Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Cum putem contracara efectele negative ale vampirismului bioenergetic

Trebuie să revedem articolul Mit sau realitate? VAMPIRISMUL BIOENERGETIC, publicat anterior în Jurnal Paranormal. Și să reținem: creierul uman este emițător și totodată receptor de energii telepatice. Trăim zilnic într-un păienjeniș de radiații electromagnetice și telepatice, care ne influențează grav sănătatea. Este un fapt dovedit prin cercetare științifică multidisciplinară, că radiațiile telepatice se propagă instantaneu în spațiu pe distanțe astronomice și au efecte negative asupra noastră prin conținutul informațiilor neadecvate. Undele sunt caracterizate, în general, prin energie și informație. În acest sens trebuie reținută și concluzia cunoscutului neuropsihiatru român, prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan: Gândurile negative ne fac rău nouă și Universului în care trăim”.

Există indivizi umani care emit zilnic energii negative la adresa altor semeni. Printre acești pământeni malefici se regăsesc psihopați și alte persoane cu funcțiile cerebrale bulversate. (A se vedea și articolul TRĂIM PRINTRE PSIHOPAȚI, publicat în Jurnal Paranormal). Au fost înregistrate numeroase cazuri în care în prezenta unor indivizi, ceilalți semeni simt un discomfort psihic pronunțat. Există și persoane care atrag energii negative fără voia lor. De pildă, o elevă din echipa pe care o coordonam, atrăgea toate belele asupra capului ei, la propriu. A fost lovită din greșeală peste nas de o clachetă mânuită de altă persoană, de am fost pus în situația să amân o filmare pentru TVR. Aceeași elevă a fost lovită peste nas de o nucă mare, ce s-a desprins din copac când treceam cu echipa. Aceeași elevă a fost stropită cu fecale de către un pescăruș, ce se așezase exact deasupra capului ei pe cornișa unui bloc de locuințe din Constanța, etc.

Sunt și indivizi umani care simt nevoia stringentă să-și descarce energiile negative, pe seama altor semeni. Vin iarăși cu un exemplu concret. O corespondentă din Arad, pensionată pe caz de boală, luase obiceiul să mă sune la telefon, pentru a purta discuții cu mine. În urma discuțiilor” în care își refula neîmplinirile, îmi declara că se simte mult mai bine, în timp ce eu eram vlăguit de energie psihică. Întrucât nu este unicul caz în care primeam asemenea mesaje, am luat hotărârea să nu mai răspund la telefon când mă sună persoane necunoscute.

Rămâne în suspensie o întrebare crucială. Putem să ne ferim de acțiunea distructivă a vampirismului bioenergetic? Potrivit unor experimente cu rezultate rezonabile, întreprinse de psihologi și fizicieni, putem evita acțiunea malefică a undelor telepatice negative. Dacă asimilăm creierul uman cu un receptor-emițător de unde electromagnetice – creierul este în fapt și un emițător și totodată receptor de unde telepatice -, este posibil să fie modulate unele frecvențe telepatice. Este îndeobște mai puțin cunoscut faptul, că ceea ce numim gând se transmite prin unde telepatice. Nu creierul uman se află la geneza undelor telepatice, ci ceva sau cineva situat la un nivel superior de organizare a materiei vii.

Păcălirea” creierului în tratamentul placebo

Aidoma unui transmițător-receptor de unde electromagnetice, creierul uman are nevoie de cineva sau ceva care să emită undele telepatice pentru a fi modulate. Cel mai bun exemplu rezidă din păcălirea” creierului să accepte medicamente placebo (fără substanțe active), pentru vindecarea unor maladii de care suferă omenirea. Exemple sunt multe, le veți găsi în Jurnal Paranormal.

Pentru a ne apăra de radiații telepatice negative, este necesar să exercităm un control asupra creierul nostru

Vi se pare controlarea creierul propriu de domeniul SF? Să nu ne grăbim a afirma acest lucru. Primul test l-am făcut cu păcălirea” creierului uman să accepte medicamente placebo, care vindecă maladiile fără efecte secundare cauzate de medicamentele de sinteză. A două posibilitate constă în vindecarea paranormală a unor boli incurabile, pentru care nu există nicio explicație medicală plauzibilă. A se vedea în acest sens și articolul din Jurnal Paranormal, intitulat VINDECAREA PARANORMALĂ A UNOR BOLI INCURABILE. Creierul asigură funcționarea organismului biologic, transmițând semnale adecvate către componente vitale. La originea acestor semnale se află altceva, din exteriorul corpului nostru. Trebuie să intrăm în legătură cu acel altceva, posibil de proveniență divină. De exemplu, putem să oprim energiile malefice emise de alți semeni, prin modularea pe cale psihică a unor componente energetice din biocâmpului nostru. Vi se pare că este complicat? Prin exerciții putem transforma în rutină acest obicei.

Nu este necesar să emitem unde telepatice pentru a contracara energiile malefice emise de alți semeni

Nu se recomandă emiterea de unde telepatice, care să contracareze energiile negative emise de alți semeni. Producerea, stocarea și difuzarea omnidirecțională a energiilor telepatice ar fi distructivă pentru noi înșine. Putem găsi o cale cu mai puține riscuri, pentru a opri energiile negative îndreptate asupra noastră, prin modularea unor energii existente în biocâmpul propriu. Savantul Henri Coandă a declarat în anul 1971, că a descoperit în tinerețe, că orice ființă vie emite în spațiul înconjurător o energie fantastică, pe care a numit-o emisie de gravitoni. Dacă se va proiecta un dispozitiv tehnic, care să ecraneze această energie ca să-i imprime o direcție și un sens prestabilit, ființa umană ar putea călători prin spațiul cosmic folosind pentru propulsie propria sa bioenergie – a spus savantul. Emisia de gravitoni descoperită de Henri Coandă face parte din structura biocâmpului uman.

Există posibilitatea să exercităm ajustări pe cale mentală asupra unor componente energetice din biocâmpul nostru, pentru a contracara undele telepatice negative emise de persoane cu psihicul bulversat. Totodată, trebuie să întrerupem legătura cu indivizii care emit unde telepatice negative, chiar în situația în care sunt prieteni sau rude apropiate. Acești semeni obișnuiesc să facă vizite pentru a se plânge de neîmplinirile lor, în dauna persoanelor cărora se confesează. Problema este serioasă și acută totodată, și nu trebuie neglijată. Nu trebuie să așteptăm ca altcineva să rezolve acest lucru, care privește sănătatea noastră psihică și fizică. Vampirismul bioenergetic există cu certitudine și trebuie evitat.

Care este procedura practică de activare a energiilor extrasenzoriale aflate în stare latentă în subconștientul uman și cum se poate contracara vampirismul bioenergetic prin modularea parțială a unor componente energetice din biocâmpul individual, veți afla din primele articole care vor fi publicate în revista Jurnal Paranormal – ediție tipărită, ce vor fi prevăzute și cu ilustrații aferente.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.