Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Ce nu se spune despre coronavirus

Se pare că există o legătură între pandemia de coronavirus și tratativele secrete pe care le duc unele guverne cu rase umanoide extraterestre. Nu mai este cazul să scriu despre civilizațiile umane din alte sisteme solare. Existența extratereștrilor a fot recunoscută recent de NASA (National Aeronautics and Space Administration) și de alte organisme oficiale abilitate. Oamenii de știință de la NASA au declarat, că în alte sisteme solare sunt mii de civilizații umane, superioare civilizației tehnologice terestre. (Sursa: The Telegraph).

Astronave din alte sisteme solare survolează planeta noastră de mii de ani. Guvernul Marii Britanii a rezervat un culoar de zbor exclusiv pentru astronave extraterestre, pentru a se evita coliziunile cu aeronavele terestre. Mii de observatori umani, printre care se află foști cosmonauți, comandanți militari, ingineri aerospațiali, foști miniștri, etc., au depus mărturii în privința existenței raselor umane extraterestre. A se vedea și articolul din JURNAL PARANANORMAL, intitulat NASA a divulgat un secret absolut: și în alte sisteme solare există civilizații umane.

Astronavele din alte sistemele solare survolează Pământul de mii de ani.

Despre colaborarea unor guverne cu rase umanoide extraterestre nu insist, întrucât am publicat destule articole despre legăturile secrete ale unor oficialități guvernamentale, cu umanoizi din alte sisteme solare. Exemple sunt multe, mă opresc doar la câteva.

Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut umanoizi extratereștri colaborând cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au spus că în ultimii 60 ani extratereștrii ne vizitează frecvent planeta și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii dar guvernele ne ascund acest lucru. Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson de la U.S. Air Force – SAC Control Officer, profesorul dr. Robert Jacobs de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, profesorul emerit dr. Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon - fost agent CIA, Clifford Stone, de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștri din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan - Senior FAA Official, Accidents Investigations, Paul Hellyer - fost ministru al Apărării din Canada și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea și articolul publicat în JURNAL PARANORMAL, intitulat Adevărul despre civilizațiile extraterestre).

Și comandați militari ruși au anunțat că au stabilit contacte cu rase umane extraterestre. În acest scop a fost înființată Unitatea militară specială 10003. Generalul Mikhail Moiseev, șeful Statului Major al Armatei, a declarat: „Civilizația umană nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau să distrugem și alte civilizații apropiate, dar, altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”.

Forțele militare terestre au încercat de repetate rânduri să provoace astronavele extraterestre la luptă, pentru a vedea cu ce arme ripostează. Până când extratereștrii își vor pierde răbdarea…

Astronavă extraterestră, luată în colimator de un avion militar.

De ce nu intervin extratereștri pentru oprirea răspândirii virusului ucigător pe Terra?

Rămân câteva întrebări stânjenitoare, care nu au obținut un răspuns satisfăcător din partea oficialităților. De ce nu intervin extratereștri pentru eradicarea pandemiei de coronavirus de pe Terra? De ce conducătorii noștri politici, aleși prin vot democratic, nu cer sprijinul extratereștrilor pentru oprirea pandemiei de coronavirus, care amenință viața populației umane terestre? Care este miza tratativelor secrete purtate de unele guverne cu rase umanoide din alte sisteme solare referitoare la reducerea populației umane terestre, în condițiile proliferării necontrolate a omenirii, împuținării resurselor de hrană și contaminării resursele de apă potabilă din vina exclusivă a speciei umane?

Guvernele ne cer să credem numai în informații oficiale

Guvernele ne cer să credem numai în informații oficiale, elaborate de autorități. Am fost mințiți secole de-a rândul din surse oficiale, că suntem siguri în Univers. Religiile de pe mapamond, finanțate de guverne, ne-au mințit tot timpul asupra realităților din Univers. Secole de-a rândul au fost inoculate omenirii informații false, potrivit cărora soarele și stelele se rotesc în jurul Pământului iar întreagă omenire își trage obârșia din Adam și Eva, sub supravegherea unui ”dumnezeu” nemilos, sub formă de bărbat bătrân (cu nevoi biologice specifice rasei umane!), care le cere oamenilor supunere necondiționată – falsuri pe care le poate demonta azi și un copil din ciclul școlar primar.

