Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Chimistul Shane Ellison: “Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația”

Shane Ellison, om de știință premiat. Masterat în chimie organică. Fost angajat la Array BioPharma și Eli Lilly.

„Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.
Deci este un model de business care oferă oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – inventarea maladiilor. Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide”.

„Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și atunci se inventează alte maladii. Cu preparate psihiatrice se pot inventa maladii fără sfârșit. […] Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?”

„Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința. Cel puțin 125.000 de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici.”

Mărturisirea chimistului Shane Ellison este șocantă. Ea se adaugă la numeroase semnale trase de oameni de știință onești, în ceea ce privește industria medicamentelor și nocivitatea acestor preparate asupra omului. Mai nou, de câțiva ani asistăm la o publicitate deșănțată în mass-media, pentru produse farmaceutice. Bolnavii sunt îndemnați, prin reclame subliminale, să cumpere medicamente pentru maladiile pe care le au sau cred că le au. Nu mai contează prescripția medicului curant. Contează ca bolnavii să cumpere cât mai multe medicamente, ca industria farmaceutică să prospere. Medicamente care produc efecte secundare dezastruoase în plan organic. Ar fi suficient să citim prospectul atașat la un medicament, pentru a ne da seamă de efectele negative pe care le produce asupra organismului uman. Printre efectele secundare provocate de medicamente, se numără și decesul bolnavului!

Ce ar fi de făcut într-un asemenea caz de malpraxis, practicat la scară industrială? Nu ne rămâne altă posibilitate decât să apelăm la terapiile alternative: psihoterapie, terapie placebo - care are aceeași eficiență cu medicamente de sinteză, minus efectele secundare produse de acestea -, la terapii naturale sau la vindecarea paranormală instantanee. A se vedea în acest sens și articolul publicat în Jurnal Paranormal, intitulat Vindecarea paranormală instantanee nu este un mit! Pe când școlirea viitorilor medici și în activarea energiilor paranormale ale omului, pentru a controla cu mintea procesele organice din corpul său?

Care ar fi viitorul medicinii alopate, în cazul în care omenirea ar lua decizia să renunțe la medicamentele aflate în uz curent? Simplu: medicii s-ar orienta pe diagnoza maladiilor de care suferă pacienții lor, iar ca tratament i-ar îndruma către cabinete de medicină alternativă. În paralel, ar funcționa și cabinete de terapii alternative, în care să-și desfășoare activitatea terapeuți care nu sunt medici, dar au capacități vindecătoare recunoscute. În acest mod s-ar reduce substanțial numărul impostorilor care activează în aria medicinii alternative, iar omenirea ar fi mai sănătoasă și cu mai multă încredere în actul medical.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.