Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Descătușarea energiilor extrasenzoriale din subconștientul uman este prioritară

Până când se vor decide semenii noștri să contribuie la înființarea FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE VASILE RUDAN, destinată pentru recuperarea energiilor extrasenzoriale subconștiente, vom publica în JURNAL PARANORMAL articole pe tema sănătății umane sub o perspectivă reală. Actuala pandemie de coronavirus și pandemiile care vor urma constituie o dovadă concludentă, că am intrat în ceasul al 12 – lea, când mai putem acționa în sensul recuperării energiilor extrasenzoriale umane din subconștient. De neînțeles rămâne raționamentul unor oameni de afaceri, care își multiplică neîncetat bunurile materiale excedentare. Nu pot lua cu ei pe lumea cealaltă averile adunate cu trudă pe parcursul existenței lor efemere. Din potrivă, aceste bunuri vor constitui un prilej de zâzanie pentru moștenitori. Bogații investesc banii de-a surda în colecții de mașini și în alte lucruri nefolositoare, pe care le vor lăsa de izbeliște când vor deceda. Nu ar fi mai cu folos să investească din ce le prisosește în opere caritabile, de care să beneficieze întreaga omenire? Când le va veni sorocul să plece în eternitate, prin acțiuni caritabile vor putea să amelioreze informațiile negative, pe care le au atașate în mod indisolubil de energiile lor individuale.

Perpetuarea vieții este dovedită de oameni de știință credibili. Energiile biologice nu se pierd; doar se transformă potrivit informațiilor atașate în mod indisolubil de energii individuale. (A se vedea articole publicate pe această temă în JURNAL PARANORMAL.) Continuarea vieții omului după decesul actual este ținută în cel mai desăvârșit secret de guvernele lumii. Altfel specia umană nu se va lăsa strunită în sensul opus intereselor sale vitale.

Rolul medicamentelor nu constă în vindecarea maladiilor de care suferă omenirea

Să nu vă așteptați ca Industria farmaceutică să se implice în ameliorarea sănătății voastre. Scopul financiar urmărit de această industrie malefică presupune să existe cât mai mulți bolnavi, ca să aibă piețe de desfaceri pentru produsele pe care le realizează. Revin cu o temă de actualitate stringentă, ce se manifestă din păcate în Industria medicamentelor de sinteză, pe care omenirea le folosește zilnic. Savanți cu renume mondial din aria medicinei au atras de nenumărate ori atenția asupra faptului abominabil, că medicamentele nu sunt fabricate în folosul sănătății maselor umane, ci sunt menite să mențină maladiile în stare cronică, de pe urma cărora Industria farmaceutică să câștige cât mai mulți bani. Printre alte mărturii în acest sens, cităm declarația laureatului Premiului Nobel pentru Medicină, Dr. Richard J. Roberts: „Am dovezi că în anumite cazuri, cercetătorii care depind de fonduri private ar fi putut descoperi medicamente foarte eficace, care ar fi pus capăt cu totul anumitor boli. (…) Industria farmaceutică este mai degrabă interesată să vă ia mai mulți bani, nu să vă vindece pe dumneavoastră. (…) Medicina care vindecă definitiv nu este rentabilă şi de aceea nu se fac cercetări în acest domeniu. (…) Aproape toți politicienii – şi ştiu ce vorbesc – depind cu nerușinare de acele companii multinaţionale farmaceutice care le finanţează campaniile. Restul sunt vorbe goale.” (Sursa: Publicația spaniolă La Vanguardia).

Chimistul Shane Ellison, om de știință cu masterat în chimie organică, fost angajat al Array BioPharma și Eli Lilly, a declarat în mod public:Sunt chimist. Îmi place abordarea științifică. Când am lucrat în Industria farmaceutică – acolo m-am ciocnit cu respingerea completă a științei. În aceste companii farmaceutice, în interviuri de angajare nu ezitau să spună următoarele: “Țineți minte că noi dezvoltăm medicamente pentru a înlătura simptome. Noi nu tratăm!”. Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația. Fiind chimist, eram surprins că se fabrică medicamente cu capacitatea de a ucide oamenii.” A se vedea și articolul din JURNAL PARANORMAL cu titlul Chimistul Shane Ellison: Se pare că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populația.Giganții farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur și simplu, geniale. Trebuie doar plătiți profesioniștii – medicii, savanții, psihiatrii – pentru rapoarte care indică că studiul a avut rezultate pozitive. Le plătiți, cumpărați știința. Cel puțin 125.000 de persoane mor în fiecare an în SUA din cauza medicamentelor prescrise de medici.”