Politicienii care ne conduc ne sfătuiesc să nu răspândim panică în rândul populației, cu știri false despre coronavirus. Ne îndeamnă să credem numai în știri oficiale. Panica de turmă se naște numai în minți primitive, neinformate asupra fenomenelor ce au loc în mediul înconjurător. Guvernele și religiile au contribuit din plin la dezinformarea speciei umane terestre asupra realităților existente în Univers. În manuale școlare, în lucrări academice au fost publicate informații false despre fenomenele ce au loc în imensitatea Universului. Secole la rând am fost mințiți, din surse oficiale, că nu există nicio dovadă că ar mai exista civilizații umane în Universul în care trăim. Recent a fost recunoscut faptul, tot din surse oficiale, că există mii de civilizații umane în Univers superioare civilizației tehnologice terestre. Și guvernele ne cer în continuare să credem numai în informațiile elaborate din surse oficiale!

Pe de altă parte, populația trebuie să urmeze întocmai recomandările forurilor oficiale, privind combaterea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Nivelul civilizației unei națiuni este indicat de numărul îmbolnăvirilor cu acest virus ucigător. Indivizi iresponsabili cu gândirea primitivă, nu țin cont de recomandările oficiale pentru protejarea omenirii. Și degenerații speciei umane trebuie să țină seama, că nu au nici un drept să contamineze cu coronavirus pe concetățenii lor. Să fie obligați și dânșii să respecte carantina, nu să umble brambura prin locurile publice și să răspândească virusul ucigător. Conform unor studii recente elaborate de epidemiologi britanici, un pacient infectat cu coronavirus poate transmite boala la 65.000 de oameni. Cei care nu respectă carantina devin astfel inamici publici și trebuie sancționați ca atare.

Prin topirea ghețurile polare, vor fi eliberate alte virusuri letale

Ne așteaptă și alte încercări nefaste. Odată cu încălzirea globală, din vina exclusivă a omului, se vor elibera din ghețurile polare bacterii și virusuri ucigătoare pentru speciile biologice terestre. Omenirea va pierde cu siguranță acest război cu un inamic invizibil, cu o virulență de neimaginat, ce se va răspândi în mod alert pe tot globul. Repet, din vina exclusivă a omului.

A venit timpul să spunem lucrurilor pe nume. În cadrul fiecărui gen biologic există ramuri distincte: indivizi prădători și indivizi care sunt pradă acestora. Și în cadrul speciei umane sunt indivizi prădători și indivizi pradă. Indivizii umani prădători au creierul subdezvoltat programat pe ură, furt, tâlhărie și crime. Ei nu se supun legilor elaborate de guverne; dar pot fi siliți să respecte normele de conduită civică, altfel se va instaura haosul pe Pământ. Eu sunt convins, că micșorarea creierului la specia umană terestră și manifestările schizoide pot fi remediate tot pe cale cerebrală.

Există un licăr de speranță pentru omenire

Revin cu întrebări stânjenitoare pentru conducătorii noștri politici actuali. De ce nu se cere sprijinul extratereștrilor pentru oprirea pandemiei de coronavirus, care amenință viața populației umane terestre? De ce nu intervin extratereștri pentru eradicarea pandemiei de covid-19? Care este miza tratativelor secrete purtate de unele guverne cu rase umanoide din alte sisteme solare, referitoare la reducerea populației terestre în condițiile proliferării necontrolate a omenirii, împuținării resurselor de hrană și contaminării resurselor de apă potabilă, din vina exclusivă a speciei umane? Prin acțiunile sale reprobabile, omenirea a dat dovadă că deține o inteligență mediocră, comparativ cu speciile biologice terestre evoluate. Înverșunarea omului de a distruge mediul în care trăiește este cauzată de involuția creierului uman. Au fost întrerupte legături esențiale între cele două emisfere cerebrale din vina exclusivă a speciei umane.

Viitorul omenirii a fost lăsat pe seama unor guverne formate din cetățeni aleși prin vot democratic. Vot democratic, înseamnă anularea voturilor cetățenilor în cunoștință de cauză, prin voturile cetățenilor în necunoștință de cauză, pentru că aceștia reprezintă majoritatea populației cu drept de vot. Guvernele sunt constituite din cetățeni aleși de către votanții în necunoștință de cauză. Cu urmările ce se cunosc.

Singura cale de a contracara acțiunile distrugătoare asupra vieții comise de indivizi cu manifestări psihotice, constă în votul nostru în cunoștință de cauză. Dar mai întâi trebuie informată populația asupra realităților existente în Univers și a fenomenelor ce au loc în mediul înconjurător. Până atunci vom fi mânați ca o turmă cu ochii legați către un orizont obscur, care prevestește dispariția speciei umane pe Terra.

Vasile Rudan

Nota autorului. Articolul următor trebuie citit de fiecare semen. Conține informații reale despre renașterea vieții, după decesul biologic actual. Mărturii ale unor oameni, ce au trecut prin moarte clinică.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.