CE ASCUNDE GUVERNUL DIN UMBRĂ

Se ştie că fenomenele care au loc în jurul nostru sunt supuse unui embargo al cunoaşterii de către puterea ocultă mondială, ce modelează (nu întotdeauna în mod fericit) gândirea şi destinul omenirii. La masele umane ajung doar cunoştinţele stiinţifice destinate pentru uzul public. În conspiraţia tăcerii se foloseşte deseori termenul paranormal,   sinonim cu neserios, pentru a tăia elanul cercetătorilor către un studiu aprofundat al fenomenogiilor ce evoluează în univers. Pentru majoritatea savanţilor neimplicaţi în programe de cercetare finanţate din bugete „negre”, expresia paranormal echivaleză cu neseriozitatea în cercetare. Drept urmare, evită să studieze tocmai esenţa fenomenelor cu care vin în contact. Fenomenele se cercetează numai sub aspectul definiţiilor, punându-se astfel stavilă cunoaşterii în profunzime a lucrurilor din care este alcătuit universul.

Nu se cunoaşte nici până azi ce este electricitatea, magnetismul, gravitaţia şi alte fenomene ce pot fi definite drept paranormale. Noi înşine suntem un produs paranormal, rezultat din combinarea a două fiinţe microscopice distincte – ovul şi spermatozoid -, ce poartă în structura lor informaţiile ce ne clădesc fizic, psihic şi ne definesc destinul. Înşusi Dumnezeu este o entitate paranormală 100%. Deţine puteri divine supreme, este nemuritor şi este localizat pretutindeni în univers. În universul cunoscut, toate fenomenele sunt paranormale prin geneză şi normale prin repetabilitate.

Potrivit concluziilor oamenilor de ştiinţă tradiţionali, noi detectăm prin simţurile noastre şi prin tehnologia creată de om numai 5% din fenomenele ce au loc în univers. Restul de 95% rămâne invizibil pentru noi. Este constituit din materie şi energie neagră, pe care nu o vedem dar există cu certitudine. S-a descoperit recent că universul în care trăim este atras înspre un alt univers, mai dinamic decât rezultanta gravitaţională a universului nostru. Prin urmare, nici teoria Bing Bang referitoare la crearea universului nu mai este actualitate, dar o menţinem ca minţile noastre să rămână ocupate cu  lucruri inutile.     

În urma unor estimări făcute de oameni de ştiinţă „civili”, rezultă că  particulele cunoscute de către fizicieni reprezintă abia 1% din materia din care este constituit universul. Dezinformarea se menţine şi în fizica cuantica. De pildă, viteza absolută de propagare corpusculară este considerată a fi viteza luminii în vid (aproximativ 300.000 km pe secundă). În manualele şcolare până la cele postuniversitare, se susţine că viteza luminii nu poate fi depăşită. Prin urmare, se induce de timpuriu în mintea omului idea că nu este posibilă călătoria în spaţiul cosmic îndepărtat. În fapt, viteza corpusculară în universul nostru poate fi şi superluminică, până la viteză intantanee. S-a demonstrat că doi fotoni corelaţi, rezultaţi dintr-un atom, comunică telepatic instantaneu de la distanţe de milioane de kilometri în spaţiul cosmic. Este posibil – şi s-a dovedit din punct de vedere ştiinţific acest lucru – ca o particulă să se deplaseze instantaneu prin spaţiul cosmic şi să fie în mai multe locuri deodată. Se practică o dezinfomare crasă şi asupra abilităţilor extrasezoriale latente ale omului, în special în ce priveşte comunicarea telepatică şi teledecţia extrasezorială, pentru a se preveni investigarea în timp real a galaxiei noastre de către neiniţiaţi.

 

Puterea ocultă menţine prin religii embargoul asupra cunoaşterii.

Totodată, puterea ocultă menţine embargoul asupra cunoaşterii şi prin religii. Sintagma „crede şi nu cerceta” invocată în Biblie, este relevantă în acest sens. Omul obişnuit trebuie să creadă ce i se spune şi nu cerceteze pentru a cunoaşte adevărul. Există o logică sinistră la prima vedere, în ascunderea adevărului faţă de masele populare. La ce bun să fie spus adevărul unor indivizi umani care nu au altă preocupare decât să mănânce, să bea, să-şi înşele semenul, să se agreseze reciproc, să agreseze celelalte vieţuitore tereste şi polueze mediul ambiant?   

