Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

CUTREMURUL CATASTROFAL DIN IRAN, CU MAGNITUDINEA DE 7,8 GRADE RICHTER, A FOST PROGNOZAT CU 11 ZILE ÎNAINTE DE A SE PRODUCE, DE ABSOLVENȚI AI CURSULUI DE PROTECȚIE ȘI AUTOAPĂRARE EXTRASENZORIALĂ


 

Cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter, care a avut loc pe 15 aprilie 2013, cel mai puternic seism înregistrat în Iran în ultimii 40 de ani, ce a pulverizat orașul iranian Mushkil din provincia Balucistan, a fost prognozat corect prin detecție etrasenzorială cu 11 zile înainte de a se produce, de absolvenți ai cursului de Protecție și autoapărare extrasenzorială, ce s-a ținut la București între 14 – 17 februarie, 2013. Cutremurul a fost resimțit în Pakistan și India.      Energiile tectonice acumulate care au provocat seimul catastrofal în Iran, au rămas în continuare la cote îngrijorătoare, noi cutremure pot avea loc în următoarele zile.

         Metoda de predicție a cutremurelor elaborată de autor, bazată pe detecția extrasenzorială a fenomenelor precursoare seismelor relevate de focare geopatogene seismice, face posibilă predicția cutremurelor cu   până la două săptămâni înainte de a se produce. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.