Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Dacă veți crede în Dumnezeu și Dumnezeu nu există, nu pierdeți nimic. Dacă Dumnezeu există, veți câștiga enorm

În doctrina creștină Dumnezeu este înfățișat sub forma unui bărbat cu privirea cruntă, neiertătoare, stăpân absolut asupra Pământul și cerului. Așa a fost creat de imaginația pictorilor renascentiști, așa a fost preluat de biserica creștină. Ceea ce este o eroare fundamentală. Nu poate exista un Dumnezeu sub formă umană. Omul se află din punct de vedere genetic aproximativ la mijlocul scării evolutive ale ființelor terestre, având circa 26.000 de gene, comparativ cu alte specii biologice care au mai mult de 26.000 de gene. Ființa umană are necesități biologice specifice speciilor terestre. Nu putem să credem într-un Dumnezeu, care are necesități biologice pământene.

Falsul chip a lui Dumnezeu, imaginat de către pictorii din Evul Mediu, preluat de biserica creștină. 

 

Biserica creștină a pus o stavilă între credincioși și adevăratul Dumnezeu, stavilă formată din altare prevăzute cu icoane și statui ale ”sfinților” făcuți după imaginația pictorilor și a sculptorilor. Cu alte cuvinte, religia creștină îi obligă pe credincioși să se închine la idoli și la moaște (resturi organice aflate în putrefacție ale unor pământeni), fără nicio legătură cu Dumnezeu. Lumânările pe care le aprind enoriașii în biserici, nu  au nicio legătură cu credința în Dumnezeu. Este doar o afacere (neimpozabilă!) a clerului bisericesc. Cu cât cumpără și aprind credincioșii mai multe lumânări, cu atât crește câștigul preoților. Autorul a văzut la biserica Sf. Elefterie din București, că imediat ce slujba religioasă este încheiată, oamenii de serviciu se reped să stingă lumânările cumpărate de enoriași, le îndeasă cu tălpile bocancilor în găleți și le duc să fie reciclate în atelierul pentru confecționat lumânări, pentru a fi revândute altor credincioși. Și ne mai mirăm că Dumnezeu nu ne împlinește rugile!

Cerul nu există în realitate

”Cerul” invocat de religii ca fiind sălașul lui Dumnezeu nu există în realitate. Este doar o ficțiune inventată de preoțime pentru păcălirea maselor umane. Universul nu are limite spațiale. În spațiul cosmic sunt mii de miliarde de galaxii, care au componența lor miliarde de sisteme solare și planete asemănătoare Pământului, cu civilizații tehnologice aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Galaxia Calea Lactee. Locul sistemului nostru solar în Galaxia Calea Lactee – un grăunte de nisip în marea plajă universală.


Să reținem că, potrivit estimărilor făcute de oameni de știință, se cunosc parțial doar 1% din fenomene ce se desfășoară în Univers – restul de 99% rămân fenomene necunoscute, adică paranormale.

Adevăratul Dumnezeu este nemuritor și omniprezent în spațiul cosmic

Adevăratul Dumnezeu este entitate nemuritoare, situată la un nivel superior de organizare a materiei vii, guvernată de energii și viteze corpusculare ce sfidează legile fizicii actuale. Dumnezeu se manifestă prin energiile divine  supreme, ce se propagă în întregul Univers - energii care nu au început și nici sfârșit. Energiile lui Dumnezeu există în noi înșine, potrivit cu credința fiecăruia. Miracole ale vindecării instantanee a unor boli incurabile sunt datorate energiilor divine. Acest fenomen este atestat prin observații pertinente, făcute în clinici de-a lungul anilor de către medici renumiți pe plan mondial. (A se vedea în acest sens și articolul intitulat: Vindecarea paranormală instantanee nu este un mit!). De vindecări miraculoase au parte semenii care cred cu adevărat în existența lui Dumnezeu. Dumnezeu răspunde cu promptitudine la rugile noastre, dacă sunt făcute cu sinceritate și cu credință în binefacerile energiilor divine. De pildă, Bruno Gröning vindeca instantaneu câte 5.000 – 10.000 bolnavi incurabili odată. „Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu” – a declarat renumitul vindecător, înainte de moartea sa terestră. (A se vedea și articolul intitulat: Bruno Gröning – o enigmă pentru știința medicală.) Și energiile extrasenzoriale pe care le deține specia umană în stare de ”adormire” în subconștient, proprii materiei vii, sunt de proveniență divină. Aceste energii se transmit pe care genetică între generații și pot fi activate. 

Să rețineți apelul din titlul acestui articol: Dacă veți crede în Dumnezeu și Dumnezeu nu există, nu pierdeți nimic. Dacă Dumnezeu există, veți câștiga enorm.

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.