Pentru masele umane, geneza omului pe pământ rămâne un mister. Dezlegarea acestei enigme a fost lăsată la aprecierea fiecărui individ, cu excepţia dogmelor religioase impuse. Omul poate să creadă despre originea sa ce pofteşte. Că este rezultat al creaţiei divine, că este un produs al evoluţiei speciilor, că a fost creat de extratereştri sau a fost exilat la periferia galaxiei Calea Lactee din cauza firii sale belicoase. (Ipoteză susţinută şi de faptul că celule din oasele animalelor terestre sunt aliniate ordonat, iar cele din oasele umane sunt dispuse haotic - semn că în trecutul îndepărtat omul s-ar fi aflat în afara gravitaţiei terestre.)     

 

Ce spun extratereştrii, despre rasa umană.

Conform unor documente secrete arhivate de un cercetător de la Departamentul de Apărare al SUA, extratereştrii care colaborează cu pământenii la anumite proiecte confidenţiale, pretind că ei ne-au creat pe noi acum 50.000 de ani, prin încrucişare cu versiuni mai vechi ale lui homo sapiens. Şi că ei, la rândul lor, au fost creaţi de o altă rasă extraterestră mai evoluată din punct de vedere psihic şi fizic, având pielea portocalie şi înălţimea de 2,10 – 2,40 m. (La Scăieni, în Curbura Buzăului, în anii ’60 a fost descoperită o necropolă cu schelete gigantice de 2,20 – 2,40 metri. Întâmplător au fost văzute OZN-uri planând deasupra necropolei. Într-un articol viitor, voi reveni cu date interesante asupra acestei probleme.)

 

Ce spun oficiali de la NASA, despre extratereştri.

Fostul astronaut dr. Edgar Mitchell (foto), a şaselea om care a păşit pe Lună, a declarat pe 23 iulie 2008 la Radio Kerrang, West Midlands, UK, că OZN-urile şi extratereştii există, că în ultimii 60 de ani ne-au vizitat planeta iar guvernele ne-au ascuns acest lucru. Iar Clark C. McClelland, specialist în nave spaţiale, a declarat că a văzut un extraterestru de aproximativ 2,20 m înălţime pe monitoare în timp ce se afla de serviciu la Centrul Spaţial Kenedy, la controlul evoluţiei navetei în spaţiu. Extraterestrul stătea vertical în compartimentul navetei destinat încărcăturii. Era în discuţie cu doi astronauţi americani. A observat deasemenea pe monitoare nava extraterestrului, care se afla pe o orbită stabilă în spatele motorului principal al navetei.

         „Am observat acest eveniment timp de un minut şi şapte secunde – a declarat omul de ştiinţă american, Clark C. McClelland (foto) – timp suficient pentru a memora tot ce am văzut. Era vorba de un extraterestru şi o navă spaţială. Era o făptură înaltă de aproximativ 8-9 picioare înălţime (aproximatin 2,20 m), de formă umanoidă, avea două braţe, două picioare, un torace îngust şi un cap de dimensiuni normale pentru statura sa. [...] Îşi mişca foarte mult braţele – ca şi cum ar da indicaţii. Nu am auzit nici o comunicaţie vocală. Casca sa nu era la fel de mare precum ale celor doi astronauţi NASA şi avea un vizor pentru vedere frontală. Avea un mic dispozitiv, probabil pentru comunicaţii, ataşat doar pe partea dreaptă a căştii. Nu am văzut nici un rezervor pentru oxigen. Era înfăşurat cu o centură lată. […] Nu am observat nimic din ceea ce putea fi o armă. […]

         Ulterior am fost contactat de un prieten care mi-a spus că a observat deasemenea un extraterestru de 8-9 picioare înălţime în interiorul compartimentului pentru echipaj al navetei noastre. Ambele misiuni au fost întâlniri DoD (Pentagon) Strict Secret (TS)”.

 

NASA este controlată de Pentagon.

Potrivit declaraţiei făcută de omul de ştiinţă american Clark C. McClelland, NASA nu este o organizaţie spaţială civilă. NASA se află sub controlul Pentagonului.

Prin cariera sa ştiinţifică şi din punct de vedere etic, savantul Clark C. McClelland nu poate fi bănuit de subiectivism. Cităm din NEXUS new times magazine, science & alternative news, dintr-un articol scris de Clark C. McClelland.

„Cu trecutul meu, uşor de verificat, nu există nici o agenţie guvernamentală care să poată spune că sunt nebun. Sunt pionier al programelor spaţiale. Am asistat la lansarea misiunilor Mercury, Gemini, Apollo, Apollo – Soyuz, Skylab, Space Shuttle şi Deep Space precum şi la Staţia Spaţială Internaţională.

