Cu 30 de ani în urmă, am recuperat vederea prin procedee paranormale. La vârsta de 86 de ani văd mai bine ca în tinerețe

Oamenii de știință au lansat un avertisment îngrijorător: câteva miliarde de pământeni își vor pierde vederea până în anul 2050. (Sursa: Science Alert). Cauzele sunt cunoscute: poluare în exces a solului cu substanțe chimice periculoase, poluare a subsolului, a apelor de suprafață și a celor subterane, a aerului pe care îl respirăm. Inhalăm zilnic radon, gaz radioactiv care rezultă din dezintegrarea naturală a uraniului, ce se infiltrează prin pământ și pătrunde în locuințele noastre. Radonul este responsabil de cancer pulmonar și afecțiuni oculare. În plus, trăim într-un păienjeniș de radiații electromagnetice emise de miliarde instalații tehnologice dispuse pe suprafața terestră și în spațiul cosmic apropiat, care ne afectează în mod ireparabil sănătatea. Vedem zilnic din ce în ce mai mulți copii, tineri și oameni maturi care își pierd vederea și poartă ochelari prin care văd lumea înconjurătoare printr-un câmp vizual restricționat, ce se diminuează pe zi ce trece. Trebuie să prevenim această calamitate, ce amenință specia umană.

Mă ofer să fiu testat spre a vă convinge în privința recuperării totale a vederii umane prin mijloace extrasenzoriale. Eu am renunțat la ochelari de peste 30 de ani și văd perfect și la vârsta de 86 de ani. Citesc texte scrise cu cele mai mici litere și pot să observ detaliile unor obiecte situate la 4 – 5 km depărtare. Sunt unic în România - și probabil pe Pământ -, care deține o asemenea acuitate vizuală și la vârsta de peste 86 ani.

Și voi puteți să vă recuperați în totalitate vederea prin mijloace paranormale. În calea acestui deziderat se află o barieră aparent insurmontabilă: rapacitatea speciei umane. La apelul lansat de mine pentru înființarea unei FUNDAȚII CARITABILE EUROPENE cu sediul în Elveția, în cadrul căreia ar urma să fie activate energiile extrasenzoriale ale omului, nu am primit niciun răspuns concret. Milionarii preferă să orbească, în loc să contribuie financiar la înființarea și funcționarea Fundației, în cadrul căreia să fie rezolvate probleme de importanță majoră pentru omenire.

Miliardarul român, Ion Țiriac, este pe cale să orbească dar ține cu dinții de banii săi, în loc să investească în recuperarea vederii umane. Nu a răspuns la solicitarea mea.

Din punctul de vedere al acuității vizuale, eu stau mai bine decât miliardarul român, Ion Țiriac, care nu poate cumpăra cu toți banii săi vederea pe care o am eu. Ion Țiriac orbește progresiv. Prin lentilele ochelarilor vede lumea înconjurătoare într-un câmp vizual restricționat, ce se estompează pe zi ce trece dar ține cu dinții de banii săi, care nu îi vor fi de nici un folos în planul sănătății sale. În această situație se află majoritatea milionarilor de pe planeta noastră. Pe alte sisteme solare există civilizații umane mai avansate din punct de vedere tehnologic și moral, iar situația vederii speciei umane a fost rezolvată pe căi extrasenzoriale. Pe Pământ instinctele primitive stau în calea sănătății omenirii. Specia ”umană” care a poposit vremelnic pe Terra este stăpânită de rapacitate și de ură față de ceilalți semeni, gata să ucidă pentru bunuri materiale. Instinctele primitive prevalează în fața sănătății omenirii.

Vasile Rudan