Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Cursuri fără frecvență pentru activarea energiilor extrasenzoriale umane

Specia umană îndură un blocaj de masă în privința super-simțurilor, ce se află în stare activă la specii biologice terestre. Ceea ce împiedică omenirea să cunoască adevărul despre fenomene paranormale, care au loc în universul nostru. Din punct de vedere genetic, toate ființele sunt de obârșie paranormală. Viața omului, viața celorlalte specii terestre, însăși noțiunea de viață sunt fenomene complexe de natură paranormală, ce nu pot fi explicate prin metodele științei tradiționale. Moartea actuală a organismelor vii continuă să fie învăluită în mister. Energiile care le generează organismele biologice nu se pierd odată cu învelișul fizic, doar se transformă în funcție de informațiile pe care le dețin, conform legilor termodinamicii. Energiile sunt fără început și fără sfârșit, ceea ce reprezintă o enigmă paranormală la scară universală. Și Dumnezeu este o entitate paranormală. Dumnezeu există din vremi imemoriale, este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate.

Până la ora actuală nu se știe ce este electricitatea, magnetismul, gravitația, materia și energia întunecată care ține Universul indivizibil, găurile negre din galaxii, care au un volum de milioane de ori mai mare decât Soarele nostru, capabile să aspire planete, sisteme solare și lumina. Undele gravitaționale, pe care savanții tributari științei tradiționale se chinuie de zeci de ani (fără succes!) să le pună în evidență, pot fi lesne detectate prin mijloace extrasenzoriale, adică paranormale. Viața în Univers este un fenomen 100% paranormal, inclusiv viața omului. Omul se naște prin unirea a două ființe diferite, invizibile cu ochiul liber, un ovul și un spermatozoid. Aceste două micro-ființe conțin toate informațiile despre viitoarea ființă umană.

Nu este prea târziu să activăm energiile extrasenzoriale din subconștientul nostru

Nu este prea târziu să activăm la nivel de masă super-simțurile din subconștientul uman, pentru a da posibilitate omenirii să cunoască adevărul despre lumea în care trăiește. Cursurile publice pe care le-am ținut în anii trecuți pentru activarea energiilor extrasenzoriale ale omului, au fost suspendate din rațiuni controversate. Foștii mei colaboratori au inventat tot soiul de obstacole, pentru a opri cursurile. Este posibil ca poziția lor retrogradă să fi fost dictată din interiorul unor instituții de informații, pentru a provoca întreruperea cursurilor pentru populație.

Cursuri fără frecvență pentru activarea energiilor extrasenzoriale umane

În consecință, am luat decizia să organizăm cursuri fără frecvență pentru activarea energiilor extrasenzoriale umane. Am elaborat în acest scop un Manual practic pentru cursanți, în care vor găsi tot ce trebuie știut pentru activarea super-simțurilor, ce se găsesc în stare latentă în subconștientul uman și se transmit pe cale genetică între generații. Inclusiv să facă predicții ale cutremurelor de pământ prin mijloace extrasenzoriale, asemănător cu speciile de animale terestre, care au super-simțurile active.

Cursurile fără frecvență pentru activarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman vor putea fi urmate și de cursanți de peste hotare. Manuscrisul manualului practic pentru activarea super-simțurilor umane este elaborat de peste 2 (doi) ani. Nu am mijloace bănești necesare pentru ilustrație grafică, tipărirea și difuzarea manualului către cursanți. Solicit sprijinul cititorilor revistei online JURNAL PARANORMAL în acest sens. Eu mă voi implica în înființarea unei fundații specializată în fenomene extrasenzoriale, ca să începem cursurile rapid și în condiții legale.

Vasile Rudan

Nota autorului. Inițiativa înființării Fundației specializată în fenomene extrasenzoriale aparține doamnei doctor Georgiana Petrescu, care a urmat cursul pentru activarea super-simțurilor umane subconștiente.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.