Am primit caracterizări de la Walter Cronkite; Maior (r) Donald Keyhoe, Director NICAP; Richard Hall, fost Director adjunct la NICAP; astronom Dr. J. Allen Hynek; etc. Am servit drept Assistant State of Florida şi MUFON Unit Director KSC, Director al NICAP (Comisia Naţională pentru Investigaţii asupra Fenomelelor Aeriene) la Cape Canaveral şi KSC. Am primit menţiuni deosebite din partea senatorilor americani, congresmeni, militari şi oameni de ştiinţă.

De fapt, acestea certifică tot ceea ce a relatat recent, cu mult curaj  prietenul meu, astronautul Edgar Mitchell, membru al misiunii Aopollo 14.

Am lansat sau am fost martorul a 650 de misiuni spaţiale de-a lungul vieţii mele. Sunt expert în recunoşterea vizuală a oricărui tip de navă contruită de oameni, secretă sau de orice fel. Recunosc navele extratereste şi cele neidentificate atunci când le văd. Am fost Directorul Unităţii 3 al NICAP, adevăratul X-Files la Cape Canaveral şi la Centrul Spaţial Kenedy din 1958 până în 1992. [...] Extratereştrii sunt aici!”

În continuare, Clark C. McClelland relatează faptul că a auzit întâmplări cu extratereştri ce au fost văzuţi pe Lună, de către cosmonauţi de la NASA.

Trebuie să admitem că lucrurile din lumea noastră nu sunt tocmai aşa cum le ştim noi. Se pare că ar trebui să fim mai înţelegători în legătură cu cheltuirea banilor publici pe cercetări extraterestre confidenţiale şi să acceptăm că rezultatele prelevate din cercetări de acest gen, nu sunt destinate unui public larg.

Comentarii

Am avut dintotdeuna sentimentul ca ceva nu e-n regula cu religia si am considerat-o dogmatica. Simteam un fel de manipulare subtila prin cuvinte cu care se profita si se mai profita de lipsa de cunoastere a oamenilor.
Asa cm se spune in Tabla-8:...in mister se afla invatatura (cunoasterea) ascunsa! Este curajos si salutar faptul ca spuneti lucrurilor pe nume; ca dati oamenilor prilejul sa decida singuri ce sa creada , fara a interveni in modul lor de perceptie! Tot inainte!

Religia.....depinde fiecare caum o ia si cat este de habotnic...dar religia isi are rostul ei in societate. Sa nu uitam ca fecare suntem unici in felul nostru, cunoasterea vine odata cu viata si cu experientele prin care trecem. Daca D-voastra stimata Doamna Emilia Mironica a-ti avut dintodeauna sentimentul ca ceva nu e in regula cu religia, depinde de multi factori...Lumea simpla care nu are banii necesari sau cunostintele necesare ca exista si alte "invataturi" decat biserica, in momentele de desnadejde si agonie ale vietti, merge si-si uneste mainile in rugaciune, asculta SF. Liturghie, eventual se impartaseste astfel isi gaseste linistea iar saptamana pe care o incepe primeste o "alta culoare" Si va spun asta din propria mea experienta din timpul comunismului, am trit evenimente dureroase, "singura printre dusmani", dar n-am recurs nici la alcool, nici la tranchilizante sau alte droguri, postul si rugaciunea, increderea ferma in Dumnezeu. Dupa '89 in schimb , mergand la anumiti maestri pentru initieri, am fost manipulata mental...n-am sa intru in amanunte pentruca nu este cazul. Ceia ce doresc in schimb sa mai adaug este faptul ca fica mea participand la cursuri de radiestezie, instructoarea care tinea cursurile vorbea urat despre parintii anumitor cursanti zicand ca trebuie sa le taie copiilor legaturile cu ei(parintii) pentruca sunt vrajitori! Ei! despre acesti maestri ce parere aveti??? Am citit si am studiat mult toata literatura esoterica care mi-a picat in mana, dar am ajuns la o concluzie: Poti sa ai toata puterea si bogatiile pamantului, toata frumusetea si talentele din lume, daca-ti lipseste IUBIREA, cu tot ceia ce ai, provoci doar suferinta....Dupa cum se vede si se aude LUMEA este plina de suferinta...atunci, prefer sa intru intr-o biserica sau intr-un coltisor al modestei mele casute, sa-mi unesc palmele in rugaciune catre CREATORU tuturor universurilor, sa trimit IUBIRE intrgii creatii si sa simt IUBIRE si-n sufletul meu...

