Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Coincidență stranie: cutremurul de 7,5 grade Richter în București a fost anunțat în timpul intensificării focarelor geopatogene seismice

Situația la zi mă determină să amân pe data viitoare publicarea articolului promis. Vă asigur că materialul este de interes major pentru specia umană și trebuie citit. Până atunci intervin într-o situație internă, ce mă privește nemijlocit: predicția cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale ale omului.

La 13 octombrie 2018 a început exercițiul simulativ de producere a unui mare cutremur în București, de 7,5 grade pe scara Richter. Exercițiul va dura 5 zile și este monitorizat de Comisia Europeană, NATO și Agenția federală pentru managementul situațiilor de urgență. Potrivit Comunicatului emis de Ministerul de Interne, se va include implicarea tuturor autorităților din România, inclusiv Președinția. „Se dorește să fie cât mai aproape de realitate. Nu facem un show. Asta vreau să se înțeleagă“, a declarat Raed Arafat, reprezentantul Ministerului de interne. Mobilizarea autorităților naționale de prestigiu cât și cele care monitorizează evenimentul seismic, ar trebui să ne pună pe gânduri. Mai ales ajutoarele străine care însoțesc exercițiul.

O coincidență stranie s-a înregistrat tot pe data de 13 octombrie 2018. Focarele geopatogene seismice au ajuns la limita maximă de evoluție, indicând posibilitatea producerii unui cutremur devastator în București! Or, acest lucru nu se poate constata decât prin metoda de predicție a cutremurelor prin mijloace extrasenzoriale umane, pe care a descoperit autorul după trei decenii de teste experimentale, făcute sub controlul Armatei. Spun că este o coincidență stranie faptul că cele două date se suprapun, nu că ar fi vorba de furt intelectual a căror autori ar trebui căutați printre seismologii de peste hotare. Că seismologii români sunt prea comozi să fie interesați de problema prevenirii cutremurelor. Ei au seismografele lor primitive pe care le consultă zilnic, fără bătăi de cap inutile. A se vedea și articole din Jurnal Paranormal, intitulate Apel către Comunitatea Oamenilor de Știință: nu se produce nici un cutremur de pământ, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice și Seismologii americani confirmă, indirect, metoda Rudan de predicție a cutremurelor.

Pericolul declanșării unui mare cutremur în București a trecut; deocamdată. Focarul geopatogen seismic din București pe care îl monitorizez s-a retras în parametri de așteptare”. Energiile telurice s-au descărcat prin vreo 20 cutremure de intensitate medie, specificate pe harta Centrului Seismologic Mediteranean European.

Menționez că intensificarea focarelor geopatogene seismice într-o zonă geografică, nu înseamnă că se va produce un cutremur major în acel perimetru. Dar - atenție! - nu se produce nici un cutremur de pământ într-o zonă dată, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice. Corespunzător datelor cumulate până în prezent privind frecvența intensității focarelor gopatogene seismice, este posibil ca și în București să se declanșeze un cutremur catastrofal. Surprinde amnezia de care dau dovadă seismologii, prin omiterea menționării autorului descoperirii metodei de predicție a cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane. Oamenii de știință recunosc capacitatea unor specii de animale de a simți structurarea viitoarelor cutremure și să evite zonele supuse riscului seismic, dar omului i se refuză - în mod oficial - această facultate a materiei vii.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.