Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Descoperire experimentală certă: nu are loc nici un cutremur de pământ, fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice

Au trecut trei decenii de când am descoperit focarele geopatogene seismice, a căror evoluții preced declanșarea cutremurelor de pământ,  fără ca vreun seismolog să se implice în cercetarea acestui fenomen teluric. Timp de peste trei decenii am făcut determinări experimentale asupra focarelor geopatogene, am corelat datele obținute cu seisme de diverse magnitudini şi am elaborat o metodă extrasenzorială de predicție a cutremurelor de pământ, ce poate fi aplicată de orice semen. Metoda extrasenzorială pentru prognoza cutremurelor este rezultatul cercetării experimentale a evoluțiilor focarelor geopatogene seismice, în raport cu cutremure ce au avut loc în România şi în alte zone ale globului.

Am remarcat de-a lungul anilor, că nu are loc niciun cutremur de pământ  fără evoluția prealabilă a focarelor geopatogene seismice - proces geodinamic ce începe cu aproximativ 14 zile înainte de declanșarea cutremurului. Am observat totodată, că focarele geopatogene seismice întră în regres, după încetarea relativă a mișcărilor tectonice. De peste trei decenii urmăresc, prin detecție extrasenzorială, evoluțiile și involuțiile focarelor geopatogene seismice și niciodată nu am dat greș în predicțiile pe care le fac. Omul are posibilitatea extrasenzorială să detecteze energiile telurice, premergătoare declanșării seismelor.

Animalele au însușirea de a detecta extrasenzorial fenomenele precursoare cutremurelor, ceea ce le determină să părăsească zonele în care se vor structura viitoarele seisme. De pildă, catastrofalul cutremur din Oceanul Pacific din 26 decembrie 2004, cu magnitudinea de peste 9 grade pe scara Richtter, ce a generat un val seismic care a ucis în zone de litoral din Asia de sud-est peste 250.000 de oameni, nu a curmat viaţa nici unui animal sălbatic. Explicația acestui miracol” al Naturii a fost găsită ceva mai târziu, în urma investigațiilor făcute de oamenii de ştiinţă la fața locului. S-a descoperit că, începând cu aproximativ două săptămâni înainte de declanșarea cutremurului din adâncul Oceanului Pacific, animalele au detectat fenomenele precursoare cataclismului, au delimitat cu anticipaţie zonele periculoase şi au părăsit în grabă regiunile joase ale litoralului, refugiindu-se pe platouri înalte situate în interiorul continentului. Savanţii au notat acest eveniment inedit, dar nu şi-au dat silinţa să-l aprofundeze din punct de vedere ştiinţific, considerându-l normal pentru lumea animală.

Numai omului i se refuză recunoașterea acestui super-simț, ce există în subconștientul său în stare latentă din vremuri ancestrale, care se transmite pe cale genetică. Și ființa umană are posibilitatea să prevadă cutremurele de pământ și să se ferească de urmările lor nefaste, asemănător necuvântătoarelor”. În acest mod se poate elibera de stresul zilnic,  provocat de nesiguranța producerii cutremurelor, mai ales în zone geografice cu risc seismic. Cercetări medicale relativ recente, au relevat faptul că stresul poate distruge sistemul imunitar al omului, deschizând calea pentru instalarea unor boli letale.

Nimic nu este supranatural în manifestările materiei vii, totul fiind în concordanță cu legile Naturii, pe care știința actuală începe să le deslușească. Predicția cutremurelor de către ființa umană se pare că nu este agreată de Guvernul din umbră, ce răspunde de destinele omenirii, întrucât contravine ideii de împuținare a populației terestre. Ceea ce, trebuie să recunoaștem, este justificabil într-o oarecare măsură. Numărul indivizilor umani a depășit 7 miliarde, iar peste o generație se va apropia de cifra fatidică de 10 miliarde, pe care planeta noastră nu îi poate hrăni, fiind secătuită tot din vina omului. Dacă nu se vor lua măsuri eficiente și operative pentru controlul populației globale, vor continua migrațiile popoarelor din zone defavorizate înspre zone dezvoltate din punct de vedere economic, pe care nicio armată terestră nu le va putea opri.

După cum se desfășoară lucrurile în accepția unor factori de decizie, se pare că problema descoperirii focarelor geopatogene seismice și metoda predicției cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale ale omului, va rămâne în sarcina generațiilor viitoare. Dacă vor mai fi generații viitoare pe Terra… Pentru că, în prezent, savanții seismologi manifestă o aversiune instinctivă față de energiile extrasenzoriale umane, nevrând  probabil să coboare cu titlurile lor academice la nivelul speciilor animale. În pofida faptului, demonstrat de cercetarea științifică, că indivizii din regnul animal au simțuri și super-simțuri mai dezvoltate decât omul şi dețin totodată, informații despre mediul înconjurător la care omenirea nu are acces. Seismologii au încredere doar în aparatele lor tehnice (seismografe), care nu sunt în măsură să le ofere informații viabile, ce ar putea fi folosite pentru prognozarea mișcărilor scoarței terestre.

În cazul dat, voi preda la viitorul curs pentru activarea energiilor extrasenzoriale ale omului - modulul 1 -  și predicția detaliată a cutremurelor de pământ prin mijloacele extrasenzoriale umane. 

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.