Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Chimistul Shane Ellison: adevărul despre fabricarea medicamentelor

În completarea articolului publicat în JP, cu titlul Ce ne ascund guvernele: Medicamentul care vindecă definitiv nu este rentabil.


„Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația”.

Shane Ellison, om de știință premiat, Masterat în chimie organică. Fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly

„Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Tineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm”.
Deci este un model de business care oferă oamenilor medicamente toată viața. Ce este de făcut când se termină simptomele? Următorul nivel de publicitate a medicamentelor – inventarea maladiilor.


Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide.

Dacă nu există simptome, atunci se termină clientela pentru vânzări și rămâne doar să se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteți inventa maladii fără sfârșit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Două cuvinte: Dovediți acest lucru. (n.r: "Proove it", En.) Și dacă medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi în nouă cazuri din zece, nu administrați medicamentul. Acest lucru oferă pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depistează în toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocând aceleași efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reușesc să le vândă? Cum le vând?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar să plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința.


Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici.

Cel puțin 125 de mii de persoane mor în fiecare an din cauza medicamentelor prescrise de medici. S-ar crede că ar trebui să se cheltuiască mai mulți bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalității. Nu. Companiile farmaceutice continuă să dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Să hipnotizeze oamenii.

Îi hipnotizați și îi obișnuiți cu medicamente, îi îndreptați la psihiatri, încât oamenii să înghită în liniște Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veți sprijini o industrie de miliarde de dolari, care face o mulțime de oameni bolnavi și care prosperă în urma acestui lucru.”

Sursa: suntsanatos.ro

Ce este de făcut în această situație? Cred că ar trebui să ne orientăm către terapii alternative. Să folosim remedii naturale, să facem uz de placeboterapie, să încercăm să ne vindecăm prin psihoterapie și prin alte mijloace terapeutice naturiste. Aceste remedii presupun dezvoltarea noastră psihică, pentru a controla cu mintea procesele organice din corpul nostru. Este greu în aparență; în fapt este posibil ca la orice vârstă să preluăm controlul asupra funcțiilor noastre  fiziologice.  

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.