Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Diabetul este menținut în mod fraudulos în România

Conform Studiului Național privind Prevalența Diabetului, Prediabetului, Supraponderii, Obezitații, Dislipidemiei, Hiperuricemiei și Bolii Cronice de Rinichi (PREDATORR), Romania se situează printre țările cu cea mai mare răspândire a diabetului zaharat din Europa. Numărul românilor cu vârste cuprinse între 20 și 79 de ani, care suferă de aceasta maladie, trece de 2.000.000 persoane.

Dr. Klaus Volker, șeful Centrului
de Endocrinologie din Stuttgart
(Germania).

Doctorul Klaus Volker, șeful Centrului de Endocrinologie din Stuttgart Tumorzentrum Eva Mayr-Stihl, a declarat: ”Pot explica acest lucru doar prin faptul că medicii români nu sunt pur și simplu interesați să facă diabetul o boală curabilă. Trebuie să fiți de acord, este mult mai profitabil să vindeți medicamente în mod constant și să câștigați bani pe diabetici decât să vindecați cu adevărat oamenii. În același timp, în Europa, de mult timp diabeturile nu au mai sunt considerate boli incurabile!”

În România, diabetul este tratat cu medicamente din generațiile anterioare, astfel încât numărul pacienților crește anual.(Sursa: jurnalul.ro). A se consulta și articolul din JP întitulat Un secret teribil al industriei farmaceutice: medicamentele nu sunt elaborate ca să vindece bolile.

Diabetul se răspândește în mod alert și în rândul copiilor școlari. Tot mai multe cazuri de îmbolnăviri sunt raportate și la copii de grădiniță. Poporul român a fost lăsat pradă unei neglijențe criminale, în privința sănătății sale.

Care este poziția ministrului sănătății, asupra acestei situații incredibile?

Sorina Pintea, ministrul sănătății.

Este cunoscut faptul că, unele farmacii din România vând și medicamente contrafăcute, care conțin cel mult 1% substanțe active, restul de 99% sunt adausuri chimice nocive, care vor produce alte disfuncții organice, pentru a sili pe bolnavi să cumpere și să consume medicamente toată viața. Nu este o surpriză că diabeturile din țara noastră sunt trate cu medicamente din generațiile anterioare, care nu au nici un efect benefic asupra bolii, decât spolierea populației prin vânzarea lor. Cum poate justifica doamna Sorina Pintea, ministrul sănătății, această situație aberantă? Refuz să iau în calcul varianta implicării sale conștiente în campania de răspândire a diabetului zaharat în rândul populației din țara noastră. Probabil că patronează această situație incredibilă, din necunoștință de cauză.

Pe de altă parte, farmaciile din România dezvoltă o publicitate agresivă în mass-media autohtonă, pentru vânzare de medicamente de sinteză, care în mod normal ar trebui prescrise de medici, după un consult de specialitate riguros efectuat asupra bolnavilor. Medicamentele conțin o serie de substanțe chimice dăunătoare organismului uman și trebuie consumate cu grijă, numai la recomandările medicilor. Industria farmaceutică se adresează prin mass-media autohtonă direct bolnavilor, eludând recomandările medicale. Nu se urmărește vindecarea bolnavilor, ci menținerea maladiilor în stare cronică, pentru a sili bolnavii să cumpere și să consume medicamente pe tot parcursul vieții. În România postdecembristă, afacerile sunt puse înaintea sănătății cetățenilor. Cu alte cuvinte, căruța fost pusă înaintea cailor.

Ce este de făcut în această situație fără precedent?

Bolnavii de diabet trebuie recurgă și la terapie placebo, psihoterapie și la medicamente naturale. Terapia placebo este mai eficientă decât terapia tradițională cu medicamente de sinteză, este mult mai ieftină și nu are efectele secundare induse de medicamente elaborate de industria farmaceutică actuală. În ceea ce privește psihoterapia, s-a dovedit că este eficientă dacă este aplicată de către un terapeut cu experiență, întrucât acționează direct asupra creierului persoanei suferinde. Trebuie redescoperită și întrebuințarea plantelor medicinale, care există în natură. Plantele de leac așteaptă să fie cultivate, pentru protejarea sănătății noastre. Trebuie avut în vedere și faptul că există și vindecare paranormală de natură divină, pentru care au depus mărturie zeci de medici renumiți, printre care și laureați ai Premiului Nobel pentru medicină. A se consulta în acest sens articolul apărut în JP, cu titlul: VINDECAREA PARANORMALĂ INSTANTANEE NU ESTE UN MIT!

Vasile Rudan

 

Nu pierdeți articolul următor din JURNAL PARANORMAL, cu titlul: SECRTETE GUVERNAMENTALE. O DESCOPERIRE DE IMPORTANTĂ MAJORĂ, A FOST NEGLIJATĂ ÎN ROMÂNIA POSTDECEMBRISTĂ.

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.