Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Ce ascund guvernele: extraterștii există cu certitudine. Astronavele lor zboară în spațiul cosmic cu viteze superluminice

Prin articole anterioare publicate în Jurnal Paranormal, am adus dovezi consistente că extratereștri există cu certitudine, ne vizitează planeta și conlucrează cu reprezentanți ai speciei umane terestre la dezvoltarea unor tehnologii de proveniență extraterestră. Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut umanoizi extratereștri colaborând în acest sens cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au declarat că, în ultimii 60 ani, extratereștrii ne vizitează frecvent planeta și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii dar guvernele ascund acest lucru. Foști oficiali americani și canadieni, astronauți și alți oamenii de știință, au depus mărturii privitoare la existența unor rase extraterestre și a astronavelor pe care le folosesc în călătorii astrale. Până în prezent au avut loc numeroase întâlniri de gradul III între pământeni și rase umanoide din alte sisteme solare, asupra cărora guvernele păstrează un secret absolut. Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson de la U.S. Air Force – SAC Control Officer,  profesorul dr. Robert Jacobs de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, profesorul dr. Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon - fost agent CIA, Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan - Senior FAA Official, Accidents Investigations, Paul Hellyer - fost ministru al Apărării din Canada și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Adevărul despre civilizațiile extraterestre. În plus, Guvernul Angliei a rezervat un culoar de zbor pentru astronavele extratereștrilor, în scopul evitării unor coliziuni cu aeronavele terestre. 

Și generali ruși susțin că au avut numeroase întâlniri de gradul III cu extratereștri, provenind din alte sisteme solare. Au depus mărturii în acest sens generalii Mikhail Moiseev, șeful Statului Major, Vasili Eremenko, Alexei Savin și alte cadre militare ale Rusiei. Potrivit declaraților date, activitățile paranormale intraseră în linie dreaptă în Armata sovietică și în KGB din anul 1983, când Ministrul Apărării de atunci a permis antrenarea unor soldați pentru misiuni paranormale. A se vedea articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul Mărturii ale unor generali ruși despre existența extratereștrilor.

Trebuie remarcat faptul că activitățile extrasenzoriale din Armata sovietică au demarat în forță la doi ani după dispariția documentației despre cercetările experimentale, ce au avut loc în poligonul din Curbura Buzăului din România. Potrivit datelor furnizate de jurnalista de investigații Adina Mutar, publicate în cotidianul Național, în decembrie 1989 a luat ființa, în Rusia, Unitatea militară specială 10003, din ordinul șefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, profilată pe activități paranormale. Ofițerii extrasenzoriali din această unitate militară au reușit să contacteze o civilizație extraterestră, de la poligonul de antrenament din Vladimirovka. Generalul maior Vasili Eremenko, fost profesor al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii, a declarat că s-a reușit contactul pe cale telepatică cu umanoizi de pe alt sistem solar, prin calibrarea creierului uman pe aceeași frecvență cu indivizi extratereștri. Telepatia are la bază frecvențe de unde similare între creierele celor doi operatori, ce sunt implicați în procesul comunicației telepatice. Descoperirea aparține cercetătorilor români; iar datele despre acest fenomen au dispărut odată cu documentația referitoare la experimentele extrasenzoriale, care au fost făcute în poligonul din Curbura Buzăului.

Să revenim la declarația făcută de Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar și să analizăm succint posibilitatea călătoriilor între sisteme solare. Nu vi se pare straniu, că în U.S. Army există o unitate militară specializată în relații cu extratereștri iar în Rusia  a fost înființată, în anul 1989, unitatea militară specială 10003 pentru comunicații paranormale cu extratereștrii, în timp ce știința oficială nu suflă nici o vorbă despre acest lucru? Surprinde și faptul, că în România –  care a avut priorități mondiale în cercetarea acestui domeniu de frontieră, nu mai există nici o preocupare de acest gen. Să deducem că România a fost scoasă din sistemul ce vizează contacte cu extratereștri în viitorul apropiat? Situația ar fi dramatică pentru poporul român.

Posibilitatea călătoriilor între sisteme solare

Alpha Centauri este cel mai apropiat sistem solar de Terra, situat la  distanță de 4,37 ani-lumină. Cu mijloacele tehnice actuale, noi am putea străbate distanța dus-întors între Terra și Alpha Centauri în circa 40.000 de ani, ceea ce exclude din start folosirea unor astfel de mijloace de zbor. Dacă am dispune de astronave care zboară cu viteza luminii, timpul s-ar reduce la 10 ani; dar rentabilitatea unei astfel călătorii este problematică. Am putea să o luăm pe scurtătură, prin ipoteticele găuri de vierme”. Dar această teorie este pură ficțiune. Dacă ar exista găuri de vierme” în Univers pentru înlesnirea călătoriei dintre sisteme solare, acest lucru ar fi ținut secret de guverne și nu ar fi ajuns la cunoștință publică.

