Când a fost ucis Bin Laden?

    La 5 aprilie 2004, cotidianul ZIARUL a publicat, sub semnătura jurnalistei Adina Mutăr, articolul intitulat „Soldaţii paranormali”. Referidu-se la testele extrasenzoriale pe care le-am întreprins în căutarea lui Bin Laden, bazate pe teledetecţia extraseznorială a efectului  Rudan – un bioindicator al funcţiilor fiziologice vitale, detectabil de la distanţe apreciabile - autoarea nota faptul că, în temeiul rezultatelor pe care le-am prelevat,  Bin Laden era mort.

    Cum se explică tergiversarea anunţării morţii lui Bin Laden? Simplu: americanii aveau interesul să caute „fantoma” lui Bin Laden prin Orientul Mijlociu (a se citi: să pună mâna pe resurse petrolifere şi să testeze armamentul din dotare în condiţii reale de luptă), iar ţările arabe din cealaltă parte a baricadei aveau nevoie de imaginea unui Bin Laden viu, pentru lupta lor împotriva americanilor.

   Ca fapt divers, Bin Laden a fost „ucis” în ziua în care începea campania electorală pentru un nou mandat al preşedintelui american, Obama. Asta, desigur, e doar o coincidenţă... Tot coincidenţă e şi faptul că preşedintele român, Traian Băsescu, a anunţat că nu există elemente care să facă necesară ridicarea gradului de alertă teroristă pentru România...