Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

COLONELUL EMIL STRĂINU A INTRAT ÎN POSESIA UNOR HĂRȚI MILITARE STRICT-SECRETE ALE NATO

Am cerut lui Emil Străinu – actualul general de brigadă în rezervă - ca în termen de 30 de zile să fie șterse toate calomniile referitoare la numele meu, postate pe internet de trepădușul său iresponsabil, Ionuț Musceleanu, inclusiv știrea falsă că aș fi murit și să uităm că ne-am cunoscut. Trepădușul său a afirmat, pe internet, că ”dacă Emil Străinu s-ar fi mișcat mai repede, derbedeul ăsta nu ar mai fi scos capul în lume”. Emil Străinu nu a răspuns la oferta mea. Se vede treabă, că aburii lui Bachus i-au întunecat mintea; drept care, sunt silit să vorbesc despre ceea ce luasem hotărârea să nu vorbesc niciodată.

Pentru urmărirea extrasenzorială a jurnaliștilor români răpiți în Irak, am cerut colonelului Emil Străinu – care era membru al Celulei de criză de la Palatul Cotroceni – o hartă militară de Sat Major la scara 1:25.000, reprezentând capitala Irakului și zone limitrofe. După 4 zile, Emil Străinu a adus în locuința mea 2 hărți militare strict-secrete ale NATO, cu dimensiuni aproximative de 2,50 x 2,00 metri și o hartă militară a capitalei Irakului, Bagdad, cu zone limitrofe. Pe una din hărțile militare de dimensiuni mari, prevăzută cu indicația „top-secret”, erau amplasate dispozitive militare ale NATO aflate pe sol și în subsol din Orientul Mijlociu; iar pe cealaltă hartă, prevăzută de asemenea cu indicația „top-secret”, erau trasate liniile aeriene militare secrete ale NATO din Orientul Mijlociu.

Am folosit pentru detecții extrasenzoriale harta pe care era reprezentată capitala Irakului și zonele limitrofe. După terminarea monitorizării extrasenzoriale asupra celor trei jurnaliști români ”răpiți” în Irak și pentru ”răscumpărarea” cărora a fost scoasă din țară o grămadă de bani, am cerut în repetate rânduri colonelului Emil Străinu să ia hărțile secrete ale NATO din locuința mea, ca să-mi pot aduce familia acasă. Hărțile au rămas în locuința mea mai bine de două luni de zile, până s-a decis Emil Străinu să le recupereze. Pentru mine a rămas un mister, pentru ce mi-a adus Emil Străinu hărți militare strict-secrete ale NATO reprezentând toată zonă a Orientul Mijlociu și unde le-a dus ce le-a recuperat din locuința mea. Refuz să cred, că atacul vascular pe care l-am suferit ulterior, care mi-a afectat funcția vorbirii și sănătatea în urma unei vizite la locuința mea a unui emisar al Celulei de criză, ar fi fost provocat intenționat. Știrea falsă că aș fi murit postată pe internet de trepădușul său iresponsabil și acoperirea numelui meu cu o bandă de hârtie lipită pe căsuța mea poștală, amplasată la parterul blocului, pledează în favoarea ipotezei ”eliminării” mele intenționate.

Organizația militară NATO s-a dovedit a fi penetrabilă pentru un ofițer de informații căzut în patima alcoolului, care în patru zile a putut să facă rost de hărți strict-secrete cu obiective militare ale NATO din Orientului Mijlociu, să le depoziteze fără nicio asigurare timp de două luni de zile într-o locuință particulară și apoi să le ducă într-o direcție necunoscută. Să ne mai mirăm de intenția președintelui american, Donald Trump, de a retrage SUA din NATO?

Vasile Rudan

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.