Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Concluzia oamenilor de știință: trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mentală a speciei umane

Parlamentul European continuă acțiunea sa nefastă, îndreptată asupra sănătății cetățenilor din statele membre ale UE. Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului abominabil de trecere la ora de vară, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora ceastă procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul organic și psihic al omului, Parlamentul European se face părtaș la crime împotriva umanității.

Profesor dr. Till Roenneberg, de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen.

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat că din cauza trecerii la ora de vară costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde de euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman. ”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte. Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituția europeană se apără din nou susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post.)

Cum se explică faptul că legi elaborate în cadrul Uniunii Europene – printre care și legea fumatului -  sunt obligatorii pentru toate statele membre ale UE, iar în privința trecerii la ora de vară și a ravagiilor pe care le face acest nefericit obicei în planul sănătății umane, UE se disculpă ”susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”? Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc. Într-un studiu publicat în revista Science, de pildă, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mentală a speciei umane. Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara, parțial, pagubele produse la nivelul organic și psihic al omului,  cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei medicamentelor, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni.

Singura soluție viabilă pentru masele umane din interiorul Uniunii Europene de a scăpa de acest flagel premeditat de către  politicieni, este oprirea din start a nebuniei ce se manifestă la unii europarlamentari, prin sancționarea lor politică în timpul prezentării la vot pentru un nou mandat. Că dinspre partea politicienilor noștri, să nu ne facem speranțe deșarte. Am avut și noi o loază de politician evreu corupt la U.E., care, surprins de jurnaliști britanici că încasa șpagă, a refuzat să-și dea demisia din Parlamentul European, pentru a nu pierde beneficiile de europarlamentar. Partidele românești au trimis în UE ”politicieni” făcuți la grămadă, tot unul și unul: un fost oier, ce s-a chinuit să citească un discurs întocmit de consilierii săi; fiica unui fost președinte, ce stâlcea limba română ca un școlar repetent din ciclul primar; o mătușă iresponsabilă, ce și-a pus nepoata în fotoliul său din Parlamentul României, ca să… voteze legi. Și le-a votat! Naște întrebarea, dacă și în Parlamentul European mătușa nepoatei devenită ”parlamentar” român pentru o zi, tratează votul tot în bășcălie. La care se adaugă nevestele și metresele unor politicieni români, ce au fost propulsate în Parlamentul European pentru ași asigura venituri și pensii substanțiale, ale căror soți sau amanți se află în ancheta DNA pentru corupție.

Ce face românul obișnuit în acest timp? Simplu: se încolonează în spirit de turmă și se prezintă cuminte la vot, ca să-i aleagă în continuare pe aceiași politicieni. Ce urmări va avea votul său, dat în necunoștință de cauză, este peste puterea sa de a înțelege. Prin votul acordat politicienilor corupți, românul își distruge legătura ancestrală cu pământul strămoșesc, își compromite propria sa sănătate, viața și sănătatea urmașilor săi, renunțând astfel la dreptul său la nemurire. Este posibil ca și restul politicienilor actuali din UE, să fie aleși după criterii întrucâtva asemănătoare. Politica dusă în prezent de către grosul politicienilor din UE, pledează în sprijinul acestei ipoteze. A se vedea și decizia năstrușnică a Uniunii Europene, de a se repartiza cote obligatorii de migranți către țările membre ale UE.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.