primii cate ceva din experienta si cunostintele domnului profesor Rudan si asta nu este putin lucru. Am constatat sper, cu totii, ca acest site se doreste a fi, si nici nu are cum sa fie altfel, la un nivel pe care nu prea-l gasim pe „apele tulburi” ale internetului. Din moment ce acest site reprezinta un exemplu in ceea ce priveste corectitudinea si exactitatea datelor prezentate, care vin dupa ani de experienta practica, consider ca si noi, cei care postam comentarii ar trebui, cel putin sa facem efortul de a respecta munca domnului Rudan, iar apoi daca ne hotaram sa ne exprimam ideile, acestea sa vina cu argumente solide si nu povesti, inchipuiri, si alte cele...

Consider ca atunci cand suntem in dezacord cu o anumita idee sau un anumit punct de vedere, avem obligatia sa aducem argumente in favoare noastra, argumente care sa vina dintr-o experienta practica proprie si nu avand la baza exercitii mentale care pot sa fie mai mult sau mai putin valoroase, dar tot exercitii mentale se numesc.

Spuneati ca tractorbeam are dreptate, insa nu am inteles de unde ati ajuns la aceasta concluzie!? Mai mult decat atat domnul...(tractorbeam) la punctul 2 al comentariului sau (pe care l-a sters...) a precizat, citez din memorie „...domnule Rudan cel putin de data aceasta simturile v-au inselat”. Prin urmare, in afara de exercitiul mental pe care l-a prezentat si pe care dumneavoastra l-ati acceptat, care ar fi argumentul practic (si nu teoretic!!!) ca domnul Rudan a gresit?

Suciu Cristian, medic

Culmea, dar se pare ca domnul Vasile Rudan are din nou dreptate:

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/incredibila-dezvaluire-a-unui...

http://www.tvr.ro/reportaj.php
minutul 06 sec. 33

Felicitari domnule Rudan!

+veb

+veb

Eu cred ca Bin Laden a fost eliminat inainte cu o saptamina sau doua si anuntul a fost facut atunci cind autoritatile erau pregatite. Daca il eliminau inainte, motivatia razboiului din Afganistan nu mai exista. Poate ca cineva a “vazut” eliminarea lui dinainte, dar faptele nu ramin “fixe” in timp, se pot modifica.

Ionut