Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Descoperire majoră, peste care s-a depus praful uitării: PREDICȚIA CUTREMURELOR PRIN FOCARE GEOPATOGENE SEISMICE

Predic în pustiu de câteva decenii, că am descoperit mecanismul geobiologic prin care animalele simt structurarea viitoarelor cutremure și părăsesc locația în care se va produce seismul. Prin intermediul focarelor geopatogene seismice – o altă descoperire a autorului – animalele simt structurarea fenomenelor precursoare cutremurelor și evită zonele geografice în care se vor produce seismele. A se vedea în acest sens și articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Ce sunt focarele geopatogene și Cutremurele pot fi prognozate extrasenzorial.

         La data de 10 iunie, a.c., am detectat din nou extrasenzorial evoluția unui focar geopatogen seismic cu extinedere globală în direcția sud, în prezența avocatului Mihai Rapcea, a lui Cristian Pătruț – editorul publicației NEXUS new time magazine - România și a lui Horia Rudan – redactor șef al publicației online Jurnal Paranormal. În urma determinărilor pe care le-am făcut, am spus că peste căteva zile va avea loc un cutremur violent în România sau într-o zonă geografică invecinată din sud. Mihai Rapcea a verificat, prin detecție extrasenzorială, evoluția focarului geopatogen seismic și a obținut același rezultat: energiile tectonice precursoare cutremurului erau la cote indicate de mine.

         Pe data de 15 iunie, ora 19:11 a avut loc un cutremur violent în Grecia, cu magnitudinea 6,2 grade pe scara Richter, potrivit anunțului făcut de Institutul american de geofizică (USGS).

        Prin monitorizarea prin detecție extrasenzorială a focarelor geopatogene seismice, există posibilitatea predicției cutremurelor și de către oameni, nu numai de către animale. Prin această metodă se va putea reduce considerabil numărul victimelor umane, în cazul cutremurelor de pământ. Aștept de căteva decenii să fie validată metoda de predicție a cutremurelor prin intermediul focarelor geopatogene seismice, ce niciodată nu dă greș. Cât trebuie să mai aștept?

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.