Anunț
Autorul revistei Jurnal Paranormal, Vasile Rudan, a încetat din viață în luna aprilie 2021.


Începând cu data de 01.05.2021, Jurnal Paranormal este arhivat și păstrat online. Nu vor mai fi însă publicate noi articole.
Vă mulțumim că ați fost alături de noi in ultimul deceniu de activitate.

Dispozitivul “Torser” și tehnica denigrării

Am găsit recent pe internet un material anonim, denigrator la adresa subsemnatului. Autorul anonim al articolului postat pe internet se întreabă patetic, ce am eu și Jurnal Paranormal împotriva dispozitivului „Torser”. Răspund la întrebările puse în articolul citat:

Personal, nu am nimic cu dispozitivul „Torser”. Fiecare om este liber să-l folosească cum crede de cuviință. Prin articolul publicat în Jurnal Paranormal am răspuns doar la întrebările puse de câțiva cititori, vrând totodată să iau apărarea unui profesor universitar militar pe care îl stimez  și care a fost bălăcărit în presă din cauza vânzării numitului dispozitiv. Este o învățătură de minte pentru mine. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești - parcă așa sună o zicală din bătrâni.

Nici cu autorii dispozitivului „Torser” nu am nimic de împărțit. Dimpotrivă, așa cum am menționat și în articolul publicat în JP, îi respect pentru activitatea științifică desfășurată la capitolul Acțiuni energo-informaționale, prezentată la Sesiunea de comunicări științifice cu participare internațională, organizată de Universitatea Națională de Apărare “Carol I”. Am exprimat în articol o părere personală, vizavi de dispozitivul respectiv. Dacă autorii acelui dispozitiv și-ar fi ținut promisiunea  să mi-l trimită pentru teste, rezultatul probabil că ar fi fost altul. Am făcut rău pentru că am exprimat o părere personală? Posibil.

Articolul anonim postat pe internet, conține o avalanșă de informații false. Efectul Rudan la care face referire autorul anonim al articolului menționat, fenomen bioenergetic pe care l-am descris în detaliu în Jurnal Paranormal și în revista Nexus new times magazine nr. 17, are doar o legătură colaterală cu apărarea prin mijloace extrasenzoriale. Este folosit ca un mijloc de constatare și estimare a intensității radioactive a focarelor geopatogene și de altă natură. Fenomenul bioenergetic descoperit de  mine este real, demonstrabil pe calea experimentului științific repetat și controlat. De asemeni, poate fi  verificat de către cursanți.

Atacul vascular cerebral pe l-am avut a fost de natură chimică, nu energetică. Este surprinzător interesul autorului anonim al articolului postat pe internet, să difuzeze știrea falsă că am suferit un atac cerebral energetic. După producerea atacului cerebral, am zăcut aproape 5 ore la mine acasă, în hol, incapabil să mă mișc și să vorbesc, până când am fost descoperit și dus la spital. Intervalul de timp când mai poate fi recuperat un om care a suferit un AVC, este de maximum o oră. La spital am fost singurul pacient de la terapie intensivă care umbla prin salon și pe holuri, în timp ce pacienți cu mult mai tineri decât mine cu AVC au decedat. Mi-am păstrat, prin voință, funcțiile cerebrale.

Protecția și autoapărarea prin mijloace extrasenzoriale pe care predau cursanților, se referă la mijloacele de detecție și teledetecție extrasenzorială a surselor nocive - tehnici pe care eu le stăpânesc cel mai bine la noi în țară, detecția și localizarea focarelor geopatogene și efectele lor nefaste pentru sănătatea omului, pe tema cărora pot sta oricând de vorbă cu cei mai buni specialiști în domeniu pe plan mondial, predicția cutremurelor prin mijloace extrasenzoriale, etc. Până în prezent nu am dat niciun rateu în predicțiile fenomenelor precursoare cutremurelor, revelate de focare geopatogene seismice.  Înțelept este acel care vine la cursul meu să se convingă personal asupra tematicii predate cursanților, nu să mă denigreze în mod gratuit. În înțelepciunea lor, popoarele au reținut că, “nu te deranjezi să pătezi imaginea cuiva, dacă acesta nu este superior ție”.

Metoda de detecție și teledetecție extrasenzorială elaborată de mine este cunoscută la eșalonul superior al M.Ap.N., precum și de instituțiile culegătoare de informații din țară și de peste hotare. Am colaborat în acest sens ani de zile cu generalul de divizie, prof. ing. Vasile Dragomir, fost șef al Direcției Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. și cu institute ale Academiei Române. Generalul Vasile Dragomir a inclus metoda de detecție și teledetecție extrasenzorială elaborată de mine, în arsenalul mijloacelor de teledetecție a țintelor militare.

În cadrul proiectului desfășurat între anii 1995 și 1999 în Munții Orăștiei, comandat de Ministerul Lucrărilor Publice și Amenajării Teritoriului, prin aplicarea metodei de detecție și teledetecție extrasenzorială elaborată de subsemnatul, am detectat și localizat cu precizie în subsol împreună cu echipa mea, din care făcea parte și generalul de divizie Vasile Dragomir, 8 așezări antice fortificate necunoscute, peste 30 km de ziduri de apărare în subsol, conducte antice din ceramică pentru captarea, aducțiunea și distribuirea apei potabile către consumatori, depozite de materiale arheologice. Toate obiectivele descoperite de echipa mea au fost verificate și atestate de către arheologi. În plus, am relevat prin detecție extrasenzorială existența unor goluri carstice și a unor alte repere, într-un alt proiect comandat de un institut al Academiei Române, etc.

Paralel cu metodele de protecție extrasenzorială, predau la curs și alte subiecte de interes pentru cursanți, mai ales că în viitorul apropiat omul va avea nevoie de energii extrasenzoriale activate. Mă opresc aici, întrucât nu vreau să mă supun riscului unui alt atac vascular cerebral (indus pe care chimică, nu energetică).

În privința banilor pe care i-am încasat de la cursuri - problemă care îl privează de somn pe autorul acelui articol patetic -, situația este următoarea: banii plătiți de către cursanți au fost încasați de asociația care a organizat cursul, drept sponsorizare pentru activitățile desfășurate de către aceasta. Eu am fost plătit ca un simplu colaborator.

În concluzie, regret că am intervenit în problema „Torser”- lui. Le cer scuze în mod public domnului Victor Jalo și doamnei Ludmila Jalo, inventatorii  „Torser”-ului.  Nu am nimic cu dispozitivul „Torser” și nici cu domniile lor. Fiecare om este liber să facă orice invenție crede de cuviință și să o comercializeze în consecință.

Vasile Rudan

Error | Jurnal paranormal

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.