Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Ce trebuie să știm înainte să apelăm la terapii alternative

Semenii noștri care practică medicina alternativă nu sunt înzestrați cu puteri divine, pentru a vindeca boli considerate drept incurabile de medicina tradițională. Tămăduitorii alternativi (încă nu există un termen consacrat acestei profesii) nu cedează din energia lor vitală, în favoarea însănătoșirii bolnavilor. Dacă s-ar produce transferul de energii vitale între terapeut și pacient, vindecătorul s-ar îmbolnăvi și nu ar mai fi capabil să lecuiască persoane suferinde. Transferul de energii dintre terapeut și  pacient este contraindicat, întrucât în biocâmpul uman – ca, de-altfel, în orice câmp energetic - se manifestă și energii distructive, pe care le-ar prelua în mod accidental persoana suferindă. Vindecătorii alternativi aplică tehnici individuale prin care mobilizează energiile vitale ale bolnavilor, determinându-i să se vindece singuri, prin propriile lor energii subconștiente. De reușita tehnicilor personale aplicate asupra persoanelor suferinde, depinde clasificarea terapeuților din punct de vedere profesional. Excepție fac terapeuții născuți cu gene extraterestre, dar acești vindecători sunt extrem de rari. A se vedea în acest sens, articolul din Jurnal Paranormal, cu titlul Copii stelari, cu gene extraterestre.

Vindecări miraculoase, recunoscute de medicina actuală

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în Statele Unite de compania HCD Research, 73% dintre medicii chestionați cred în miracole ale vindecării, chiar și în situații dramatice în care doctorii nu dau nici o șansă de supraviețuire unor pacienți cu boli considerate incurabile. O parte însemnată dintre medicii participanți la sondaj, au declarat că au asistat personal la miracole ale vindecării, ce nu pot fi explicate de medicina actuală. Doctorul Carl Olson, de pildă, oncolog la St. Mary's din Columbia, având o practică de 30 de ani în tratarea cancerului, a fost martorul unor vindecări miraculoase, pentru care nu există nici o explicație științifică. "Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nici o îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie", a declarat doctorul Carl Olson. Prin miracole ale vindecării, sute de oameni se întorc în fiecare an la viața normală, reluându-și activitățile profesionale cât şi cele spirituale.” (Citat din articolul Vindecarea paranormală instantanee nu este un mit!).

Despre miracole vindecării ale unor maladii incurabile – de exemplu, deferite forme de cancer – au depus mărturie și alți medici consacrați, printre care și doctorul Alexis Carrel, laureat al Premiului Nobel pentru medicină. Un șaman din America Centrală a vindecat trei oameni de rabie (turbare) – boală incurabilă din punctul de vedere al medicinei alopate actuale – în prezența unei comisii de medici, ce a asistat la actul vindecării făcute de către șaman. Tot datorită unui miracol al vindecării instantanee, săvârșit de un copil la începutul lunii decembrie 1989, autorul acestui articol de află în viață.

Despre eficiența terapiilor alterative

A fost demonstrat în mod repetabil, că prin terapii alternative pot fi vindecate boli considerate incurabile de către medicina tradițională. Vindecarea omului depinde de reușita terapeutului privind mobilizarea energiilor vitale existente în subconștientul pacientului și de aportul psihic al bolnavului la procesul vindecării sale. Există cu certitudine și energii vindecătoare de proveniență divină. Dacă ne îmbolnăvim o maladie incurabilă, nu trebuie să ne pierdem speranța în vindecarea trupului nostru. Trebuie să credem cu tărie, că vindecarea noastră se poate produce și instantaneu, ca urmare a unor factori necunoscuți, a căror evoluție se află mai sus de înțelegerea noastră.

Bruno Gröning – cel mai mare terapeut cunoscut în istoria medicinei alternative, vindeca instantaneu câte 5.000 – 10.000 bolnavi incurabili. 


Înainte să apelați la serviciile unui terapeut alternativ, să cereți și sfatul medicului de familie. A fi de dorit să existe și câte un psiholog în cabinetele de terapii alternative, dacă terapeuții în cauză nu posedă noțiuni de psihologie necesare pentru pregătirea bolnavului din punct de vedere psihic, înainte să beneficieze de tratamentul alternativ. Pentru a se obține rezultate scontate, vindecătorul trebuie să fie convins în sinea sa că procedeul terapeutic pe care îl aplică unui bolnav este corect, iar bolnavul trebuie să creadă cu tărie în eficiența tratamentului la care va fi supus.

Repararea aurei” bolnavului – o dovadă clară de impostură terapeutică

În clasamentul terapeuților alternativi predomină profesioniști onești, alături de amatori. Există și indivizi care practică impostura la periferia medicinei alternative. Dacă un terapeut pretinde că vedeaura” bolnavului, este un exemplu tipic de impostură terapeutică. Așa-zisă aură umană  - în fapt, biocâmpul uman - nu poate fi văzută de nimeni. Biocâmpul uman reprezintă o însumare de energii biologice emise de organele din corpul omenesc pe diferite frecvențe și se extinde în spațiul înconjurător pe distanțe neterminabile. De pildă, componenta termică a biocâmpului, poate fi detectată prin termoviziune de la distanțe de 3 – 4 kilometri. A se vedea în acest sens și articolul intitulat Partea invizibilă a omului, pe înțelesul  tuturor.

Biocâmpul uman (aura”) este rezultatul funcțiilor biologice ale organismului viu și nu organele omului funcționează după cum le dictează radiațiile din biocâmp. Despre repararea aurei umane” nici nu poate fi vorba. Este ceva asemănător cu ”repararea” fumului, pentru a se regla focul.

Viitorul medicinei bioenergetice și al medicinei naturiste

Cât timp industria farmaceutică mondială pune în fabricație numai medicamente care nu vindecă definitiv bolile de care suferă omenirea, ci sunt menite să întrețină maladiile în faza cronică, pentru a-i obliga pe suferinzi să cumpere medicamente toată viața, medicina bioenergetică va prospera. La fel și medicina naturistă. Deocamdată, patronatul industriei medicamentelor este orbit de mirajul banilor – bani care vor fi lăsați de izbeliște pe Pământ, întrucât viața actuală a omului este scrută. Foarte   scurtă. Trece într-o clipă. Contează numai faptele comise de ființa umană, ce se atașează indisolubil de energiile noastre sub formă de informații corpusculare, ce ne vor influența destinul în viața viitoare. (A se citi în acest sens și articolul publicat în Jurnal Paranormal, cu titlul Secrete guvernamentale: ”Viața omului nu este o întâmplare; este ceva ce trebuia să se întâmple”).

Propun pe această cale, definiția energo-terapeut pentru specialiștii care activează în acest domeniu al medicinei alternative. Denumirea energo-terapeut este conformă cu tehnicile aplicate de către acești tămăduitori ale suferințelor incurabile ale omenirii.

Nota autorului. Am fost întrebat pe internet, în repetate rânduri, care este cel mai eficient energo-terapeut român și la care adresă se află cabinetul său. Nu pot să mă pronunț asupra eficacității profesionale a terapeuților alternativi. Pot, în schimb, să vă înlesnesc să luați legătura personal cu ei.
 

Începând cu data de 20.11.2017, JURNAL PARANORMAL deschide o secțiune cu adresele și datele de contact ale cabinetelor particulare de terapii alternative, existente pe teritoriul României.


Informații la adresa redacției: www.jurnalparanomal.ro

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.