Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Când a fost ucis Bin Laden?

    La 5 aprilie 2004, cotidianul ZIARUL a publicat, sub semnătura jurnalistei Adina Mutăr, articolul intitulat „Soldaţii paranormali”. Referidu-se la testele extrasenzoriale pe care le-am întreprins în căutarea lui Bin Laden, bazate pe teledetecţia extraseznorială a efectului  Rudan – un bioindicator al funcţiilor fiziologice vitale, detectabil de la distanţe apreciabile - autoarea nota faptul că, în temeiul rezultatelor pe care le-am prelevat,  Bin Laden era mort.

    Cum se explică tergiversarea anunţării morţii lui Bin Laden? Simplu: americanii aveau interesul să caute „fantoma” lui Bin Laden prin Orientul Mijlociu (a se citi: să pună mâna pe resurse petrolifere şi să testeze armamentul din dotare în condiţii reale de luptă), iar ţările arabe din cealaltă parte a baricadei aveau nevoie de imaginea unui Bin Laden viu, pentru lupta lor împotriva americanilor.

   Ca fapt divers, Bin Laden a fost „ucis” în ziua în care începea campania electorală pentru un nou mandat al preşedintelui american, Obama. Asta, desigur, e doar o coincidenţă... Tot coincidenţă e şi faptul că preşedintele român, Traian Băsescu, a anunţat că nu există elemente care să facă necesară ridicarea gradului de alertă teroristă pentru România...

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.