Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

DESCOPERIRE IMPORTANTĂ, PRIVIND VIRULENȚA FOCARELOR GEOPATOGENE


Este cunoscut faptul că, focarele geopatogene exercită o inluență nefastă asupra sănătății noastre. Cei care avem dormitorul aflat sub incidența radiațiilor telurice, ori ne desfășurăm activitatea profesională într-o locație cu focare geopatogene, riscăm să ne depreciem sănătatea în mod iremediabil. Cum influențează radioactivitatea telurică sănătatea organismelor vii, a se vedea și în articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Ce sunt focare geopatogene?; Nu neglijați efectul cancerigen al focarelor geopatogene!; Atenție la focare geopatogene!

         Recent am constatat că printre efectele distructive ale radiațiilor telurice asupra organismului uman, se înregistrează și carențe de magneziu și potasiu în organism, se compromit efectele curative ale vitaminelor, în special vitamina B6 și E, ce sunt implicate în funcționarea miocardului și a sistemului circulator. Vitamina E are rol și ca antioxidant și stabilizează membrana celulară.

         La nivel organic, se consemnează crampe musculare, aritmii cardiace, disfuncții hepatice și renale, apar dificultăți circulatorii în picioare (în special în cursul nopții), cefalee, amețeli.

         Trebuie, totodată, să trag un semnal de alarmă și în privința locației focarelor geopatogene. Până în prezent, nu a fost descoperită nicio medodă tehnică de amelioarare sau de combatere a efectelor radiațiilor telurice. Refuzați ofertele unor întreprinzători fără scrupule, ce vă îndeamnă să cumpărați “remedii” împotriva acestor radiații. Radiațiile telurice nu pot fi anihilate, întrucât au în componența lor și nano corpusculi radioactivi. Singura sanșă de apărare rămâne localizarea lor și evitarea efectelelor distructive asupra organismului uman. Avem de ales, între a sta într-o locuință aflată sub incindența focarelor geopatogene și a ne îmbolnăvi, și căutarea unei locuințe situată în afara zonelor cu radiații geopatogene.

        Nu trebuie uitat că omul, pe parcursul vieții sale, face în medie 15 –20 forme ușoare de cancer, pe care organismul său le rezolvă cu de la sine putere. În momentul în care formele ușoare de cancer, se suprapun cu efectul radionucleelor telurice sau de altă natură, organismul uman cedează și nu mai poate face față numărului de celule canceroase, ce se dezvoltă în organism. Drept urmare, apar forme grave ale acestei maladii.

        În privința efectelor virulente asupra sănătății noastre, provocate de focarele geopatogene, trag nădejde că nu voi predica în pustiu. Aștept cu nerăbdare să cerceteze acest fenomen absolvenții cursului de protecție și autoapărare extrasenzorială și, după caz, să-i ajute și pe alți semeni să evite iradieri telurice. În cercetarea fenomenologiilor de frontieră este loc pentru fiecare cursant, ce a deprins noțiunile de bază ale detecției și teledecteției extrasenzoriale. 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.