Pe de altă parte, rezultă din documente britanice desecretizate relativ recent, că vaccinurile sunt o farsă pusă la cale de Industria farmaceutică, pentru răspândirea unor boli incurabile. Atenție așadar, la vaccinurile ce se află în curs de elaborare pentru tratarea pandemiei de coronavirus!

Terapia paranormală placebo, fără medicamente cu substanțe nocive

Pentru a contracara acțiunile nefaste îndreptate împotrivă sănătății umane, trebuie dezvoltată terapia paranormală placebo, fără medicamente de sinteză care să afecteze sănătatea omului. Terapia placebo este ținută în secret de Industria farmaceutică, pentru a nu scădea câștigurile enorme care se realizează prin vânzarea medicamentelor. În realitate, terapia placebo este cu mult mai eficientă decât medicamente produse de Industria farmaceutică actuală în tratarea unor boli, fără să producă efecte secundare.

Terapia paranormală placebo are impact direct asupra creierul omului.

Efectul Rudan – mijloc de control al funcțiilor organice ale omului

Efectul Rudan a fost descoperit de autor în primăvara anului 1965, în timpul unor experimente extrasenzoriale făcute sub controlul Armatei. În anul 1966 efectul Rudan a fost clasificat de Ministerul Apărării Naționale. Prin efect Rudan se înregistrează orice abatere funcțională la nivelul organismului uman, animal și vegetal, care nu poate fi pusă în evidență prin investigații științifice actuale. S-a dovedit prin experimente repetate, că în poziția așezat funcțiile organice și psihice ale omului întră în un pronunțat proces de involuție. Experimentele au fost repetate de nenumărate ori, cu același rezultat: imediat ce omul s-a așezat în scaun, funcțiile sale biologice întră în involuție. Vă puteți convinge de acest fapt, apelând la serviciile absolvenților cursului pe care l-am predat. Această descoperire relevă că oamenii care șed la birou ore în sir, muncitorii care stau pe scaun 8 ore și șoferii care conduc autovehicule au funcțiile organice și psihice diminuate. Din acest motiv au loc frecvente accidente de circulație rutieră, comise de șoferi. În plus, în interiorul automobilului, omul respiră un aer viciat impregnat cu substanțe cancerigene, printre care se află bisfenol A emanat de materiale plastice care intră în construcția automobilelor.

Pierderea vederii umane

Specia umană este supusă unui fenomen îngrijorător de pierdere a vederii la vârste timpurii. Pământenii se confruntă cu scăderea dramatică a acuității vizuale. Oamenii de știință estimează, că jumătate din populația planetei noastre va fi mioapă până în anul 2050, iar câteva miliarde de semeni vor orbi în următoarele decenii. (Sursa: Science Alert). Eu dețin secretul recuperării acuității vizuale umane. Procedeul psihic pe care l-am descoperit în timpul unor experimente extrasenzoriale pe ca le-am efectuat sub controlul Armatei, a fost clasificat din motive obscure de către eșalonul superior al Ministerului Apărării Naționale în anul 1967. Cu mai bine de 30 de ani în urmă, eu mi-am îmbunătățit pe cale extrasenzorială simțul văzului, dincolo de pragul accesibil speciei umane terestre și am renunțat la ochelari de vedere. Procedeul nu este complicat, poate fi la îndemâna tuturor semenilor cărora le-a slăbit vederea. Eu văd perfect fără ochelari și citesc cu claritate texte scrise cu cele mai mici litere; și pot să observ detaliile unor obiecte situate la distanțe de 4-5 kilometri. Acuitatea mea vizuală se menține în parametri optimi și la vârsta de 86 de ani. Am rezolvat acest impediment al speciei umane în urma activării energiilor extrasenzoriale, ce se află din stare latentă în subconștientul uman.

Pentru a ”trezi” energiile extrasenzoriale din stare latentă, trebuie să fie înființată o Fundație pentru activarea energiilor subconștiente ale omului. Dar acest lucru nu poate fi realizat decât cu donații bănești. Trebuie să ne implicăm cu toți în prezervarea sănătății noastre. Pentru ca acest lucru să aibă succes, trebuie să primul rând să fie descătușate energiile paranormale, care se află în stare latentă în subconștientul nostru și se transmit pe cale genetică între generații. Această acțiune se poate face într-un cadru organizat, sub forma unei Fundații caritabile. În acest sens, pledez pentru înființarea FUNDAȚIEI CARITABILE EUROPENE VASILE RUDAN. Riscăm ca mâine să fie prea târziu!

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.