Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Ce ascund guvernele: cutremurele de pământ puteau fi prognozate cu de zeci de ani în urmă

Potrivit unei știri transmisă de Science Alert, oamenii de știință vor putea prezice în viitor un cutremur masiv, prin intermediul unui fenomen fizic straniu. În cadrul unui studiu întreprins de cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania (USA), a fost pusă în evidență o nouă stare a energiei, ce rezultă din îmbătrânirea” rocilor, care ar fi în măsură să ducă la prognozarea cutremurelor de pământ. Dar descoperirea cercetătorilor americani prezintă doar o fațetă din aisbergul fenomenelor care preced seismele. Trebuie ținut cont și de bulversările gravitaționale cauzate de procesul inversării actuale a polarității magnetice terestre, dublat de schimbarea polarității magnetice Solare. Nici efectele gravitaționale conjugate ale Lunii și ale Soarelui asupra Pământului nu sunt pe deplin lămurite. Sfericitatea planetei noastre suferă modificări zilnice sub acest impact gravitațional și există și ”maree” telurice la suprafața solului, fără a mai pune la socoteală fenomenele termice din interiorul Pământului.

Aceste energii însumate perturbă echilibrul relativ din scoarța terestră și duc la declanșarea cutremurelor de pământ. Energiile premergătoare seismelor nu pot fi studiate integral cu tehnologia actuală, însă pot fi accesate prin detecție și teledetecție extrasenzorială. Este știut că mintea umană subconștientă poate procesa milioane de unități de informație pe secundă (biți), în timp ce la nivel conștient creierul poate prelucra, în același timp, doar câteva zeci de unități de informație. Detecția extrasenzorială funcționează pe baza procesării la nivel subconștient a informațiilor captate pe căi senzoriale și extrasenzoriale din mediul înconjurător. Conform unor cercetări experimentale făcute de psihologi, neurologi, biologi și biofizicieni, în desfășurarea faptelor diurne umane subconștientul intervine în proporție de 95% și numai 5% din acțiuni sunt datorate minții conștiente. Prin detecție extrasenzorială se poate accesa rezultanta energiilor premergătoare seismelor. (A se consulta și articole referitoare la acest fenomen biofizic uman, apărute în Jurnal Paranormal.)

Vasile Rudan

De peste 30 de ani există o metodă extrasenzorială românească de predicție a cutremurelor de pământ, ce nu dă niciodată date eronate, dar nu este agreată de seismologii autohtoni, ce sunt tributari aparatelor tehnice și sunt alergici la procedee biofizice de detecție. Metoda extrasezorială pentru predicţia cutremurelor, al cărei autor sunt, este rezultatul cercetării timp de peste trei decenii a evoluţiilor focarelor geopatogene seismice (pe care le-am descoperit pe cale experimentală), în raport cu mișcările faliilor tectonice. De pildă, la cutremurul ce a avut loc la data de 4 martie 1977, cu magnitudinea de 7,2 grade Richter cu efecte distrugătoare asupra României, am determinat din timp evoluția galopantă a focarelor geopatogene seismice și am ieșit din locuință la începutul serii pe trotuarul situat în fața blocului, și am așteptat să se producă seismul. Cutremurul devastator a început  la ora 21:22 și a avut o durată de circa 56 secunde. Nimic nu este supranatural în predicția cutremurelor de pământ pe cale extrasenzorială de către specia umană, dacă super-simțurile omului sunt activate din stare latentă. Animalele au acest super-simț activ din vremi ancestrale și se feresc de urmările cutremurelor.

Descoperirea metodei extrasenzoriale pentru predicția cutremurelor este cunoscută la nivel militar și a fost semnalată de către autor și în cadrul unor sesiuni de comunicări științifice cu participare internațională, ce s-au ținut la Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”. Ulterior a făcut obiectul unor articole publicate în mass-media din România. Cităm câteva surse:

Forum TITANII ȚĂRII ROMÂNEȘTI, din 28 august 2012. Articolul ”Despre Vasile Rudan, care a susținut mai multe cursuri cu tema percepție extrasenzorială, vorbește gen. V. Antonescu.”  […]  ”Cum poți detecta din timp, uneori chiar cu zile întregi înainte, producerea unui cutremur de pământ într-o anumită zonă, fără mijloace tehnice.”

Jurnal Paranormal. Ultimul articol pe această temă, cu titlul: ”Descoperire experimentală certă: nu are loc nici un cutremur de pământ, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice”, a fost publicat la data de 22 februarie 2016.

Site-ul de știri Ziar.com. A publicat articole apărute în Jurnal Paranormal, pe tema predicției cutremurelor de pământ.

Cotidianul România liberă. Cităm dintr-un articol recent, scris de jurnalista de investigații Adina Mutar, cu titlul: ”Dosarul răpirii jurnaliștilor români în Irak. Marie-Jeanne Ion, Sorin Mișcoci și Ovidiu Ohanesian au fost căutați, după modelul CIA, și cu parapsihologi. Mărturia lui Vasile Rudan, specialist în psihotronică: Marie-Jeanne Ion era o enigmă, nu intra în tiparul unei femei răpite. Ovidiu Ohanesian, oaia neagră în grupul răpiților.” […] ”Este autorul „efectului Rudan“, un bioindicator extern al funcţiilor fiziologice vitale ale organismelor vii, detectabil prin teledetecţie extrasenzorială de la distanţe mari. „Nano-corpusculii stau la baza detecției și teledetecției extrasenzoriale. Prin activarea energiilor subconștiente ale omului, devine posibilă localizarea unor ținte de materie inertă și materie vie, oriunde s-ar afla la un moment dat“, explică Vasile Rudan.” Efectul Rudan se folosește și la estimarea virulenței focarelor geopatogene seismice. Metoda extrasenzorială Rudan pentru predicția cutremurelor poate fi aplicată cu succes și pe exoplanete din Univers.

O descoperire științifică de premiu Nobel zace în România secolului XXI, pentru că nu poate trece de furcile caudine ale științelor tradiționale ale veacului trecut. Predicția cutremurelor de pământ, prin metoda Rudan, ar fi salvat zeci de mii de vieți umane până la ora actuală, în urma seismelor ce au avut loc Terra, dacă nu ar fi ținute sub embargou date asupra acestei teme. Metoda Rudan de predicție a cutremurelor de pământ pe căi extrasenzoriale umane, nu este în contradicție cu legile fizicii și ale biologiei, nu este opusă teoriei evoluțiilor speciilor și nici teoriei creaționiste, dar este în opoziție cu politica guvernelor privind reducerea populației terestre.

(Pentru acest articol au fost folosite fotografii existente pe internet.)

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.