Rămân în picioare mijloace tehnice de zbor cu propulsie antigravitațională, ce pot dezvolta viteze cu mult mai mari decât viteza luminii în vid. Civilizații tehnologice din alte sisteme solare dețin astfel de mijloace de transport, ce pot dezvolta viteze cvasi-instantanee. În anul 1983, în seara zilei de 9 iunie, eram cu grup de cercetători pe terasa unui hotel din Curbura Buzăului. În jurul orelor 22,30, o tânără din componența echipei ne-a atras atenția asupra unui OZN, ce se deplasa cu o viteză colosală, în zig-zag, prin Calea Lactee. În urma acestuia, la un interval de circa 15-20 de secunde, a apărut un alt OZN, mai mare, ce a urmat același traseu unghiular. Evoluția astronavelor ce zburau prin Calea Lactee era similară cu deplasarea terestră a unor șefi de stat, cu antemergători în fața coloanei oficiale. Și inginerul bucureștean Valentin Cernea, a spus că și el a văzut, când era la țară, astronave ce se deplasau prin Calea Lactee cu o viteză fantastică, urmând un traseu în zig-zag. O corespondentă a pus întrebarea, cum pot fi văzute astronavele extraterestre, care zboară cu viteza luminii? Evoluțiile astronavelor din alte sisteme solare pot fi văzute numai de la distanțe astronomice.

Din observațiile de mai sus rezultă că extratereștrii pot călătorii în spațiul cosmic în timp rezonabil, întrucât astronavele lor beneficiază de viteze net superioare luminii în vid. Sperăm ca în anul 2020, când NASA ne-a asigurat că vom cunoaște viața extraterestră, să fie ștearsă din manuale școlare aberația potrivit căreia, viteza maximă de propagare este echivalentă cu viteza luminii în vid. În Univers energiile tind să se echilibreze. Există materie și opusul acesteia, antimateria; gravitație și antigravitația; lumină și întuneric; trecut și viitor. Polul pozitiv al energiilor este contracarat de polul negativ. Pe acest principiu funcționează și astronavele ce depășesc net viteza luminii în vid, pe care le utilizează civilizațiile extraterestre în explorarea Universului.

Rezistența organismului uman la viteze superluminice

Rămâne în suspensie problema rezistenței organismului uman la viteze de propulsie superluminice. Potrivit unei declarații făcută la data de 17 decembrie 1970, savantul român Henri Coandă a experimentat în nordul Africii, între anii 1938 – 1939, aparate de zbor cu formă lenticulară, având masa cuprinsă între 800 – 1200 kg, ce dezvoltau o accelerație enormă. Concluzia lui Coandă a fost că organismul uman nu poate rezista la asemenea viteze de propulsie. Savantul nu a spus cine era beneficiarul experimentelor sale dar se poate presupune. Se pare că Henri Coandă a lucrat pentru un program cosmic german, având ca obiect proiectarea unor aparate de zbor destinate explorării spațiului extraterestru. Este mai puțin cunoscut faptul, că Henri Coandă a fost judecat în Franța pentru înaltă trădare la terminarea celui de al II-lea război mondial și a fost la un pas de a fi executat prin împușcare. A se vedea în acest sens și articolul Mărturii ale unor oameni de știință americani și canadieni despre rase umanoide extraterestre și astronave din alte sisteme solare.

Materia vie are o rezistență la presiune practic nedeterminată. Pe Terra sunt specii de animale care sfidează legile biologice, rezistând la presiuni care distrug și structuri de oțel. Unele mamifere, care trăiesc la suprafața apelor oceanice, cum ar fi balenele, cașaloții și delfinii, pot coborî după hrană la adâncimi unde presiunea apei este enormă. Oamenii de știință au remarcat prezența unor balene la adâncimi de peste 3.000 m, organismul acestora  suportând presiuni de peste 300 atmosfere. Peștele undițar, care trăiește la adâncimi mai mari de 10.000 m, are organismul adaptat la presiuni de peste 1000 atmosfere. Și la speciile vegetale putem observa acest fenomen. De pildă, rădăcinile unor arbori pot penetra asfaltul și betonul iar specia Tisa despică în mod frecvent cu rădăcinile sale, orice roci care îi stau în cale. Prin urmare și organismul umanoizilor extratereștri s-ar fi putut adapta la viteze de zbor superluminice. Nu este exclus ca extratereștri să dispună și de mijloace tehnice avansate, prin intermediul cărora să contracareze efectele negative în plan biologic, rezultate din viteze de deplasare ale astronavelor pe care le folosesc în călătorii între sisteme solare.

În concluzie, trebuie să reținem că rasele extraterestre există cu certitudine și călătoresc în spațiul cosmic cu astronave, ce dezvoltă viteze de zbor superioare vitezei luminii în vid; iar umanoizii din alte sisteme solare sunt în contact cu unii reprezentanți ai omenirii. Atâta timp cât există știința oficială destinată maselor umane și o știință reală, necosmetizată, la care au acces un număr restrâns de pământeni, vom afla lucruri incredibile în viitorul apropiat. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.