Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Despre autor

Vasile Rudan este cercetător recunoscut în domeniul fenomenelor de frontieră. Timp de trei decenii a efectuat cercetări experimentale la cererea şi sub controlul Armatei. Deţine patru recorduri mondiale în comunicaţii tepatice. Este autorul descoperirii efectului Rudan (1965) în structura energetică externă a organismelor vii - un bioindicator extern al funcţiilor psihofiziologice, detectabil de la distanţe apreciabile. (Detalii asupra efectului Rudan sunt publicate în revista NEXUS new times magazine – science & alternative news și în Jurnal Paranormal.) A elaborat metode extrasenzoriale operative pentru detecţia şi localizarea vestigiilor arheologice din subsol și a zăcămintelor petrolifere. A participat la misiuni speciale, având ca obiect monitorizarea extrasenzorială a unor ţinte umane, aflate în teatre de operaţiuni militare. A condus între anii 1995 – 1999 cercetările în teren pentru Studiul multidisciplinar de evaluare, delimitare, protecție și conservare a zonelor arheologice protejate în Munții Orăștiei, comandat de Ministerul Lucrărilor Publice și Amenajării Teritoriului. A elaborat studii pentru Institutul de Geodinamică “Saba Stefănescu” al Academiei Române și pentru firme private. A colaborat pe parcursul anilor cu generalul de divizie prof. ing.Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N., pentru folosirea detecției extrasenzoriale în scopuri civile și militare. A făcut cercetări în domeniul terapiilor alternative. A elaborat o metodă eficientă bazată pe factori naturali de mediu, pentru  stoparea procesului supraponderabilităţii la copii.

În prezent, autorul ține cursuri publice de apărare și autoapărare prin mijloace extrasenzoriale. Este editor al revistei online Jurnal Paranormal și fost coeditor al revistei NEXUS new times magazine – science & alternative news, ediția în limba română.


Contact 
rudan@rudan.ro

 

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.