Maria

danutilasciuc's picture

cel care mi-a daruit initierea..al carui nume nu conteaza desi poza i-o mai port adesea ca avatar in micile mele giumbuslucuri internaute... a fost intrebat despre originea omului pe pamant...desi fara sa raneasca pe cineva incearca sa indemne discipolii doar catre chestiuni practice legate strict de meditatie si a raspuns totusi sec, ca suntem rodul unei civilizatii extraterestre venite demult pe acest pamant si ca teoria evolutionista a lui darwin nu e valabila speciei umane.
Asa incat am sa spun si eu doar atat:
Vietile noastre sunt importante...au un scop atat de nobil...incat nu se merita sa le irosim impaunandu-ne cu acest pseudomister care nu serveste nimanui.
Ok, exista extratrestrii, exista alte civilizatii...mi se pare inclusiv logic, spatiul e imens...insa ce ar fi sa ne concentram pe tel: know thyself ! ;))) sa prindem o tehnica de meditatie si s-o urmam pana descoperim adevarul de dincolo de ego

Religia este necesara si Buna atata timp cat nu duce la fanatism si extremism manifestat prin violenta. Religia mea este Iubirea , Iertarea si Toleranta. De ce? Gandind pozitiv simt o bucurie care-mi invaluie tot corpul si am remarcat ca cei care ma intalnesc cand am astfel de stari se lumineaza instantaneu si zambesc. Am lasat trecutul la locul lui si traiesc acum. Nu mai vreau sa-mi incorsetez mintea cu idei preconcepute ; accept tot ce simt ca este pozitiv si inchid "usa" stresului! Sunt constienta din ce in ce mai mult de rolul important al imaginatiei (creatiei , daca doriti) si orice forma de manifestare pozitiva ma incanta si ma atrage. Sunt vegetariana , iubesc natura , animalele etc. , si ma intristez cand vad cum este exploatata si chinuita planeta noastra! Si daca intr-o zi voi intalni acei extraterestrii evoluati pozitiv , ma voi alatura lor fara a sta pe ganduri! In acelasi timp respect dreptul fiecaruia la propria opinie , pentru ca , la final fiecare este responsabil mai devreme sau mai tarziu de ceea ce gandeste (gandul este o energie care se propaga cel mai rapid).

Religia este necesara si Buna atata timp cat nu duce la fanatism si extremism manifestat prin violenta. Religia mea este Iubirea , Iertarea si Toleranta. De ce? Gandind pozitiv simt o bucurie care-mi invaluie tot corpul si am remarcat ca cei care ma intalnesc cand am astfel de stari se lumineaza instantaneu si zambesc. Am lasat trecutul la locul lui si traiesc acum. Nu mai vreau sa-mi incorsetez mintea cu idei preconcepute ; accept tot ce simt ca este pozitiv si inchid "usa" stresului! Sunt constienta din ce in ce mai mult de rolul important al imaginatiei (creatiei , daca doriti) si orice forma de manifestare pozitiva ma incanta si ma atrage. Sunt vegetariana , iubesc natura , animalele etc. , si ma intristez cand vad cum este exploatata si chinuita planeta noastra! Si daca intr-o zi voi intalni acei extraterestrii evoluati pozitiv , ma voi alatura lor fara a sta pe ganduri! In acelasi timp respect dreptul fiecaruia la propria opinie , pentru ca , la final fiecare este responsabil mai devreme sau mai tarziu de ceea ce gandeste (gandul este o energie care se propaga cel mai rapid).

Religia este necesara si Buna atata timp cat nu duce la fanatism si extremism manifestat prin violenta. Religia mea este Iubirea , Iertarea si Toleranta. De ce? Gandind pozitiv simt o bucurie care-mi invaluie tot corpul si am remarcat ca cei care ma intalnesc cand am astfel de stari se lumineaza instantaneu si zambesc. Am lasat trecutul la locul lui si traiesc acum. Nu mai vreau sa-mi incorsetez mintea cu idei preconcepute ; accept tot ce simt ca este pozitiv si inchid "usa" stresului! Sunt constienta din ce in ce mai mult de rolul important al imaginatiei (creatiei , daca doriti) si orice forma de manifestare pozitiva ma incanta si ma atrage. Sunt vegetariana , iubesc natura , animalele etc. , si ma intristez cand vad cum este exploatata si chinuita planeta noastra! Si daca intr-o zi voi intalni acei extraterestrii evoluati pozitiv , ma voi alatura lor fara a sta pe ganduri! In acelasi timp respect dreptul fiecaruia la propria opinie , pentru ca , la final fiecare este responsabil mai devreme sau mai tarziu de ceea ce gandeste (gandul este o energie care se propaga cel mai rapid).

cum se face ca acestia discuta doar cu americanii desigur, bineintele ca este o facatura grosolana.